Dodaj do ulubionych

Usuńcie moje loginy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 23:46
Założyłem w celach testowych cztery różne loginy i nie mogę ich usunąć. Pisze
żebym się skontaktował z administracją. No i skontaktowałem się, a oni
bezczelnie milczą! Słuchajcie! Albo usuniecie moje niepotrzebne konta, albo
odpowiecie na moje zgłoszenie, albo zaspamuję wam forum! Co wybieracie?
Obserwuj wątek
    • aniela Re: Usuńcie moje loginy 08.12.04, 23:48
      porzucone konta ida do recyklingu. daj im troche czasu
      • Gość: nieważne Re: Usuńcie moje loginy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 23:57
        Ok. Ale żeby było uznane za porzucone, to musze nie wchodzić na nie przez 3
        miesiące?
        • aniela Re: Usuńcie moje loginy 09.12.04, 00:00
          aha. zachowuj sie jak niewlasciciel. mijaj je obojetnie pogwizdujac nonszalancko
          • Gość: patience Re: Usuńcie moje loginy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 00:11
            > aha. zachowuj sie jak niewlasciciel. mijaj je obojetnie pogwizdujac
            > nonszalancko

A przyszlo ci do glowy ze on tam cos schowal, na przyklad teczke na Kulczyka, i
            teraz chce z czystym sumieniem przed komisją bezprzysięgłych przysiąc że nie
            wie i z teczką kontaktu nie ma? Na czasie mu zależy, widocznie przesłuchiwany
            będzie wcześniej niż za 3 miesiące.
    • sceptyk Jedna ze szkol 09.12.04, 00:17
      utrzymuje, ze wpierw sie mysli, a potem robi. Ale nie wiem czy maja slusznosc,
      bo jestem tolerantem.
      • Gość: patience Re: Jedna ze szkol IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 01:02
        > Ale nie wiem czy maja slusznosc,
        > bo jestem tolerantem.

Nie wim czy slusznie czynisz. Oboz tolerantow jest aktualnie przegrany. Wygrywa
        obóz Młodzieży Wszechpolskiej. Lepiej sie zastanów.
    • Gość: kixx Rozwiazanie problemu IP: *.acn.waw.pl 09.12.04, 09:22
      jesli naprawde Ci na tym zalezy to jest jeden niezawodny sposob,ale nie kazdemu
      moze sie ten sposob podobac
      mianowicie nalezy zalogowac sie na ten login i popisac sobie na forum o forum
      troche obrazliwych,obscenicznych,czy obrzydliwych rzeczy.
      przy konsekwentnym lamaniu "leguraminow" po paru dniach login bedzie
      zablokowany,czyli zlikwidowany
      czynnosc ta nalezy powtarzac do skutku z kazdym z pozostalych loginow
      jest jedno niewielkie zagrozenie:mianowicie istnieje mozliwosc zablokowania
      komputera z ktorego taki likwidator loginow piosze,ale admini wg wlasnych slow
      do takich srodkow siegaja w ostatecznosci,wiec ja specjalnie tym bym sie nie
      przejmowal
      • Gość: patience Dobre! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 10:52
        przyjemne z pozytecznym... Tylko prosze poinformowac kiedy bedzie ta obscena,
        to przyjde poczytac.
        • kropka Re: Dobre! 09.12.04, 11:35
          a ja powycinać :-)
          • Gość: patience Re: Dobre! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 23:03
            kropka napisała:
            > a ja powycinać :-)

bo nie chcesz się z nikim dzielić przyjemnościami, acha!
    • jajecznical [...] 10.12.04, 06:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: nieważne może to jakieś problemy techniczne z pocztą? IP: *.casablanca.cz / *.casablanca.cz 10.12.04, 23:35
        A jak mam maskowanie IP, to co takiemu wtedy zrobicie? Łączę się przez proxy,
        oczywiście anonimowe! Patrząc na moje IP większość z was pomyśli, że jestem
        teraz w Czechach :))))

--
        Tak sadze. Zalosne.
        • jaa_ga Re: może to jakieś problemy techniczne z pocztą? 10.12.04, 23:56
          Ja myslę, że w Częstochowie he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka