Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.16, 21:08
W dziale GW w Bydgoszczy pod każdym niemal atrykułem podpisuje sie niejaki Derwitz,osoba wulgarna,chamska obrażająca wszystkich tam piszacych.
Oto jeden z wieleu,wielu postów;
derwitz
@Marek Stein
Po co trollujska krowo ryczysz w mieście? Wracaj do swojej obesranej szczurzymi gównami wiochy skoro już wyszedłeś na przepustkę bez kaftana.

bydgoszcz.wyborcza.pl/bydgoszcz/1,48722,20959610,torun-o-lotnisku-daje-5-mln-ale-tylko-za-miejsce-w-nazwie.html#BoxLokBydLink
Uprzejmie proszę o jakąs dyscyplinę dla tego chamskiego forumowicza,tak przeciez nie można.
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Prosze o pomoc 13.11.16, 11:23
      To nie jest forum, tylko komentarze pod tekstem.
      forum.gazeta.pl/forum/w,654,161935135,161935135,torunski_admin_toleruje_lamanie_netykiety.html?p=161952962

I zdecydowanie nie jest właściwe cytowanie takich wypowiedzi na forum, nawet zgłaszając je.
      • chmielotryg11 Re: Prosze o pomoc 13.11.16, 14:21
        Nie możesz pomóc, to chociaż się nie wtrącaj i nie mieszaj.
        Przedmówca nic nie pisał o forum tylko prosił o pomoc w zdyscyplinowaniu komentującego.
        • bartoszcze Re: Prosze o pomoc 13.11.16, 21:44
          Jak nie możesz pomóc, to po co się wtrącasz bez sensu?
          Zalinkowałem post z wypowiedzią administracji, zawierającą wskazówki postępowania.
          • chmielotryg11 Re: Prosze o pomoc 15.11.16, 16:19
            Nic nie zrozumiałeś z tych dwóch zdań, które do ciebie napisałem.
            Nie odpisuj proszę panie głupiomądry.
            • bartoszcze Re: Prosze o pomoc 15.11.16, 16:26
              Ziew.
              • chmielotryg11 Re: Prosze o pomoc 15.11.16, 19:38
                Jak widać słowa "proszę" też nie rozumiesz.
                (Nic więcej już nie napiszę, tylko kiwam w politowaniu głową).
                • bartoszcze Re: Prosze o pomoc 15.11.16, 23:21
                  Zawsze mnie fascynują tacy którzy piszą choć nie mają nic do napisania, a potem się obrażają i odstawiają magistra elegantiarium :-D
    • kasi.aa Re: Prosze o pomoc 14.11.16, 14:13
      Wpisy pousuwane, dostał też czasową blokadę.
      Następnym razem bardzo proszę taki nieregulaminowy wpis wysłać pod adres forum@agora.pl
      • stefan4 Re: Prosze o pomoc 14.11.16, 16:03
        kasi.aa:
        > proszę taki nieregulaminowy wpis wysłać pod adres

A w takim razie do czego służy ten kosz do klikania przy każdym wpisie?

Klikanie w kosz również dla Was powinno być dogodniejsze, bo kieruje Was od razu na miejsce występku, a URL z mejla trzeba dopiero wyszukać. I oczywiście klikanie w kosz jest dla czytelnika prostsze niż wysyłanie poczty
        • kasi.aa Re: Prosze o pomoc 14.11.16, 17:31
          Koszem też można, pewnie. Jest zdecydowanie szybciej, tylko zgłoszenia koszem rozpatrywane są od 2 kliknięć, więc mail jest skuteczniejszy. A skoro zgłaszający i tak miał czas i chęci, żeby napisać na FoFie, to raczej nie powinno być problemu z napisaniem maila.

Natomiast przeklejanie nieregulaminowych treści, z komentarzy na forum, też skuteczną walką z tego typu treściami nie jest.
          • stefan4 Re: Prosze o pomoc 14.11.16, 21:57
            kasi.aa:
            > Koszem też można, pewnie. Jest zdecydowanie szybciej, tylko zgłoszenia koszem
            > rozpatrywane są od 2 kliknięć, więc mail jest skuteczniejszy.

Ale to jest skuteczniejszość zarządzona przez Was, a nie prawo natury. Postanowiliście, że zgłoszenie koszem będzie mniej skuteczne, więc jest nieskuteczne. A ja jestem dziecinnie ciekaw, dlaczego postanowiliście tak utrudnić życie sobie i czytelnikom (ale to drugie jest przecież nieważne). I teraz, jak ktoś wyśle donos o występku, musicie zacząć od poszukiwań miejsca tego występku (szczególnie jeśli zawiadamiacz zrobił w adresie jakąś literówkę), zamiast skierować się jednym kliknięciem na miejsce. No tak, ale co ja piszę, przecież macie jeszcze inną opcję: olać zawiadomienie. I to olewanie macie (jak widać) wmontowane w system.

kasi.aa:
            > A skoro zgłaszający i tak miał czas i chęci, żeby napisać na FoFie, to raczej nie powinno
            > być problemu z napisaniem maila.

A ja podejrzewam, że przez długi czas cierpiał w milczeniu, albo klikał ten bezużyteczny kosz, właśnie dlatego, że nie miał czasu i chęci pisać mejli. Aż w końcu miarka się przebrała i napisał na FoF, ale z tego wcale nie wynika, że będzie miał czas i chęć ponownie napisać, tym razem mejla.

- Stefan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka