wkkr 10.10.09, 19:52 Proponuję by obok opcji wygaszania postów nieprzyjaciół, pojawiła się opcja wygaszania naszych postów wobec nieprzyjaciół. Nie lubię kogoś, więc nie życzę sobie by moje posty czytał. Link Zgłoś Obserwuj wątek
wkkr Re: Mam pomysła 11.10.09, 11:52 giwi napisała: > Jest proste wyjście, załóż sobie forum ukryte. ======== opiekuję się pewnym, szacownym forum. Jak przyjdie odpowiedni czas to pewnie zostanie ukryte. Link Zgłoś
zbyfauch Re: Mam pomysła 10.10.09, 23:52 Ja poszedłbym dalej. Postuluję wygaszanie nieprzyjaciół. Można byłoby to, dla niepoznaki ( no i jakże modnie zarazem), nazwać w języku obcym - "terminating button" (po polsku - "baton czeladniczy"). Link Zgłoś
snajper55 Re: Mam pomysła 11.10.09, 00:15 zbyfauch napisał: > Ja poszedłbym dalej. > Postuluję wygaszanie nieprzyjaciół. > Można byłoby to, dla niepoznaki ( no i jakże modnie zarazem), nazwać w języku > obcym - "terminating button" (po polsku - "baton czeladniczy"). Wygaszanie nieprzyjaciół już jest. S. Link Zgłoś
zbyfauch Re: Mam pomysła 11.10.09, 00:31 snajper55 napisał: > Wygaszanie nieprzyjaciół już jest. Wy, Snajper, oko może macie i bystre...ale... Link Zgłoś
snajper55 Re: Mam pomysła 11.10.09, 00:15 wkkr napisał: > Proponuję by obok opcji wygaszania postów nieprzyjaciół, pojawiła > się opcja wygaszania naszych postów wobec nieprzyjaciół. > Nie lubię kogoś, więc nie życzę sobie by moje posty czytał. Na przykład nie lubię aesów i administracji, więc wygaszam im swoje posty i ich nie widzą. S. Link Zgłoś
wkkr Re: Mam pomysła 11.10.09, 11:51 snajper55 napisał: > wkkr napisał: > > > Proponuję by obok opcji wygaszania postów nieprzyjaciół, pojawiła > > się opcja wygaszania naszych postów wobec nieprzyjaciół. > > Nie lubię kogoś, więc nie życzę sobie by moje posty czytał. > > Na przykład nie lubię aesów i administracji, więc wygaszam im swoje posty i ich > nie widzą. > > S. ================ To nie stanowi problemu, bo spokojnie mozna zrobic tak, ze admin lub aest na forum którym się opiekuje widział by wszystko bez wzgledu na to co sobie ktoś wpisał w ustawieniach. Link Zgłoś
siwa Re: Mam pomysła 12.10.09, 08:53 Rozważamy wprowadzenie nieprzyjaciół wyszarzonych i niewidocznych. Wygaszania Ciebie komuś Link Zgłoś
zbyfauch Re: Mam pomysła 12.10.09, 10:50 To nie będzie batona czeladniczego? To może chociaż elektryczny, coby tego po drugiej stronie sieci popieściło? Link Zgłoś
siwa Re: Mam pomysła 12.10.09, 11:46 Sugerujesz, że każdy piastun powinien mieć baton czeladniczy? Link Zgłoś
zbyfauch Re: Mam pomysła 12.10.09, 14:16 siwa napisała: > Sugerujesz, że każdy piastun powinien mieć baton czeladniczy? Tak. Poza tym każde forum powinno być wyposażone w kąt wysypany grochem, gdzie niesforni forumowicze poddawani byliby resoc...reforumizacji. W tym wypadku należałoby zaprogramować baton klęczny. Link Zgłoś