Dodaj do ulubionych

Aczkolwiek?

03.03.05, 11:55
To słowo zrobiło furrorę. Nie znoszę tego słowa i osób posługujacych sie
nim . Rozprzestrzenia się jak zaraza.
Obserwuj wątek
    • Gość: pixi Re: Aczkolwiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:56
      No i co z tego ?
      • kryzolia Re: Aczkolwiek? 03.03.05, 11:57
        pewnie tez uzywasz
        • Gość: pixi Re: Aczkolwiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:00
          Uwielbiam to słowo, tyle w nim jakiejś mądrości...........
    • Gość: po_godzinach Re: Aczkolwiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:58
      Przynajmniej masz jasne i latwe kryterium w dobieraniu sobie znajomych.
      Aczkolwiek ja preferuje inne metody).
      • kryzolia Re: Aczkolwiek? 03.03.05, 12:01
        to miała byc moja odpowiedź dot. innego wątku nt słów i zwrotów nadużywanych
        ostatnio. Ale przez moje zagapienie sama założyłam przez pomyłkę wątek, dlatego
        tak to dziwnie wyglada. Na swoje usprawiedliwienia nmam to , że piszę w
        konspiracji - jestem w pracy.
        • Gość: krynolina Re: Aczkolwiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:07
          Nie podzielam Twojej niechęci do tego słowa, aczkolwiek nadużywanie go może być
          denerwujące;)))
          • kryzolia Generować? 03.03.05, 12:22
            A co ze słowem generować? Też jest nadużywane.Bo takie modne. Niedługo zamiast
            rodzić dzieci będzie się je generować.
            I jeszcze zwrot , który też spotykam coraz częściej, ma być chyba śmieszny a
            mianowicie: "popełnić" pismo. Powtarzany przez następne osoby jest juz tylko
            żałosny.
            • wadera3 Re: Generować? 03.03.05, 18:55
              "popełnić" to zwrot stary jak swiat, i raczej uznałabym go za
              przemijający,chyba,że renesans przezywa:)
    • Gość: ja bynajmniej!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 03.03.05, 12:57
      to jest dopiero badziewny zwrot! trąca wiochą! :)
      • Gość: po_godzinach Re: bynajmniej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:59
        Taaak, za to słowo "badziewny" jest bardzo miejskie.
        • Gość: krynolina Re: bynajmniej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:09
          Aczkolwiek, wszyscy którzy w tym wątku popełnili posty, bynajmniej nie
          wygenerowali specjalnie badziewnych treści;))))
          • Gość: tim Re: bynajmniej!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 13:13
            Brawo!
      • Gość: kubuś puchatek do Cie IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 19:33
        a tak wogóle to co znaczy to "bynajmniej" bo może nie rozumiesz i się
        denerwujesz. Bo ja też nie wiem co to znaczy i często mam ochotę zapytać o to
        moją koleżankę, bo ona, ta koleżanka, często tego zwrotu używa ale się wstydzę,
        że taki ciemniak jestem?
        • Gość: krynolina/w-ka Re: do Kubusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:37
          BYNAJMNIEJ nie jesteś Kubusiu ciemniakiem, i napewno jesteś warszawiakiem mimo
          tych 15 lat banicji. Buźka:))))
          • Gość: kubuś puchatek Re: do Kubusia IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 19:42
            Oooooo podsłuchowywujesz na innych watku, chyba chcesz mnie speszyć, ale nie
            dam się tak łatwo już tam się dowiedziałem KTO JA JESTEM.
            • Gość: krynolin/w-ka Re: do Kubusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:47
              Podsłuchowywuje i podpisowywuje też trochę i tu i tam....DDDDDDD
              A co z tym miodkiem??
              • Gość: kubuś puchatek do podsluchowywaczki IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 19:50
                jak troszkę zjem to opowiem Ci jak smakował, chyba, że - mogę Ci troszkę
                przynieść??? Tylko czy doniosę???? Bo to pewnie baaaaardzo daleko???
                • Gość: krynolina/w-ka Re: do podsluchowywaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:55
                  Miasto to samo, ale i tak możesz nie donieść ;)))
                  Złośliwi wszak twierdzą, że my największą wsią w Polsce jesteśmy hihihi...
                  • Gość: kubuś puchatek Re: do podsluchowywaczki IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 20:16
                    ludzka "życzliwość" nie zna granic
    • Gość: szyderca Re: Aczkolwiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:14
      a więc wyciągnij swój świetlny miecz i zastosuj moc dżedaj obywatelu staaaaaaań
      do walki z "aczkolwiek"!!!!!!!!!!!!!!! "aczkolwiek" może zniszczyć
      świaaaaaaaat! nie pozwól mu na to!!! <ucieka>
    • friko000 Re: Aczkolwiek? 03.03.05, 19:18
      niecierpie slowa "pakamera"-ochyyyda! i nowego modnego slowka "glamour" zabic
      zabic!!!:)))
    • Gość: miki Re: Aczkolwiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:53
      albo np. jak Oleksy ciagle mowi "zdyskontowac" to tez przesada. I wkurza mnie to
      • kryzolia " w tym temacie" 04.03.05, 07:50
        ten zwrót panował dosyć długo, zdaje sie że jego autorem był p. Wałęsa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka