olga_w_ogrodzie 25.01.10, 20:37 dlaczego, ni stąd, ni z owąd, znikło "Forum dla wszystkich" , którego właścicielem jest Taziuta ? forum.gazeta.pl/forum/f,89824,Forum_dla_Wszystkich.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
siwa Re: znikło forum 25.01.10, 21:04 Wiem, że coś się dzieje, nie mam w tej chwili możliwości sprawdzenia dokładnie, jutro od rana się tym zajmiemy. Link Zgłoś
hummer Re: znikło forum 25.01.10, 21:16 siwa napisała: > Wiem, że coś się dzieje, nie mam w tej chwili możliwości sprawdzenia dokładnie, > jutro od rana się tym zajmiemy. Dziękuję. Może podam objawy. Forum znikało etapami. Pojawił się komunikat, że forum jest niedostępne, by po chwili się znowu pojawiło. Agonia wyglądała tak, że było widać wszystkie posty i stronę tytułową. Ale licznik przy stanie pokazywał 0 zamiast kilkunastu tysięcy postów. Może jakiś robot uznał, że skoro liczba postów na forum wynosi zero, to pora to forum skasować, jak każde nie używane. Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: znikło forum 25.01.10, 22:22 dziękuję, Siwa, za odpowiedź, bom już się wstępnie zaczęła dziwić i domniemywać, że się Taziuta objadł był szaleju, albo administracja dopatrzyła się, iż na forum tym grzecznym treści są szerzone okropne jakieś. Link Zgłoś
luna4u Re: znikło forum 26.01.10, 08:47 ! witam ! moje forum równiez wyparowało! mam nadzieje,ze to chwilowe kłopoty - ludzie się bardzo denerwują i ja również :( Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: znikło forum 26.01.10, 08:59 forum o które pytałam wróciło jeszcze wczoraj. dziękujemy. Link Zgłoś
siwa Re: znikło forum 26.01.10, 09:56 Forum dla Wszystkich już wróciło. luna4u Nie ma forum Link Zgłoś
luna4u Re: znikło forum 26.01.10, 14:18 wyslalam maila z potrzebnymi wam danymi i niedawno forum wróciło !!! WIELKIE DZIĘKI !! początkowo nie było przyklejonych wątków, ale przed chwilą sie pojawiły i one nie ma tylko nadal wstępu, może wróci a jak nie to trudno wazne,że forum jest :) a czy wiadomo może co się stało ?? niektórzy podejrzewali mnie o skasowanie więc chciałabym wyjasnić... Link Zgłoś
arnold7 Re: znikło forum 28.01.10, 20:37 Moje tez zniklo. Zapewne z przyczyn politycznych. Link na dole w sygnaturce, ostatni wpis byl calkiem niedawno. Link Zgłoś
siwa Re: znikło forum 29.01.10, 11:42 Niestety, tym razem błąd bazy nie polityka. Przywrócone. Link Zgłoś
arnold7 Re: znikło forum 17.02.10, 16:50 siwa napisała: > Niestety, tym razem błąd bazy nie polityka. > Przywrócone. > Aha, chyba ze mam brudne okulary... Link Zgłoś
kasi.aa Re: znikło forum 19.02.10, 11:18 Przypominam tylko, że jeśli nie będziesz na forum pisał, to znowu się zarchiwizuje Link Zgłoś