Dodaj do ulubionych

(drobny) blad

IP: 178.73.48.* 05.12.11, 19:28
jest watek, ktorym post oznaczono na niebiesko. sam watek w widoku ogolnym nie posiada niebieskiego ptaszka ( goo.gl/RWz7B i goo.gl/AUqnq )

hehe.. bawia mnie te permanentne bledy, chociaz juz dawno stracilem zapal do ich szukania :))

swoja droga 'undefined' ( forum.gazeta.pl/forum/w,299,130422908,130422908,undefined_undefined_.html ) nadal lezy.

jak chcecie rozwijac forum o nowe rzeczy skoro nie mozecie poradzic sobie z tymi, ktore juz sa ?
Obserwuj wątek
    • giwi Re: (drobny) blad 05.12.11, 20:58
      Wprost tragedia. Forum sie zawali od braki koloru na rozwinięciu. Co ta administracja by bez ciebie zrobiła, o wielki znawco. :)

ps. Nikt ci nie kazał wyszukiwać. Widocznie cos źle zrozumiałes. Ale klikaj, klikaj. Każdy klik na wage reklamy. I masz ciekawe, rozszerzające horyzanty zajęcie w wieczory i weekendy. :))))))))
      • Gość: = Re: (drobny) blad IP: 178.73.48.* 06.12.11, 02:57
        co ty sie tak podniecasz ? :)) gdy zauwazylem nietypowa rzecz, to dalem znac. widzisz w tym cos niestosownego ? z twojego postu mozna wywnioskowac wrecz, ze lepiej nie zglaszac takich rzeczy.

ps. niektorzy w ramach odmozdzania brna np. w seriale. ja raczej nie ogladam tv :))
        • giwi Re: (drobny) blad 06.12.11, 10:12
          Pisałam w innym wątku. Dzięki twojej aktywności nie spada klikalnośc, nawet w środku nocy. Na portalu pewnie się cieszą. :-)))
          • Gość: = Re: (drobny) blad IP: 178.73.48.* 06.12.11, 20:59
            no co ty, taka moc mam ? :]
            moze powinni mnie tu holubic ? :))
    • giwi ps. 05.12.11, 21:06
      Dodam litościwie, że to nie jest błąd, tylko ptaszek nie został dostawiony. Ale kop dalej, zawsze jakieś zajęcie masz.
      • Gość: = Re: ps. IP: 178.73.48.* 06.12.11, 02:57
        sugerujesz, ze ptaszki recznie dostawiaja ? oj.. chyba techno nie bedzie rownie litosciwe :))
    • wersja_robocza Re: (drobny) blad 05.12.11, 21:38
      Tylko takich problemów życzymy. Sobie i innym.
      • Gość: = Re: (drobny) blad IP: 178.73.48.* 06.12.11, 02:57
        i tu jest wlasnie sedno. jesli sa problemy z prostymi sprawami, to mozecie (uzytkownicy) wyobrazic sobie w jakim stanie sa sprawy grubszego kalibru.
        • bartoszcze Re: (drobny) blad 06.12.11, 07:56
          Cóż, to mniej więcej tak samo jak wnioskować o stanie mowy polskiej na podstawie Twojego zapisu.
        • wersja_robocza Re: (drobny) blad 06.12.11, 09:50
          I to nazywasz problemem? Brak ptaszka przy tytule wątku? Wg mnie jeśli treść wątku nie wpływa na jakość info ani działania forum, a więc nie jest też istotna z punktu widzenia innych użytkowników, to nie znajduję powodu oznaczenia wątku w ten sposób jak to ma miejsce w innych przypadkach. Są problemy i problemy.
          • gazeta_mi_placi Re: (drobny) blad 06.12.11, 13:11
            Przypomniał mi się wierszyk o ptaszku i daszku.
          • Gość: = Re: (drobny) blad IP: 178.73.48.* 06.12.11, 20:59
            jesli zastanowisz sie skad (w jaki sposob) ow ptaszek sie pojawia, to powinnas dojsc do wniosku, ze cos sie sypie. chociaz.. siwa oskarzyla ludzi z technologii (o przedszkolny blad), ze nie go oprogramowali, tj. nie przypieli do nadawania koloru.

rozne problemy, rozni ludzie - rozna waga. mnie to akurat rybka ;) poczytaj 'ps.' w odp. do siwej.
            • giwi Re: (drobny) blad 06.12.11, 21:17
              Nie oskarzyła ludzi z technologii. Niezbyt uwaznie czytasz posty albo ich nie rozumiesz.
    • siwa Re: (drobny) blad 06.12.11, 10:10
      Ptaszka i kolor nadaje z palca dyżurny. Ktoś nie nadał.
      Nie jest to błąd krytyczny, ale przekażemy dyżurnemu Twoje uwagi.
      • Gość: = Re: (drobny) blad IP: 178.73.48.* 06.12.11, 20:57
        ..kolor z palca potrafie sobie wyobrazic, ale za przeproszeniem 'ptaszka', to juz czysta perwa :))

czyzbys powyzszym postem twierdzila, ze nie zawarli tego w jednej procedurze, a stad kolorem i ptaszkiem bawia sie z osobna ?

tak na marginesie.. czy to u was normalne, zeby (chyba ?) admisnistrator spoleczny tak nonszalncko podchodzil do zglaszania wszelkich bledow ? myslalem, ze macie jakas wiez z forum, ze dbacie o dobro 'wspolne'.

ps. slowo 'drobny' w tytule watku to przeciez nie o ptaszku :))
        • giwi Re: (drobny) blad 06.12.11, 21:15
          Nie zgłosiłeś błędu. Usiłujesz rozmawiać o tym o czym nie masz najmniejszego pojęcia.
          Ale trop, trop. Cała noc przed tobą.
          • Gość: = Re: (drobny) blad IP: 178.73.48.* 07.12.11, 20:36
            o ile mnie oczy nie myla, to siwa nie napisala, ze nie jest to blad, ale ze 'nie jest to blad krytyczny'. mozna tu skorzystac z 'klasyka': 'Niezbyt uwaznie czytasz posty albo ich nie rozumiesz.' ;)

ps. giwi, a ty masz w ogole pojecie o czym tu sie pisze ? jesli generalnie przeczytac twoje posty, pomijajac standardowe formulki, to czlowiek odnosi wrazenie, ze z pewnym upodobaniem nawet lubisz sie podkladac :)) moze taka twoja karma ?
            tak swoja droga.. to dobrze sie czujesz ? :]
      • Gość: = jak tam siwa ? IP: 178.73.48.* 13.12.11, 06:35
        siwa napisała:

> Ptaszka i kolor nadaje z palca dyżurny. Ktoś nie nadał.
        > Nie jest to błąd krytyczny, ale przekażemy dyżurnemu Twoje uwagi.

dyzurny nie posluchal polecenia, czy twoje przekazywanie uwag odbywa sie podwojnie wirtualnie ? czy tez wreszcie nie potraficie chwilowo rozwiazac problemu ?
        • siwa Re: jak tam siwa ? 15.12.11, 11:41
          Dyżurny zobowiązał się do sumiennego dodawania ptaszka do wątków, gdzie zaznaczył prawidłową odpowiedź użytkownika.
          Czy życzysz sobie raportów z tego zdarzenia?
          • Gość: = Re: jak tam siwa ? IP: 178.73.48.* 15.12.11, 20:34
            siwa.. ale ty lapiesz, ze to jakby wyjsc z domu w jednym bucie ? ;)) pytam, bo juz nie jestem pewien czy jestescie tego swiadomi. nie to, zebym byl niegrzeczny :)

ta.. przed poranna prasa :))
          • Gość: = ps. IP: 178.73.48.* 15.12.11, 20:35
            mnie by wystarczylo, zeby dostawil tam gdzie zapomnial. ciekawym czy potrafi :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka