anonimowa_matka 27.02.12, 00:48 www.youtube.com/watch?v=zOLxwJHkzQA&feature=related możecie komentować dobrze, albo wcale. Co ja poradzę na to, od dwudziestu lat ich lubię :) Nie psujcie starszej pani radości. No! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejekk Re: Kochani moi, piosnka 27.02.12, 21:05 No to zaczynamy muzycznie. Osobiście lubię słuchać różnych smutów i smętów. Propozycja na dziś - Myslovitz z kawałkiem z filmu www.youtube.com/watch?v=2z2WzDie93s . Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa_matka Re: Kochani moi, piosnka 27.02.12, 23:54 o, nie nie nie, Andrzejku. za smutne, tego nie robi się kotu. Masz ode mnie www.youtube.com/watch?v=emNTFK6sm88 No i lubię móc na Ciebie liczyć w pogaduchach, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
massafra Re: Kochani moi, piosnka 28.02.12, 22:49 I...osiagnęłaś anonimowa_m efekt motyla .... ...a muśnięcie skrzydeł ruszyło lawinę wspomnień...kiedy świat był poukładany... ....kiedy Joszka gra.... woziłam moje małe szczęście do muzyka 18km w jedną stronę i....wydzieraliśmy się jadąc w tą i z powrotem- to był nasz hit czternaście lat temu ! Aż się wierzyć nie chce ! A ja niesmiało zaprezętuję Wam moją ulubienicę: Nie sadzę że ją znacie ; 1)piękny głos 2)ciekawe interpretacje 3)sentyment, bo płynie w niej polska krew (mama Polka- tata Afgańczyk) 4) Ma na imie Graciella (Grażyna tak jak ja) Panie i Panowie oto Graciella Schazad Taaadaammmm... www.youtube.com/watch?v=fEFqBYrxuiA Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa_matka Re: Kochani moi, piosnka 28.02.12, 22:59 Piękne. I jak one wszystkie PATRZĄ! Rozesłałam połowie świata :) No to ode mnie duszoszczypatielno i o miłości www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4g76K6Y6QY0#! Odpowiedz Link Zgłoś
mike.x Re: Kochani moi, piosnka 28.02.12, 23:02 E tam. Ja przy tym mam niezły odjazd. Właściwie to przy całej płycie. www.youtube.com/watch?v=GBZT53Vuvho Odpowiedz Link Zgłoś
massafra Re: Kochani moi, piosnka 28.02.12, 23:24 Przykro mi, ale anonimowej _m link nie otwiera się u mnie ! Mike.x,- piękny ale ja już go słucham wieki... A może zachwycą Cię Twoi rówieśnicy- też Włosi? www.youtube.com/watch?v=c5oTh3l4kTQ&feature=related www.youtube.com/watch?v=SFXaSFvzB_4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
massafra Re: Kochani moi, piosnka 28.02.12, 23:53 A tu jeszcze jeden utwór.. www.youtube.com/watch?v=LbMvYkaggz8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa_matka Re: Kochani moi, piosnka 29.02.12, 00:54 Jak to się nie otwiera? To nie w porządku! Jeszcze raz: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4g76K6Y6QY0#! a jakby znowu nie, to uprasza się skopiować link i wkleić do przeglądarki A jeśli nie, to inne coś pieknego :) www.youtube.com/watch?v=huwGeNUK6Os www.youtube.com/watch?v=b9TvYCeyvhs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
massafra Re: Kochani moi, piosnka 29.02.12, 09:06 To śliczny utwór z filmu "Przygoda na Antarktydzie " - (Eight Below) wzruszający film i piękna muzyka. Flamenco dobre, ale nie mam pod ręką szklaneczki sangrii.... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejekk Re: Kochani moi, piosnka 29.02.12, 05:54 Dobra, to z rana kolejne smęty (wybaczcie) www.youtube.com/watch?v=Hle2N-NI4ck Coś optymistycznego kiedyś może też uda mi się wymyśleć ;P Odpowiedz Link Zgłoś
massafra Re: Kochani moi, piosnka 29.02.12, 09:47 Fakt smutne słowa , ale piękna . a, z Marii Fredriksson jest niesamowicie silną dziewczyną-podziwiałam jej walkę z chorobą ! Odpowiedz Link Zgłoś
massafra Re: Kochani moi, piosnka 29.02.12, 09:55 >Coś optymistycznego kiedyś może też uda mi się wymyśleć < Czekamy.... Andrzejekk- a może takie motto "nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej"-w brew pozorom to jest nawet pozytywne !! Odpowiedz Link Zgłoś
tigertiger Re: Kochani moi, piosnka 29.02.12, 11:18 Coś optymistycznego i lirycznego za razem na dobry początek dnia? hym to mi tylko jedna piosenka przychodzi na myśl do tego w wykonaniu glamur chłopaków :) Piosenka jest Lou Reeda, ale ani autorska wersja tej piosenki, ani jej wersja wy wykonaniu vaius artis from UK nie maja tego potencjału co wersja new romantic:) www.youtube.com/watch?v=Rf3C6rLwK0Y Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejekk Re: Kochani moi, piosnka 06.03.12, 19:51 To dziś zupełnie inny styl, ale, tak mi się wydaje, na wesoło www.youtube.com/watch?v=zD8IU6tfMC8 Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa_matka @ andrzejekk 06.03.12, 23:06 Słonko, powtórzę się również w tym wątku, mimo że on z założenia muzyczny: jak ja się cieszę, że Cię tu mamy! Zmartwiłam się przez chwilę, czy nie czujesz się pomijany i na drugim planie, bo więcej słów pada do innych osób - ale to wszystko dlatego, że Ty, jak mało kto, ocieplasz wszystkie miejsca, w których zechciałeś się pojawić. Bardzo, bardzo jestem Ci za to wdzięczna i bardzo to w Tobie lubię. Specjalnie dla Ciebie coś, co jest dla mnie szalenie sentymentalne i szalenie emocjonujące :) www.youtube.com/watch?v=V4Wo1gaMUqY&feature=related enjoy! Odpowiedz Link Zgłoś