sru_karka 27.08.10, 10:54 Jak można sobie to zrobić? [img]https://piczon.pl/wp-content/uploads/2010/08/RutowiczStyling.jpg[/img] :| Reszta tu: piczon.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagier_z_niemodlina Re: Znacie piczona? 27.08.10, 11:22 Jejku, jejku, jaki ten Lem mial leb do przyszlosci. Dychtonia -zobaczycie ze to pojdzie w te strone :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 27.08.10, 18:49 ...jak z animowanego filmu...:/ Siexia człekowi może się odechcieć na cały długi tydzień...łeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 28.08.10, 07:40 Ojej, od kiedy liczysz ten tydzień? ;O Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 29.08.10, 10:12 Oupppsssss! ;)))) To nie patrz już! Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 29.08.10, 15:34 Nie patrzę już! Omijam wstydliwe skromnemi oczętami memi te wyuzdane fotki...a feee!!! Bo inaczej musiałbym wytrzymać następny tydzień bez siexa...od 23 sierpnia...a życie jest jedno i nie cofnąłbym dni pustych...ot, tak całkiem zmarnowanych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 29.08.10, 16:02 Pewnie: jak już pooglądać piękne i wyuzdane kobiety to nie jakieś tam blachary :D Trzeba się szanować, no... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Znacie piczona? 27.08.10, 11:21 BO OPALAŁA SIĘ BEZ FILTRA... moim zadaniem to jest przykład skutków nieumiarkowanego korzystania z promieni słonecznych vide spalona skóra i liczne obrzęki... ta pani pewnie była na urlopie w hmmm... pomyślmy... w Egipcie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 13:41 Buahahaha! Wolfie, nie udawaj że tego wpisu nie widzisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:31 Niech lepiej udaje :-P, bo jeszcze się zdenerwuje, a wtedy marny mój los. Nawet kask rowerowy mi nie pomoże :-P. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:33 Spoko.comma.uff: Wolfie jest w drodze na lotnisko ;))) PS. Wyślę mu linka :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:41 To Wolfie pojechał do Egiptu? Żeby tylko się nie zakochał :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:42 Łoszfak! A potem nas zostawi dla forum 'Faceci z Egiptu' :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:43 No właśnie to mnie martwi :DDD Ciekawe, czy jest też forum Egipskie Piękności? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:54 Jest, ale strategicznie nazywa się 'Laski z Tajlandii' to dla zmyły ;D Czasem zerkam na to egipskie forum i czuję się jak very bad person... TTM? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:58 :DDD Ja tam się zastanawiam, że może coś mnie w życiu ominęło :DDD i może jestem taka jakoś mało romantyczna... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 17:04 TTM! ;O Serio, to forum mnie dołuje z każdej strony: nie tylko nie mam o kogo zapytać, bo przecież nie walnę tam: 'Co mi możecie powiedzieć o Andrzeju z /bardzo poważna firma/? Pomocy!!!!' Ani nikt mi nie wyśle fotki jego private parts z podróbą torebki Louis Vuitton w tle, ani mu nie mogę wizy kupić... moje życie jest takie puste. :D Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 17:10 O, dobrze, że zapytałaś. Ja znam Andrzeja, byliśmy razem w delegacji. Uważaj na niego, będzie próbował wyłudzić od Ciebie darmowe kupony do McDonald's. Poznałam się na nim i jego czułych słówkach... Mój Czarek jest inny, wysyła mi codziennie czułe smsy - np. 'tak', albo 'nie' :D Zrobiłam mu ostatnio przelew na 2 tysie, bo mówił, że go okradziono, masz pojęcie?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 17:19 :D To nie mój, mój jest inny i ma klasę, jada tylko zapiekanki z lat 80' bo to jest vintage! Mam lepiej! Utrzymuję całą rodzinę Andrzeja a jak wiadomo, korporacja to najbliższa rodzina ;) Ożeni się ze mną jak tylko spłaci dług zaciągnięty na kupno kamienicy przy Central Park ;F Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 17:27 No jak tam uważasz, ale nie mów, że nie ostrzegałam. Zapiekanki jada pewnie tylko przy Tobie dla niepoznaki. :DD No każdy ma jakieś zobowiązania. Czarek chce mi kupić zaręczynowy pierścionek z brylantem, więc sprzedaję samochód. Mówił, że to ten pierścionek będzie stylizowany według nowych trendów na taki miedziany, z odpustu - i tylko ja i on będziemy wiedzieli, że to prawdziwy brylant. To będzie taka nasza słodka tajemnica! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 17:29 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Genialne! :DDDDDDDD Jesteś very bad human being ;))) I jestem dumna z tego, że Cię znam! Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 17:37 Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że kpisz z mojego Czarka i ze mnie. Ale to zazdrość przez Ciebie przemawia i zawiść ludzka o ten pierścionek... Weź Cooks przestań, bo mi ego z dumy spuchnie i rozsadzi całe forum... ;))) :* Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 28.08.10, 07:31 W nosie mam Czarka, jak już się tak prosisz to powiem, że cały zarząd w Londynie z nim spał ;F I pół parlamentu. To męskie pół :D Fotki są na portalu Nasz Parlament i Speaku-Speaku. Prawdę świętą głoszę, no! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mi-l-ja Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:48 Żeby sterroryzował pilota i ostrzelał mi chałupę?? :-/ Aaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:53 Kurna, to faktycznie jest po drodze! ;O A sąsiada może? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Znacie piczona? 27.08.10, 11:22 zajebiste :) coś jak nasza-klasa.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 27.08.10, 13:46 To jest Wielka Encyklopedia Blachar :D Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 nie mogę się oderwać od piczonów... 27.08.10, 13:54 :) zaczynają mnie wqurwiać wszyscy którzy dzisiaj przychodzą i odciągają mnie od neta :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: nie mogę się oderwać od piczonów... 27.08.10, 13:56 Dokładnie tak samo mam! :DDDD Dżessiki i blachy najlepsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: nie mogę się oderwać od piczonów... 27.08.10, 14:00 Właśnie byłem na stronie co one mają w ustach a tu wchodzi dwóch kolesi z pierdołami... albo dzwoni ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: nie mogę się oderwać od piczonów... 27.08.10, 14:04 Nie mów mi, co mają w ustach! Nie doszłam do tej kategorii :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: nie mogę się oderwać od piczonów... 27.08.10, 14:05 to taka zgadywanka :) najlepsze jest to, że zdjęcia są z NK :D dno i metr mułu. Przed chwilą widziałem piczona z wąsami Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: nie mogę się oderwać od piczonów... 27.08.10, 14:20 Nigdy nie miałam konta na NK dlatego tak się rzucam na te foty jak pies na blachary :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Karko! 27.08.10, 14:18 Najłagodniejszą fotę wybrałaś i bez słowa ostrzeżenia wrzuciłaś nas na głębokie, piczonowe wody! ;O Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Karko! 27.08.10, 14:28 :DDD Prawda, że piczonki są słodkie? Wybrany przeze mnie piczon miał być ciekawą zapowiedzią, tego co będzie dalej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Karko! 27.08.10, 14:29 Dzięęęęęęęęęęęki za ten Catalogus Blacharus Pawius :D Muszę Funnicie podesłać linka, bo ona się urlopuje, lansiara ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
razzmatazzy Re: Znacie piczona? 27.08.10, 16:46 Całość powala - oprócz przeglądu aktualnych trendów i póz oferuje również niepowtarzalne wnętrza i niespodzianki drugiego planu :D Ale ta pani poniżej mnie zmartwiła. Okazuje się, że figura Barbie występuje w naturze! A ja się pocieszałam, że nikt tak w rzeczywistości nie wygląda :DDD Chlip! :D [img]https://piczon.pl/wp-content/uploads/2010/07/aniolek.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: Znacie piczona? 30.08.10, 23:05 > Ale ta pani poniżej mnie zmartwiła. Ładna nawet. :] Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_1 Re: Znacie piczona? 27.08.10, 18:35 jak widać...można :D [img]https://i35.tinypic.com/9znlh0.png[/img] tylko nie wiadomo co gorsze :D:D:D:D [img]https://i37.tinypic.com/35ddwl2.png[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 27.08.10, 19:01 No nie! Przestańcie! Chcecie abym po raz pierwszy od n-lat miał takie sny i budził się zlany potem?! =O Dajcie się wyspać w weekend... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Znacie piczona? 27.08.10, 21:16 Kolejny krok ku impotencji zostal wlasnie uczyniony. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 28.08.10, 00:18 Ufff...przestały. "Krok ku..." został wstrzymany. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 28.08.10, 07:28 Uffffffffffffffffff ;))))))) Tylko nie zwalajcie potem 'czegoś' na Szpile! Tu jest spółk... ekhmmm, z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 29.08.10, 00:47 ...to tu jest sp.ZBOOK? =O (z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością kłucie) ?! Łeee...teraz rozumiem czemu czasem czymś zalatuje...:D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 29.08.10, 10:16 Nie żaden ZBOOK tylko Klub 'Zboki ze Szpilowej Zatoki' ;PPP CZYM zalatuje? ¤.¤ :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 29.08.10, 17:36 ...pociągnij nosem we właściwym czasie...:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 29.08.10, 17:46 Dobra, pociągam ;) Czuję zapach jabłek, kapsli Nespresso i moich perfum. Baaardzo grzecznie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 29.08.10, 21:28 No widzisz. Bo to są właśnie zapachy ZBOK-ów Szpilkowych :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 30.08.10, 07:47 Nielogiczne ;P to tylko u mnie, całe forum tu nie garuje! :D Chociaż... :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 30.08.10, 09:12 ...a skąd wiesz? Nie wiadomo czy po kablu nie przechodzą do Ciebie jak jesteś zalogowana...Ta dzisiejsza technika niesie wiele niespodzianek. Lepiej sprawdź pod biurkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 30.08.10, 09:43 Porządek panuje pod moim politbiurkiem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 30.08.10, 13:56 aha...nawąchali się za darmo, popatrzyli i zdążyli już pójść...;) PS.Zmień politurę na mat. Nie będziesz miała kurw..., chciałem rzec - blików w oczach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 30.08.10, 16:05 Wdzięczność ginie w narodzie ;)) PS. Jak mat to małe szachy misie rozświecą w oczach ;P Koniki! :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 30.08.10, 18:21 ...jak "ci się" to radzę na jednym koniku...dwóch na raz nie osiodłasz... Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 31.08.10, 08:00 ...taaa...to jak w szachach - też ruchy jednym czy drugim konikiem można wykonywać tylko po kolei :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 31.08.10, 08:30 Szachy, życie... wieczna strategia gry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 31.08.10, 09:51 ale jedno i drugie można uprzyjemnić...wystarczy dobra taktyka :D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 31.08.10, 17:12 ...w takt budzika ;) Na wszelki wypadek przygotuj dwa budziki - drugi tykający dwa razy szybciej...w...hmmm..."królewskiej grze" (są różne "królewskie";)) przed samym szachem a potem matem tętno z emocji wyraźnie przyspiesza...;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 01.09.10, 07:52 Nie ma tykającego budzika w moim najbliższym otoczeniu! Nie znoszę tykających mechanizmów i faktycznie puls wtedy przyspiesza, ale z wkurzenia niepospolitego, wtedy nie tykaj, bo pogryzę :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 01.09.10, 14:28 ...a kto Ci każe je znosić do mieszkania? :D Faktycznie jak będziesz je przynosiła to tętno może wzrosnąć...z fizycznego wysiłku...zwłaszcza przy znoszeniu takich większych, z wahadłem :D Ale dobra. Nie lubisz budzików? Jak już tętno będzie wzrastać to na podorędziu znajdziesz jakieś inne "wahadło"...wpadniesz w rytm tik- tikania...tam i z powrotem...wahadło znaczy się...im krótsze tym szybsze ;) Fizyka wahadła nie kłamie! Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 01.09.10, 17:21 O, to fakt! Bez pulsu 125 to w ogóle u mnie nie jest aktywność inna, niż spanie :D Fizyka wahadła nie kłamie! ;D Idealny byłby budzik z kukułką wahającą się wahadłem ;))) To znaczy idealny do wkurzenia mnie, bo co na co komu ptaha, który się tak waha? Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 01.09.10, 17:33 O! Dlatego szukaj z dwoma...hmmm...kukułkami pod wahadłem :) I takimi niewahającymi się na boki tylko do przodu...a jak się jeszcze wahają...to się wkurz! Nawet Ptah mu wtedy nie pomoże! Zamiast ciśnienia 250 może Ci spaść do 50...a na chalierę ci taki ptah...:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 13.09.10, 13:52 Czekaj, ja tu jeszcze wroce! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Znacie piczona? 13.09.10, 20:58 ...jutro już będą dwa tygodnie jak czekam...:D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 21.09.10, 11:38 Chlip, wzruszyłam się ;D jestem jestem! Cieszysz się? :DDDD PS. I nadal nie znam tego piczona! TTM? Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 28.08.10, 07:27 Leziu! :DDDDDDDDDDDDD Jak nieprzewidywalne są męskie reakcje: Lambert napatrzyć się nie mógł ;))) PS. A jaki był poprzedni krok? Kawa z Sobecką? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Znacie piczona? 28.08.10, 19:38 Nie.Sen przy wspoludziale sasiadki. Tlusta,niechlujna,ohydna. Rano po obudzeniu sie dlugo wycieralem,roztrzesiony,z czola. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Znacie piczona? 28.08.10, 20:00 Pot,mialo byc,pot,cholera. Tak to wyglada-jak czlowiek trzezwy to zawsze o czyms zapomni. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 29.08.10, 10:25 Pot, noooo... a co mogło być? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 29.08.10, 10:13 Biedny Ty :* :D Ale sny zawsze się tłumaczy na opak, to znak, że masz dobry gust, no... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Znacie piczona? 30.08.10, 23:03 Nie kazdy moz ebyc blachará.Czasami brakuje cycków. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Znacie piczona? 31.08.10, 07:54 To się wszywa sztuczne, jak u blachary na zdjęciu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Znacie piczona? 01.09.10, 14:41 Moje życie było lepsze zanim kliknęłam w link :P Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Znacie piczona? 01.09.10, 14:52 taaa moje życie już nie jest takie jak dawniej. Od niedawna uważniej rozglądam się po ulicy piczony są wokół nas :D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Znacie piczona? 06.09.10, 22:30 i.nes napisała: > Moje życie było lepsze zanim kliknęłam w link :P Ale może teraz trochę się ogarniesz. :P Żebyś wreszcie zaczęła wyglądać jak ludzie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sru_karka Re: Znacie piczona? 08.09.10, 09:06 Fiu, fiu ;] To ja Aldona: [img]https://www.imagic.pl/files//21067/54763193_640.jpg[/img] ;D Odpowiedz Link Zgłoś
redundant Re: Znacie piczona? 08.09.10, 10:09 Nie czuję się swobodnie w typologii tych zjawisk, ale ten przykład wygląda raczej na klasycznego bikeja. :) Odpowiedz Link Zgłoś