kryzolia 03.03.05, 11:55 To słowo zrobiło furrorę. Nie znoszę tego słowa i osób posługujacych sie nim . Rozprzestrzenia się jak zaraza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pixi Re: Aczkolwiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:56 No i co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Aczkolwiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:00 Uwielbiam to słowo, tyle w nim jakiejś mądrości........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_godzinach Re: Aczkolwiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:58 Przynajmniej masz jasne i latwe kryterium w dobieraniu sobie znajomych. Aczkolwiek ja preferuje inne metody). Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia Re: Aczkolwiek? 03.03.05, 12:01 to miała byc moja odpowiedź dot. innego wątku nt słów i zwrotów nadużywanych ostatnio. Ale przez moje zagapienie sama założyłam przez pomyłkę wątek, dlatego tak to dziwnie wyglada. Na swoje usprawiedliwienia nmam to , że piszę w konspiracji - jestem w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krynolina Re: Aczkolwiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:07 Nie podzielam Twojej niechęci do tego słowa, aczkolwiek nadużywanie go może być denerwujące;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia Generować? 03.03.05, 12:22 A co ze słowem generować? Też jest nadużywane.Bo takie modne. Niedługo zamiast rodzić dzieci będzie się je generować. I jeszcze zwrot , który też spotykam coraz częściej, ma być chyba śmieszny a mianowicie: "popełnić" pismo. Powtarzany przez następne osoby jest juz tylko żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Generować? 03.03.05, 18:55 "popełnić" to zwrot stary jak swiat, i raczej uznałabym go za przemijający,chyba,że renesans przezywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja bynajmniej!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 03.03.05, 12:57 to jest dopiero badziewny zwrot! trąca wiochą! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_godzinach Re: bynajmniej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:59 Taaak, za to słowo "badziewny" jest bardzo miejskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krynolina Re: bynajmniej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:09 Aczkolwiek, wszyscy którzy w tym wątku popełnili posty, bynajmniej nie wygenerowali specjalnie badziewnych treści;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś puchatek do Cie IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 19:33 a tak wogóle to co znaczy to "bynajmniej" bo może nie rozumiesz i się denerwujesz. Bo ja też nie wiem co to znaczy i często mam ochotę zapytać o to moją koleżankę, bo ona, ta koleżanka, często tego zwrotu używa ale się wstydzę, że taki ciemniak jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krynolina/w-ka Re: do Kubusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:37 BYNAJMNIEJ nie jesteś Kubusiu ciemniakiem, i napewno jesteś warszawiakiem mimo tych 15 lat banicji. Buźka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś puchatek Re: do Kubusia IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 19:42 Oooooo podsłuchowywujesz na innych watku, chyba chcesz mnie speszyć, ale nie dam się tak łatwo już tam się dowiedziałem KTO JA JESTEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krynolin/w-ka Re: do Kubusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:47 Podsłuchowywuje i podpisowywuje też trochę i tu i tam....DDDDDDD A co z tym miodkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś puchatek do podsluchowywaczki IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 19:50 jak troszkę zjem to opowiem Ci jak smakował, chyba, że - mogę Ci troszkę przynieść??? Tylko czy doniosę???? Bo to pewnie baaaaardzo daleko??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krynolina/w-ka Re: do podsluchowywaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:55 Miasto to samo, ale i tak możesz nie donieść ;))) Złośliwi wszak twierdzą, że my największą wsią w Polsce jesteśmy hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś puchatek Re: do podsluchowywaczki IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 20:16 ludzka "życzliwość" nie zna granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyderca Re: Aczkolwiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:14 a więc wyciągnij swój świetlny miecz i zastosuj moc dżedaj obywatelu staaaaaaań do walki z "aczkolwiek"!!!!!!!!!!!!!!! "aczkolwiek" może zniszczyć świaaaaaaaat! nie pozwól mu na to!!! <ucieka> Odpowiedz Link Zgłoś
friko000 Re: Aczkolwiek? 03.03.05, 19:18 niecierpie slowa "pakamera"-ochyyyda! i nowego modnego slowka "glamour" zabic zabic!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Aczkolwiek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 19:53 albo np. jak Oleksy ciagle mowi "zdyskontowac" to tez przesada. I wkurza mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia " w tym temacie" 04.03.05, 07:50 ten zwrót panował dosyć długo, zdaje sie że jego autorem był p. Wałęsa Odpowiedz Link Zgłoś