Dodaj do ulubionych

CZYM jest forum?

25.04.26, 08:28
zamknięty
Według gazeta.pl? Czy miejsce, w którym ktoś rozmawia sam ze sobą, można nazwać forum? A jeśli nie- czy takie (po)twory mają rację bytu? Czy może powinny być likwidowane? Nie żebym kogoś wytykała palcem (negativ- wstań jak do ciebie mówię!) ;)
To nie jest pytanie retoryczne, tylko na serio. Lubicie się powoływać na regulamin- a zdaje się, że tam jak byk stoi, że fora, na których nikt długo nie pisze (martwe), oraz fora jednego użytkownika (publiczne pamiętniki) będą zamykane. W praktyce tak się nie dzieje. Dlaczego? Proszę się pochylić nad tą kwestią.
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: CZYM jest forum? 25.04.26, 08:31
      zamknięty
      O, cześć fornitta.
      "Lubicie", czyli kto?
      I jaką wagę uwolnić?
      • princesswhitewolf Re: CZYM jest forum? 25.04.26, 08:35
        zamknięty
        Jej chodzi raczej o wpis ponizej tej kartki i wulgaryzm jaki jakas forumka wkleila
        • boggi_dan Re: CZYM jest forum? 25.04.26, 08:44
          zamknięty
          princesswhitewolf napisała:

> Jej chodzi raczej o wpis ponizej tej kartki i wulgaryzm jaki jakas forumka wkle
          > ila
          >
          Tradycyjna waga to 150/180kg. Chyba o to chodzi by uwolnić wagę🤪
    • princesswhitewolf Re: CZYM jest forum? 25.04.26, 08:36
      zamknięty
      Fornitta ale zglasza sie piszac do moderacji a nie zaklada watki. Przeciez od tego jest moderacja. Chyba nie liczysz na to ze wszystkie forumki maja mozliwosci kasowania postow
    • fornittta Re: CZYM jest forum? 25.04.26, 08:38
      zamknięty
      Przepraszam najmocniej, pomylka, nie to forum.
      Jesli tu ktos moderuje (hehehe) to uprzejmie prosze, aby ten watek zostal przeniesiony na forum o moderacji a nie usuniety. Bede wdzieczna, bo nie chce mi sie tego drugi raz pisac.
      • angazetka Re: CZYM jest forum? 25.04.26, 09:09
        zamknięty
        Możesz zrobić kopiuj wklej :P
    • memphis90 Re: CZYM jest forum? 25.04.26, 08:43
      zamknięty
      >Lubicie się powoływać na regulamin- a zdaje się, >że tam jak byk stoi, że fora, na których nikt długo >nie pisze (martwe), oraz fora jednego >użytkownika (publiczne pamiętniki) będą >zamykane. W praktyce tak się nie dzieje.
      Ale że użytkowniczki ematki mają zamykać te fora? 🤔 Co mnie, użytkowniczkę, ma obchodzić jakieś wymarłe forum czy forum jednoosobowe? Dlaczego ja miałabym się tym zajmować?
    • la_felicja Re: CZYM jest forum? 25.04.26, 08:43
      zamknięty
      Ale właściwie, w czym ci takie "martwe" fora przeszkadzają?

Mnie zastanawia jedno - kiedyś dyskutowałam sobie całkiem sympatycznie z Kocynder w wątku o kuzynce zmuszonej do opieki nad kotem. Po jakimś czasie weszłam - a wszystkie odpowiedzi Kocynder do mnie zostały skasowane - a pamiętałam, że ona tam nic niezgodnego z regulaminem nie napisała. Moje wypowiedzi zostały. Bez sensu. To już chyba lepiej wycinać za mało niż za dużo?

Wulgaryzmy - owszem, trzeba wycinać, ale błagam, nie doprowadzajmy do sytuacji, że będzie trzeba pisać keks zamiast seks, bo to już jakiś koszmar
      • boggi_dan Re: CZYM jest forum? 25.04.26, 09:09
        zamknięty
        la_felicja napisała:

> Ale właściwie, w czym ci takie "martwe" fora przeszkadzają?
        >
        > Mnie zastanawia jedno - kiedyś dyskutowałam sobie całkiem sympatycznie z Kocynd
        > er w wątku o kuzynce zmuszonej do opieki nad kotem. Po jakimś czasie weszłam -
        > a wszystkie odpowiedzi Kocynder do mnie zostały skasowane - a pamiętałam, że on
        > a tam nic niezgodnego z regulaminem nie napisała. Moje wypowiedzi zostały. Bez
        > sensu. To już chyba lepiej wycinać za mało niż za dużo?
        >
        > Wulgaryzmy - owszem, trzeba wycinać, ale błagam, nie doprowadzajmy do sytuacji,
        > że będzie trzeba pisać keks zamiast seks, bo to już jakiś koszmar
        Wspominamy temat wyżej to forum prywatne, więc nikomu nic do tego. Był założony w odpowiedzi na cenzurę na forum politycznym. A, że się zmieniło. To trochę stracił rację bytu. Ale od czasu do czasu ktoś tam pisze.
    • fornittta Re: CZYM jest forum? 25.04.26, 09:37
      zamknięty
      Dziekuje za przeniesienie watku ❤️ Kacha, jestes najlepsza moderatorka z calego uniwersum gazetowego! Wiem, ze komplement lichy, zwazywszy, ze jedyna konkurencja to bagienny ;) Ale bierz co daja ;) Milego dnia, Piekna ;*
    • kasi.aa Re: CZYM jest forum? 27.04.26, 08:59
      zamknięty
      Nieaktywne fora zamykają się automatycznie. Jeśli coś wymaga uwagi, proszę zgłosić linki na forum@grupagazeta.pl.
      • fornittta Re: CZYM jest forum? 27.04.26, 09:17
        zamknięty
        Aaaa! Mialas sie do mnie nie odzywac! Obiecalas :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka