Dodaj do ulubionych

Znacie piczona?

27.08.10, 10:54
Jak można sobie to zrobić?

[img]https://piczon.pl/wp-content/uploads/2010/08/RutowiczStyling.jpg[/img]

:|

Reszta tu: piczon.pl/

Obserwuj wątek
    • lupus76 Re: Znacie piczona? 27.08.10, 11:04
      Jakie sexi ustka! :D
      • szwagier_z_niemodlina Re: Znacie piczona? 27.08.10, 11:22
        Jejku, jejku, jaki ten Lem mial leb do przyszlosci.

Dychtonia -zobaczycie
        ze to pojdzie w te strone :-)
      • sru_karka Re: Znacie piczona? 27.08.10, 12:04
        Buzi, buzi ... bleee ;D
      • razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:40
        Rybie Ustka :D
        • hardy1 Re: Znacie piczona? 27.08.10, 18:49
          ...jak z animowanego filmu...:/ Siexia człekowi może się odechcieć
          na cały długi tydzień...łeeee...
          • twardycukierek Re: Znacie piczona? 28.08.10, 07:40
            Ojej, od kiedy liczysz ten tydzień? ;O
            • hardy1 Re: Znacie piczona? 29.08.10, 00:41
              ...od 22 sierpnia...:D
              • twardycukierek Re: Znacie piczona? 29.08.10, 10:12
                Oupppsssss!

;))))

To nie patrz już!
                • hardy1 Re: Znacie piczona? 29.08.10, 15:34
                  Nie patrzę już! Omijam wstydliwe skromnemi oczętami memi te wyuzdane
                  fotki...a feee!!!
                  Bo inaczej musiałbym wytrzymać następny tydzień bez siexa...od 23
                  sierpnia...a życie jest jedno i nie cofnąłbym dni pustych...ot, tak
                  całkiem zmarnowanych :)))
                  • twardycukierek Re: Znacie piczona? 29.08.10, 16:02
                    Pewnie: jak już pooglądać piękne i wyuzdane kobiety to nie jakieś tam blachary :D
                    Trzeba się szanować, no... ;)
    • mi-l-ja Re: Znacie piczona? 27.08.10, 11:21
      BO OPALAŁA SIĘ BEZ FILTRA...
      moim zadaniem to jest przykład skutków nieumiarkowanego korzystania
      z promieni słonecznych vide spalona skóra i liczne obrzęki...
      ta pani pewnie była na urlopie w hmmm... pomyślmy... w Egipcie? :D
      • twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 13:41
        Buahahaha! Wolfie, nie udawaj że tego wpisu nie widzisz :D
        • mi-l-ja Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:31
          Niech lepiej udaje :-P, bo jeszcze się zdenerwuje, a wtedy marny mój
          los. Nawet kask rowerowy mi nie pomoże :-P.
          • twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:33
            Spoko.comma.uff: Wolfie jest w drodze na lotnisko ;)))

PS. Wyślę mu linka :DDD
            • razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:41
              To Wolfie pojechał do Egiptu? Żeby tylko się nie zakochał :DDD
              • twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:42
                Łoszfak! A potem nas zostawi dla forum 'Faceci z Egiptu'

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                • razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:43
                  No właśnie to mnie martwi :DDD Ciekawe, czy jest też forum Egipskie Piękności? :DDD
                  • twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:54
                    Jest, ale strategicznie nazywa się 'Laski z Tajlandii' to dla zmyły ;D

Czasem zerkam na to egipskie forum i czuję się jak very bad person... TTM?

:DDD
                    • razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:58

Ja tam się zastanawiam, że może coś mnie w życiu ominęło :DDD i może jestem taka
                      jakoś mało romantyczna... :DDD
                      • twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 17:04
                        TTM! ;O

Serio, to forum mnie dołuje z każdej strony: nie tylko nie mam o kogo zapytać, bo przecież nie walnę tam:

'Co mi możecie powiedzieć o Andrzeju z /bardzo poważna firma/? Pomocy!!!!'
                        Ani nikt mi nie wyśle fotki jego private parts z podróbą torebki Louis Vuitton w tle, ani mu nie mogę wizy kupić... moje życie jest takie puste.

:D
                        • razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 17:10
                          O, dobrze, że zapytałaś. Ja znam Andrzeja, byliśmy razem w delegacji. Uważaj na
                          niego, będzie próbował wyłudzić od Ciebie darmowe kupony do McDonald's. Poznałam
                          się na nim i jego czułych słówkach...

Mój Czarek jest inny, wysyła mi codziennie czułe smsy - np. 'tak', albo 'nie' :D
                          Zrobiłam mu ostatnio przelew na 2 tysie, bo mówił, że go okradziono, masz
                          pojęcie?! :D
                          • twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 17:19

To nie mój, mój jest inny i ma klasę, jada tylko zapiekanki z lat 80' bo to jest vintage!

Mam lepiej! Utrzymuję całą rodzinę Andrzeja a jak wiadomo, korporacja to najbliższa rodzina ;) Ożeni się ze mną jak tylko spłaci dług zaciągnięty na kupno kamienicy przy Central Park ;F
                            • razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 17:27
                              No jak tam uważasz, ale nie mów, że nie ostrzegałam. Zapiekanki jada pewnie
                              tylko przy Tobie dla niepoznaki.

:DD No każdy ma jakieś zobowiązania. Czarek chce mi kupić zaręczynowy
                              pierścionek z brylantem, więc sprzedaję samochód. Mówił, że to ten pierścionek
                              będzie stylizowany według nowych trendów na taki miedziany, z odpustu - i tylko
                              ja i on będziemy wiedzieli, że to prawdziwy brylant. To będzie taka nasza słodka
                              tajemnica! :D
                              • twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 17:29
                                :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Genialne! :DDDDDDDD Jesteś very bad human being ;))) I jestem dumna z tego, że Cię znam!
                                • razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 17:37
                                  Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że kpisz z mojego Czarka i ze mnie. Ale to
                                  zazdrość przez Ciebie przemawia i zawiść ludzka o ten pierścionek...

Weź Cooks przestań, bo mi ego z dumy spuchnie i rozsadzi całe forum... ;)))

:*
                                  • twardycukierek Re: Znacie piczona? 28.08.10, 07:31
                                    W nosie mam Czarka, jak już się tak prosisz to powiem, że cały zarząd w Londynie z nim spał ;F I pół parlamentu. To męskie pół :D Fotki są na portalu Nasz Parlament i Speaku-Speaku.

Prawdę świętą głoszę, no! ;D
            • mi-l-ja Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:48
              Żeby sterroryzował pilota i ostrzelał mi chałupę?? :-/
              Aaaa!!!
              • twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:53
                Kurna, to faktycznie jest po drodze! ;O

A sąsiada może? :D
    • lambert77 Re: Znacie piczona? 27.08.10, 11:22
      zajebiste :) coś jak nasza-klasa.blox.pl
      • twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 13:46
        To jest Wielka Encyklopedia Blachar :D
        • lambert77 nie mogę się oderwać od piczonów... 27.08.10, 13:54
          :) zaczynają mnie wqurwiać wszyscy którzy dzisiaj przychodzą i odciągają mnie od
          neta :)
          • twardycukierek Re: nie mogę się oderwać od piczonów... 27.08.10, 13:56
            Dokładnie tak samo mam! :DDDD Dżessiki i blachy najlepsze ;)
            • lambert77 Re: nie mogę się oderwać od piczonów... 27.08.10, 14:00
              Właśnie byłem na stronie co one mają w ustach a tu wchodzi dwóch kolesi z
              pierdołami... albo dzwoni ktoś
              • twardycukierek Re: nie mogę się oderwać od piczonów... 27.08.10, 14:04
                Nie mów mi, co mają w ustach! Nie doszłam do tej kategorii :DDD
                • lambert77 Re: nie mogę się oderwać od piczonów... 27.08.10, 14:05
                  to taka zgadywanka :) najlepsze jest to, że zdjęcia są z NK :D dno i metr mułu.
                  Przed chwilą widziałem piczona z wąsami
                  • twardycukierek Re: nie mogę się oderwać od piczonów... 27.08.10, 14:20
                    Nigdy nie miałam konta na NK dlatego tak się rzucam na te foty jak pies na
                    blachary :D
    • twardycukierek Karko! 27.08.10, 14:18

Najłagodniejszą fotę wybrałaś i bez słowa ostrzeżenia wrzuciłaś nas na głębokie,
      piczonowe wody! ;O
      • sru_karka Re: Karko! 27.08.10, 14:28
        Prawda, że piczonki są słodkie? Wybrany przeze mnie piczon miał być ciekawą
        zapowiedzią, tego co będzie dalej ;D
        • twardycukierek Re: Karko! 27.08.10, 14:29
          Dzięęęęęęęęęęęki za ten Catalogus Blacharus Pawius :D

Muszę Funnicie podesłać linka, bo ona się urlopuje, lansiara ;)))
    • razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:46
      Całość powala - oprócz przeglądu aktualnych trendów i póz oferuje również
      niepowtarzalne wnętrza i niespodzianki drugiego planu :D

Ale ta pani poniżej mnie zmartwiła. Okazuje się, że figura Barbie występuje w
      naturze! A ja się pocieszałam, że nikt tak w rzeczywistości nie wygląda :DDD
      Chlip! :D

[img]https://piczon.pl/wp-content/uploads/2010/07/aniolek.jpg[/img]
      • milleniusz Re: Znacie piczona? 30.08.10, 23:05

> Ale ta pani poniżej mnie zmartwiła.

Ładna nawet. :]
    • morelka_1 Re: Znacie piczona? 27.08.10, 18:35
      jak widać...można :D

[img]https://i35.tinypic.com/9znlh0.png[/img]

tylko nie wiadomo co gorsze :D:D:D:D

[img]https://i37.tinypic.com/35ddwl2.png[/img]
      • hardy1 Re: Znacie piczona? 27.08.10, 19:01
        No nie! Przestańcie! Chcecie abym po raz pierwszy od n-lat miał
        takie
        sny i budził się zlany potem?! =O Dajcie się wyspać w
        weekend...
        • leziox Re: Znacie piczona? 27.08.10, 21:16
          Kolejny krok ku impotencji zostal wlasnie uczyniony.
          • hardy1 Re: Znacie piczona? 28.08.10, 00:18
            Ufff...przestały. "Krok ku..." został wstrzymany.
            • twardycukierek Re: Znacie piczona? 28.08.10, 07:28
              Uffffffffffffffffff ;)))))))

Tylko nie zwalajcie potem 'czegoś' na Szpile! Tu jest spółk... ekhmmm, z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością :D
              • hardy1 Re: Znacie piczona? 29.08.10, 00:47
                ...to tu jest sp.ZBOOK? =O (z bardzo ograniczoną
                odpowiedzialnością kłucie) ?!
                Łeee...teraz rozumiem czemu czasem czymś zalatuje...:D :D :D
                • twardycukierek Re: Znacie piczona? 29.08.10, 10:16
                  Nie żaden ZBOOK tylko Klub 'Zboki ze Szpilowej Zatoki' ;PPP

CZYM zalatuje? ¤.¤

• hardy1 Re: Znacie piczona? 29.08.10, 15:35
                    ...ZBOKAMI...:D
                    • twardycukierek Re: Znacie piczona? 29.08.10, 16:01
                      Czyli jak konkretnie? :D
                      • hardy1 Re: Znacie piczona? 29.08.10, 17:36
                        ...pociągnij nosem we właściwym czasie...:D
                        • twardycukierek Re: Znacie piczona? 29.08.10, 17:46
                          Dobra, pociągam ;)

Czuję zapach jabłek, kapsli Nespresso i moich perfum. Baaardzo grzecznie ;P
                          • hardy1 Re: Znacie piczona? 29.08.10, 21:28
                            No widzisz. Bo to są właśnie zapachy ZBOK-ów Szpilkowych :D
                            • twardycukierek Re: Znacie piczona? 30.08.10, 07:47
                              Nielogiczne ;P to tylko u mnie, całe forum tu nie garuje! :D

Chociaż...

• hardy1 Re: Znacie piczona? 30.08.10, 09:12
                                ...a skąd wiesz? Nie wiadomo czy po kablu nie przechodzą do Ciebie
                                jak jesteś zalogowana...Ta dzisiejsza technika niesie wiele
                                niespodzianek. Lepiej sprawdź pod biurkiem ;)
                                • twardycukierek Re: Znacie piczona? 30.08.10, 09:43
                                  Porządek panuje pod moim politbiurkiem ;)))
                                  • hardy1 Re: Znacie piczona? 30.08.10, 13:56
                                    aha...nawąchali się za darmo, popatrzyli i zdążyli już pójść...;)

PS.Zmień politurę na mat. Nie będziesz miała kurw..., chciałem rzec -
                                    blików w oczach ;)
                                    • twardycukierek Re: Znacie piczona? 30.08.10, 16:05
                                      Wdzięczność ginie w narodzie ;))

PS. Jak mat to małe szachy misie rozświecą w oczach ;P Koniki! :D
                                      • hardy1 Re: Znacie piczona? 30.08.10, 18:21
                                        ...jak "ci się" to radzę na jednym koniku...dwóch na raz nie
                                        osiodłasz...
                                        • twardycukierek Re: Znacie piczona? 31.08.10, 07:55
                                          Na raz nie... :)
                                          • hardy1 Re: Znacie piczona? 31.08.10, 08:00
                                            ...taaa...to jak w szachach - też ruchy jednym czy drugim konikiem
                                            można wykonywać tylko po kolei :D
                                            • twardycukierek Re: Znacie piczona? 31.08.10, 08:30
                                              Szachy, życie... wieczna strategia gry ;)
                                              • hardy1 Re: Znacie piczona? 31.08.10, 09:51
                                                ale jedno i drugie można uprzyjemnić...wystarczy dobra taktyka :D
                                                • twardycukierek Re: Znacie piczona? 31.08.10, 11:56
                                                  Takt tyka? :D
                                                  • hardy1 Re: Znacie piczona? 31.08.10, 17:12
                                                    ...w takt budzika ;)
                                                    Na wszelki wypadek przygotuj dwa budziki - drugi tykający dwa razy
                                                    szybciej...w...hmmm..."królewskiej grze" (są różne "królewskie";))
                                                    przed samym szachem a potem matem tętno z emocji wyraźnie
                                                    przyspiesza...;)
                                                  • twardycukierek Re: Znacie piczona? 01.09.10, 07:52
                                                    Nie ma tykającego budzika w moim najbliższym otoczeniu! Nie znoszę tykających
                                                    mechanizmów i faktycznie puls wtedy przyspiesza, ale z wkurzenia niepospolitego,
                                                    wtedy nie tykaj, bo pogryzę :DDD
                                                  • hardy1 Re: Znacie piczona? 01.09.10, 14:28
                                                    ...a kto Ci każe je znosić do mieszkania? :D Faktycznie jak będziesz
                                                    je przynosiła to tętno może wzrosnąć...z fizycznego
                                                    wysiłku...zwłaszcza przy znoszeniu takich większych, z wahadłem :D

Ale dobra. Nie lubisz budzików? Jak już tętno będzie wzrastać to na
                                                    podorędziu znajdziesz jakieś inne "wahadło"...wpadniesz w rytm tik-
                                                    tikania...tam i z powrotem...wahadło znaczy się...im krótsze tym
                                                    szybsze ;) Fizyka wahadła nie kłamie!
                                                  • twardycukierek Re: Znacie piczona? 01.09.10, 17:21
                                                    O, to fakt! Bez pulsu 125 to w ogóle u mnie nie jest aktywność inna, niż spanie :D

Fizyka wahadła nie kłamie!

;D Idealny byłby budzik z kukułką wahającą się wahadłem ;)))
                                                    To znaczy idealny do wkurzenia mnie, bo co na co komu ptaha, który się tak waha?
                                                  • hardy1 Re: Znacie piczona? 01.09.10, 17:33
                                                    O! Dlatego szukaj z dwoma...hmmm...kukułkami pod wahadłem :) I
                                                    takimi niewahającymi się na boki tylko do przodu...a jak się jeszcze
                                                    wahają...to się wkurz! Nawet Ptah mu wtedy nie pomoże!
                                                    Zamiast ciśnienia 250 może Ci spaść do 50...a na chalierę ci taki
                                                    ptah
                                                    ...:D
                                                  • twardycukierek Re: Znacie piczona? 13.09.10, 13:52
                                                    Czekaj, ja tu jeszcze wroce! ;D
                                                  • hardy1 Re: Znacie piczona? 13.09.10, 20:58
                                                    ...jutro już będą dwa tygodnie jak czekam...:D
                                                  • twardycukierek Re: Znacie piczona? 21.09.10, 11:38
                                                    Chlip, wzruszyłam się ;D jestem jestem! Cieszysz się? :DDDD

PS. I nadal nie znam tego piczona! TTM?
          • twardycukierek Re: Znacie piczona? 28.08.10, 07:27
            Leziu! :DDDDDDDDDDDDD
            Jak nieprzewidywalne są męskie reakcje: Lambert napatrzyć się nie mógł ;)))

PS. A jaki był poprzedni krok? Kawa z Sobecką?
            • leziox Re: Znacie piczona? 28.08.10, 19:38
              Nie.Sen przy wspoludziale sasiadki.
              Tlusta,niechlujna,ohydna.
              Rano po obudzeniu sie dlugo wycieralem,roztrzesiony,z czola.
              • leziox Re: Znacie piczona? 28.08.10, 20:00
                Pot,mialo byc,pot,cholera.
                Tak to wyglada-jak czlowiek trzezwy to zawsze o czyms zapomni.
                • twardycukierek Re: Znacie piczona? 29.08.10, 10:25
                  Pot, noooo... a co mogło być?

• twardycukierek Re: Znacie piczona? 29.08.10, 10:13
                Biedny Ty :* :D

Ale sny zawsze się tłumaczy na opak, to znak, że masz dobry gust, no... ;)
    • twardycukierek Re: Znacie piczona? 30.08.10, 17:11
      Blacharą wystarczy być! :D
      • leziox Re: Znacie piczona? 30.08.10, 23:03
        Nie kazdy moz ebyc blachará.Czasami brakuje cycków.
        • twardycukierek Re: Znacie piczona? 31.08.10, 07:54
          To się wszywa sztuczne, jak u blachary na zdjęciu ;P
    • i.nes Re: Znacie piczona? 01.09.10, 14:41
      Moje życie było lepsze zanim kliknęłam w link :P
      • lambert77 Re: Znacie piczona? 01.09.10, 14:52
        taaa moje życie już nie jest takie jak dawniej. Od niedawna uważniej rozglądam
        się po ulicy piczony są wokół nas :D
      • redundant Re: Znacie piczona? 06.09.10, 22:30
        i.nes napisała:

> Moje życie było lepsze zanim kliknęłam w link :P

Ale może teraz trochę się ogarniesz. :P Żebyś wreszcie zaczęła wyglądać jak ludzie. :D
    • sru_karka Re: Znacie piczona? 08.09.10, 09:06
      Fiu, fiu ;]

To ja Aldona:
      [img]https://www.imagic.pl/files//21067/54763193_640.jpg[/img]

;D
      • redundant Re: Znacie piczona? 08.09.10, 10:09
        Nie czuję się swobodnie w typologii tych zjawisk, ale ten przykład wygląda raczej na klasycznego bikeja. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka