ada.solovey Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 18:18 a tak chcialam, zeby mi wytlumaczyla znaczenie tego slowa, ktore stalo sie powodem jej intelektualnego podniecenia. Messsja! Co dla ciebie znaczy "zydzic"? Czy az musze watek zalozyc? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 18:30 ada.solovey napisała: > a tak chcialam, zeby mi wytlumaczyla znaczenie tego slowa, ktore stalo sie > powodem jej intelektualnego podniecenia. > Messsja! Co dla ciebie znaczy "zydzic"? Czy az musze watek zalozyc? zle kierujesz pytanie. zapytaj autorke tego bardzo ciekawego zwrotu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36385508&a=36460798 Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 18:45 klikam na czerwony kosz, atak personalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 19:00 starawyjadaczka napisała: > klikam na czerwony kosz, atak personalny :) aha. jestes genialna... w swej prostocie:) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 19:03 messja napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > klikam na czerwony kosz, atak personalny :) > > aha. jestes genialna... w swej prostocie:) tylko cytuje ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 19:04 starawyjadaczka napisała: > messja napisała: > > > starawyjadaczka napisała: > > > > > klikam na czerwony kosz, atak personalny :) > > > > aha. jestes genialna... w swej prostocie:) > > > tylko cytuje ciebie :))) zacznij to robic z sensem Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 19:06 messja napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > messja napisała: > > > > > starawyjadaczka napisała: > > > > > > > klikam na czerwony kosz, atak personalny :) > > > > > > aha. jestes genialna... w swej prostocie:) > > > > > > tylko cytuje ciebie :))) > > zacznij to robic z sensem to sie wyklucza :)) gdzie sens w twoich wypowiedziach??? :DD Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 19:07 Czasem nie wiadomo dlaczego nie da sie zacytowac, chociaz by sie chcialo:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 19:15 starawyjadaczka napisała: > > zacznij to robic z sensem > > > > to sie wyklucza :)) gdzie sens w twoich wypowiedziach??? lepiej jednak zacznij od czytania z sensem: pisalam o sensie w cytowaniu a nie o sensie w moich postach. Odpowiedz Link Zgłoś
ada.solovey Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 18:57 messja napisała: > ada.solovey napisała: > > > a tak chcialam, zeby mi wytlumaczyla znaczenie tego slowa, ktore stalo si > e > > powodem jej intelektualnego podniecenia. > > Messsja! Co dla ciebie znaczy "zydzic"? Czy az musze watek zalozyc? > > zle kierujesz pytanie. zapytaj autorke tego bardzo ciekawego zwrotu. > dla ciebie ten zwrot ( a myslalam, ze chodzi tylko o slowo) jakos jest szczegolnie podniecajacy. ja mam raczej skojarzenie z czeskim bledem, polknieciem litery itd. Autorka swoje napisala, ja z nia nie wdawalam sie w dyskusje. Ty natomiast uznalas, ze uzyla szczxegolnie podniecajacego ciebie slowa. Co to slowo dla ciebie znaczy? Musi cos znaczyc, skoro sugerujesz, ze moze nie byc polit-poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 19:04 ada.solovey napisała: > messja napisała: > > > ada.solovey napisała: > > > > > a tak chcialam, zeby mi wytlumaczyla znaczenie tego slowa, ktore st > alo si > > e > > > powodem jej intelektualnego podniecenia. > > > Messsja! Co dla ciebie znaczy "zydzic"? Czy az musze watek zalozyc? > > > > zle kierujesz pytanie. zapytaj autorke tego bardzo ciekawego zwrotu. > > > > dla ciebie ten zwrot ( a myslalam, ze chodzi tylko o slowo) jakos jest > szczegolnie podniecajacy. ja mam raczej skojarzenie z czeskim bledem, > polknieciem litery itd. > Autorka swoje napisala, ja z nia nie wdawalam sie w dyskusje. Ty natomiast > uznalas, ze uzyla szczxegolnie podniecajacego ciebie slowa. > Co to slowo dla ciebie znaczy? > Musi cos znaczyc, skoro sugerujesz, ze moze nie byc polit-poprawne. ten zwrot jest dla messji podniecający tylko dlatego, że napisała go jej wrog nr 1 khaki3. Zapewniem Cie, ze gdyby napisał to ktos inny, nie byloby to przedmiotem tej rozmowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 19:14 starawyjadaczka napisała: >> ten zwrot jest dla messji podniecający tylko dlatego, że napisała go jej wrog > nr 1 khaki3. Zapewniem Cie, ze gdyby napisał to ktos inny, nie byloby to > przedmiotem tej rozmowy :) to mniej wiecej tak samo, gdyby twierdzic, ze khaki3 podniecala sie zwrotem "imie ojczyzny" tylko dlatego ,ze ja go napisalam. a przeciez wiemy, ze to nie prawda - watek na ten temat nadal tu wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 19:15 messja napisała: > starawyjadaczka napisała: > > >> ten zwrot jest dla messji podniecający tylko dlatego, że napisała go > jej > wrog > > nr 1 khaki3. Zapewniem Cie, ze gdyby napisał to ktos inny, nie byloby to > > przedmiotem tej rozmowy :) > > > to mniej wiecej tak samo, gdyby twierdzic, ze khaki3 podniecala sie > zwrotem "imie ojczyzny" tylko dlatego ,ze ja go napisalam. a przeciez wiemy, ze > > to nie prawda - watek na ten temat nadal tu wisi. dobre porównanie. napisałas maila do adm? jesli nie-nie miej pretensji do mnie, ze on tu jeszcze wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 19:18 starawyjadaczka napisała: > > > dobre porównanie. > napisałas maila do adm? jesli nie-nie miej pretensji do mnie, ze on tu jeszcze > > wisi. a wydawlo ci sie, ze mam do ciebie pretensje? to nie twoja wina, ze aeski kieruja sie w wycinaniu interesem takich "sympatycznych" i "kulturalnych" kolezanek jak ty czy khaki3. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 19:23 messja napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > > > > > dobre porównanie. > > napisałas maila do adm? jesli nie-nie miej pretensji do mnie, ze on tu > jeszcze > > > > wisi. > > a wydawlo ci sie, ze mam do ciebie pretensje? to nie twoja wina, ze aeski > kieruja sie w wycinaniu interesem takich "sympatycznych" i "kulturalnych" > kolezanek jak ty czy khaki3. coraz bardziej mnie zadziwiasz w swym bełkocie, naprawde. Jak może to nie byc moja wina, skoro jednoczesnie kierują sie moim zdaniem (interesem)??? :DDDD To maczam w tym palce, czy nie? :) zastanow sie :) jak ci cos przeszkadza, to napisz list do adm, a ty potrafisz tylko wylewac swoje zale na forum, po co dyskutujesz ze mna o poscie khaki? napisz do adm, niech go wykasują. Co ja mam z tym wspolnego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 19:49 starawyjadaczka napisała: > > coraz bardziej mnie zadziwiasz w swym bełkocie, naprawde. Jak może to nie byc > moja wina, skoro jednoczesnie kierują sie moim zdaniem (interesem)??? :DDDD > To maczam w tym palce, czy nie? :) zastanow sie :) to proste. fakt, ze aeski maja za swoje koleznki, doradczynie wyjatkowo chamskie i wulgarne osoby nie zwalnia je z obowiazku myslenia i podejmowania samodzielnych decyzji. > > jak ci cos przeszkadza, to napisz list do adm, a ty potrafisz tylko wylewac > swoje zale na forum, po co dyskutujesz ze mna o poscie khaki? napisz do adm, > niech go wykasują. Co ja mam z tym wspolnego? :) widac ze duzo skoro z jego powodu kliknelas w kosz, a nastepnie przesiadujesz na tym watku i wszystkich innych dotyczacych tego postu watkach:P Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 19:51 messja napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > > > coraz bardziej mnie zadziwiasz w swym bełkocie, naprawde. Jak może to nie > byc > > moja wina, skoro jednoczesnie kierują sie moim zdaniem (interesem)??? :DD > DD > > To maczam w tym palce, czy nie? :) zastanow sie :) > > to proste. fakt, ze aeski maja za swoje koleznki, doradczynie wyjatkowo > chamskie i wulgarne osoby nie zwalnia je z obowiazku myslenia i podejmowania > samodzielnych decyzji. > > > > > > jak ci cos przeszkadza, to napisz list do adm, a ty potrafisz tylko wylew > ac > > swoje zale na forum, po co dyskutujesz ze mna o poscie khaki? napisz do a > dm, > > niech go wykasują. Co ja mam z tym wspolnego? :) > > widac ze duzo skoro z jego powodu kliknelas w kosz, a nastepnie przesiadujesz > na tym watku i wszystkich innych dotyczacych tego postu watkach:P i kto to pisze? osoba ktora przed chwila pisala, ze nie czytam ze zrozumieniem hahaha. napisałam, ze nie mam nic wspolnego z tym, ze wątek khaki wisi hahahahahaah jestes zenująco głupia :) > Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Wytlumacz mi co znaczy pisac do adm 11.02.06, 19:56 bo z abuse tez cie czuc:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 20:07 starawyjadaczka napisała: > napisałam, ze nie mam nic wspolnego z tym, ze wątek khaki wisi hahahahahaah napisalas: "po co dyskutujesz ze mna o poscie khaki?" a "glupia" to nie argument. ty, khaki3 i fatalna zdajecie sie ciagle o tym zapominac. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 20:07 messja napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > napisałam, ze nie mam nic wspolnego z tym, ze wątek khaki wisi hahahahaha > ah > > napisalas: > > "po co dyskutujesz ze mna o poscie khaki?" > > a "glupia" to nie argument. ty, khaki3 i fatalna zdajecie sie ciagle o tym > zapominac. miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: chyba na oslej nt 11.02.06, 19:11 ada.solovey napisała: > messja napisała: > > > ada.solovey napisała: > > > > > a tak chcialam, zeby mi wytlumaczyla znaczenie tego slowa, ktore st > alo si > > e > > > powodem jej intelektualnego podniecenia. > > > Messsja! Co dla ciebie znaczy "zydzic"? Czy az musze watek zalozyc? > > > > zle kierujesz pytanie. zapytaj autorke tego bardzo ciekawego zwrotu. > > > > dla ciebie ten zwrot ( a myslalam, ze chodzi tylko o slowo) jakos jest > szczegolnie podniecajacy. ja mam raczej skojarzenie z czeskim bledem, > polknieciem litery itd. > Autorka swoje napisala, ja z nia nie wdawalam sie w dyskusje. Ty natomiast > uznalas, ze uzyla szczxegolnie podniecajacego ciebie slowa. a gdzie dokaldnie twoim zdaniem uznalam: ze uzyla "szczxegolnie podniecajacego" slowa? zreszta watek jest juz na oslej, wiec mozna zalozyc, ze kontynuacja tego tematu moze byc potrakotwana jako atak personalny na khaki3. co innego gdybys chciala porozmawiac na inne slowa zawrte w jej poscie. co sadzisz o slowie "SUKA"? co ono twoim zdaniem znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ada.solovey to ja zadalam pytanie 11.02.06, 19:23 > a gdzie dokaldnie twoim zdaniem uznalam: ze uzyla "szczxegolnie podniecajacego" > > slowa? > > zreszta watek jest juz na oslej, wiec mozna zalozyc, ze kontynuacja tego tematu > > moze byc potrakotwana jako atak personalny na khaki3. co innego gdybys chciala > porozmawiac na inne slowa zawrte w jej poscie. co sadzisz o slowie "SUKA"? co > ono twoim zdaniem znaczy? Ja rozumiem, ze chodzi o twoje rozgrywki ossobiste z khaki. ale dlaczego akurat to slowo takie dla ciebie jest podniecajace? uzylas go, zeby zalozyc wokol niego nowy watek. To musi miec jakies szczegolne znaczenie. Napisz jakie. Takie to trudne, uzasadnic swoja ekscytacje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: to ja zadalam pytanie 11.02.06, 19:26 ada.solovey napisała: > > Ja rozumiem, ze chodzi o twoje rozgrywki ossobiste z khaki. > ale dlaczego akurat to slowo takie dla ciebie jest podniecajace? > uzylas go, zeby zalozyc wokol niego nowy watek. widzisz messja? kolejna osoba to widzi, a ty sie mnie pytasz, na jakiej podstawie uwazam tamten watek za peersonalny :)) BO TO WIDAC :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: to ja zadalam pytanie 11.02.06, 19:50 ada.solovey napisała: >> Ja rozumiem, ze chodzi o twoje rozgrywki ossobiste z khaki. > ale dlaczego akurat to slowo takie dla ciebie jest podniecajace? nigdzie nie napisalam, ze "podniecajace" czytaj uwaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: to ja zadalam pytanie 11.02.06, 19:53 messja napisała: > ada.solovey napisała: > > >> Ja rozumiem, ze chodzi o twoje rozgrywki ossobiste z khaki. > > ale dlaczego akurat to slowo takie dla ciebie jest podniecajace? > > nigdzie nie napisalam, ze "podniecajace" czytaj uwaznie. > messja, odpowiedz w koncu, dlaczego tak podniecilas sie slowem zydzic? aha, mowi ci cos slowo interpretacja? nie trzeba napisac, ze sie czyms podniecilo, zeby ktos inny zauwazayl, ze ...podnieciło :) faktycznie twoje podniecenie jest niezdrowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: to ja zadalam pytanie 11.02.06, 19:58 starawyjadaczka napisała: > faktycznie twoje podniecenie jest niezdrowe :) > idac tym torem myslenia doszloby sie do wniosku, ze khaki3 szczytowala z powodu "imienia ojczyzny":P Odpowiedz Link Zgłoś
messja [...] 11.02.06, 18:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja logika sie klania 11.02.06, 18:36 zlamalam regulamin za cytat z tego postu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36385508&a=36460798 ktory jak widac regulaminu nie lamie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja droga pani cenzor 11.02.06, 18:38 ktora wlasnie teraz to czytasz, dedykuje ci wlasnie wszystkie zwroty zastosowane przez khaki3. za szczegolny rodzaj obiketywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: logika sie klania 11.02.06, 18:48 messja nudzi ci sie, nie masz co robic - to doszukujesz sie dziury w calym. typowa przekupka:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: logika sie klania 11.02.06, 19:07 starawyjadaczka napisała: > messja nudzi ci sie, nie masz co robic - to doszukujesz sie dziury w > calym. typowa przekupka:) > alez skad. zacytowalam tylko slowa khaki3: wiesz,ze jestes mala, SUKA? ktora czeka tylko na to, zeby sie doczepic do kogos, zeby mu dosrac luznym zwieraczem, bo zyc nie mozesz jak ktos ma lepiej niz ty. emigrantka spierdzielila zpolski bo tutaj pewnie zydzila tylko od kazdego albo sie puszczala na prawo i lewo. tak siebie pokazujesz! kretynko! i stwierdzilam, ze byloby OK. gdyby ktos sie tak zwrocil do ciebie albo do fatalnej. ale jak widac sie pomylilam. fatalna zabolaloby troche, dlatego post wyciela. co nie przeszkadza jej, ze w ten sposob pisze sie na forum o innym. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: logika sie klania 11.02.06, 19:18 messja napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > messja nudzi ci sie, nie masz co robic - to doszukujesz sie dziury w > > calym. typowa przekupka:) > > > > alez skad. zacytowalam tylko slowa khaki3: > > wiesz,ze jestes mala, SUKA? ktora czeka > tylko na to, zeby sie doczepic do kogos, zeby mu dosrac luznym zwieraczem, bo > zyc nie mozesz jak ktos ma lepiej niz ty. emigrantka spierdzielila zpolski bo > tutaj pewnie zydzila tylko od kazdego albo sie puszczala na prawo i lewo. tak > siebie pokazujesz! kretynko! > > > i stwierdzilam, ze byloby OK. gdyby ktos sie tak zwrocil do ciebie albo do > fatalnej. ale jak widac sie pomylilam. fatalna zabolaloby troche, dlatego post > wyciela. co nie przeszkadza jej, ze w ten sposob pisze sie na forum o innym. czemu znowu przeinaczasz fakty? napisalam o przekupce nie do tego, co teraz zacytowałas ale do tego: "ktora wlasnie teraz to czytasz, dedykuje ci wlasnie wszystkie zwroty zastosowane przez khaki3. za szczegolny rodzaj obiketywizmu." Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: logika sie klania 11.02.06, 19:26 starawyjadaczka napisała: > > tutaj pewnie zydzila tylko od kazdego albo sie puszczala na prawo i lewo. > tak > > siebie pokazujesz! kretynko! > > > > > > i stwierdzilam, ze byloby OK. gdyby ktos sie tak zwrocil do ciebie albo d > o > > fatalnej. ale jak widac sie pomylilam. fatalna zabolaloby troche, dlatego > > post > > wyciela. co nie przeszkadza jej, ze w ten sposob pisze sie na forum o inn > ym. > > > > czemu znowu przeinaczasz fakty? napisalam o przekupce nie do tego, co teraz > zacytowałas ale do tego: "ktora wlasnie teraz to czytasz, dedykuje ci wlasnie > wszystkie zwroty > zastosowane przez khaki3. za szczegolny rodzaj obiketywizmu." aha. co wiec nazywasz: "dziura w calym"? fakt, ze wyjatkowo wulgarny i chamski post khaki3 nadal wisi, to ze wycieto moj post w ktorym tylko go zacytowalam cczy to wreszcie, ze zadedykowalam wszystkie wulgaryzmy i chamskie odzywki zawarte w poscie koleznaki fatalnej, cenzorowi ktory nie potrafi z sensem wycinac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: logika sie klania 11.02.06, 19:29 messja napisała: > > aha. co wiec nazywasz: "dziura w calym"? za dziure w calym uwazam twoj lament po skasowanym atku, ktory BYL personalny, musialas sie z tym liczyc? fakt, ze wyjatkowo wulgarny i chamski > post khaki3 nadal wisi, to ze wycieto moj post w ktorym tylko go zacytowalam nie jest wulgary ani chamski, a juz ci napisalam, czytaj uwaznie, napisz maila do adm, czy to takie trudne? nie napiszesz, bo wolisz sie wyzywac na forum, to cie rajcuje, podnieca, zyjesz ta chwila, kiedy mozesz komus dokopac na forum, wbic szpile o ktorej sama tak ladnie pisalas niedawno....A w mailu nikomu nie dokopiesz i tym samym nie zrealizujesz sie. > cczy to wreszcie, ze zadedykowalam wszystkie wulgaryzmy i chamskie odzywki > zawarte w poscie koleznaki fatalnej, cenzorowi ktory nie potrafi z sensem > wycinac?:) fatalna i chamskie odzywki? :DD sorry, ale teraz juz mnie rozsmieszylas :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: logika sie klania 11.02.06, 23:29 starawyjadaczka napisała: > > za dziure w calym uwazam twoj lament po skasowanym atku, ktory BYL personalny, > musialas sie z tym liczyc? no niestety liczylam sie, ze ataki moj watek bedzie potraktowany inaczej niz watek khaki3 o podobnym charkterze, ale liczylam na resztki przyzwoitosci fatalnej. wiem, jestem naiwna. > fakt, ze wyjatkowo wulgarny i chamski > > post khaki3 nadal wisi, to ze wycieto moj post w ktorym tylko go zacytowa > lam > > nie jest wulgary ani chamski, powiedz to fatalnej bo widac nie zauwazyla tego wycinajac moj post tylko dlatego, ze go zacytowalam:P a juz ci napisalam, czytaj uwaznie, napisz maila > do adm, czy to takie trudne? nie napiszesz, bo wolisz sie wyzywac na forum, to > cie rajcuje, podnieca, zyjesz ta chwila, kiedy mozesz komus dokopac na forum, > wbic szpile o ktorej sama tak ladnie pisalas niedawno.... to dosc ciekawe oskarzenie biorac tylko pod uwage twoje "argumenty" na tym watku, typu: "glupia" itd. A w mailu nikomu nie > dokopiesz i tym samym nie zrealizujesz sie. no nie wiem: khaki3 probowala:) > > > cczy to wreszcie, ze zadedykowalam wszystkie wulgaryzmy i chamskie odzywk > i > > zawarte w poscie koleznaki fatalnej, cenzorowi ktory nie potrafi z sensem > > > wycinac?:) > > fatalna i chamskie odzywki? :DD sorry, ale teraz juz mnie rozsmieszylas :) fatalna jest chamska chociaz ja tego nie napisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Moderacja Forum Kobieta. 11.02.06, 18:40 Wątek jest na Oślej Ławce,ponieważ dostałyśmy zgłoszenie o łamaniu netykiety. Tak dla waszej wiadomości: użytkownikiem była osoba trzecia, nie mająca nic wspólnego z tym wątkiem, więc proszę nie kontynuuować dyskusji i nie łamać regulaminu. Takie wątki należy pisać na Forum o Moderacji :) Wszelkie skargi proszę zgłaszać drogą mailowa. Jeśli nie wiecie do której moderatorki..poprostu wpiszcie adresy wszystkich trzech na raz przedzielając je przecinkiem,bądź średnikiem. Napewno nie zostanie to zignorowane. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Moderacja Forum Kobieta. 11.02.06, 18:42 Problem w tym, ze nikomu sie nie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja [...] 11.02.06, 18:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Moderacja Forum Kobieta. 11.02.06, 19:02 messja napisała: jestes > nieobiektywna, nie masz szacunku dla ludzi tu piszacych i naginasz zasady dla > wlasnej wygody. I kto to pisze?? Czytałam, ze takie zarzucanie innym osobom swoich wad nazywa sie przeniesieniem :) Messja, jestes najbardziej nieobiektywna osoba na tym forum, trzymasz tylko z tymi, ktorzy nie lubia twoich wrogow, nie szanujesz ludzi i naginasz zasady dla własnych podstepnych gierek. Więc przestaj pisać mentorskim tonem, bo to jest smieszne w twoim wydaniu :) >>rozumiem, ze jestes mloda i jeszcze duzo musisz sie nauczyc, A y jestes stara i juz nigdy niczego sie nie nauczysz, zostaniesz już taka zgorzkniała i zjadliwa do konca zycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 19:28 bo nie zlamalam w nim regulaminu nawet cytatem z postu twoje kolezanki. bawisz sie na tym forum jak na wlasnym podworku, dziecko:( Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 19:31 messja napisała: > bo nie zlamalam w nim regulaminu nawet cytatem z postu twoje kolezanki. > > bawisz sie na tym forum jak na wlasnym podworku, dziecko:( rozumiem ze zwrot: "dziecko" mial mnie zdyskredytowac? :) bawie sie na tym forum tak samo jak ty, chociaz nie, kiedy mi cos nie pasuje- pisze do abuse, ty natomiast robisz afere na forum o forum, moderacji i FK :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 19:54 starawyjadaczka napisała: > messja napisała: > > > bo nie zlamalam w nim regulaminu nawet cytatem z postu twoje kolezanki. > > > > bawisz sie na tym forum jak na wlasnym podworku, dziecko:( > > > rozumiem ze zwrot: "dziecko" mial mnie zdyskredytowac? :) > > bawie sie na tym forum tak samo jak ty, chociaz nie, kiedy mi cos nie pasuje- > pisze do abuse, ty natomiast robisz afere na forum o forum, moderacji i FK :) no skoro ty i fatalna to jedna osoba, to wiele by sie wyjasnilo. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 19:56 messja napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > messja napisała: > > > > > bo nie zlamalam w nim regulaminu nawet cytatem z postu twoje koleza > nki. > > > > > > bawisz sie na tym forum jak na wlasnym podworku, dziecko:( > > > > > > rozumiem ze zwrot: "dziecko" mial mnie zdyskredytowac? :) > > > > bawie sie na tym forum tak samo jak ty, chociaz nie, kiedy mi cos nie pas > uje- > > pisze do abuse, ty natomiast robisz afere na forum o forum, moderacji i F > K :) > > no skoro ty i fatalna to jedna osoba, to wiele by sie wyjasnilo. pokaz mi gdzie jest napisane ze ja i fatalna to jedna osoba :)) bede litosciwa: pokaz mi post, z ktorego wynika, ze ja i fatalna to jedna i ta sama osoba:) bede jeszcze bardziej litosciwa: pokaz mi, na podstawie czego stwierdzilas w tym poscie, ze ja i fatalna to jedna i ta sama osoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 19:59 Szkoda, ze admion ma zakaz ujawniania IP:) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 20:03 1zeus1 napisał: > Szkoda, ze admion ma zakaz ujawniania IP:) powinienes sie cieszyc!! od razu wydaloby sie, ile masz nickow :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 20:04 Moge je policzyc i nie potrzebuje programu admina:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 20:00 starawyjadaczka napisała: > > pokaz mi gdzie jest napisane ze ja i fatalna to jedna osoba :)) odpowiedzialas na post skierowany do niej, orlico:P Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 20:03 messja napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > > pokaz mi gdzie jest napisane ze ja i fatalna to jedna osoba :)) > > odpowiedzialas na post skierowany do niej, orlico:P nie odpowiedzialam, tylko go skomentowałam tasiemcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 20:41 starawyjadaczka napisała: > messja napisała: > > > starawyjadaczka napisała: > > > > > > pokaz mi gdzie jest napisane ze ja i fatalna to jedna osoba :)) > > > > odpowiedzialas na post skierowany do niej, orlico:P > > nie odpowiedzialam, tylko go skomentowałam tasiemcu :) no tak: "skomentowalas" tak jakby sie moje slowa odnosily do ciebie. dopiero teraz sie zorientowalas, ze to nie bylo do ciebie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 21:41 > > nie odpowiedzialam, tylko go skomentowałam tasiemcu :) > > no tak: "skomentowalas" tak jakby sie moje slowa odnosily do ciebie. dopiero > teraz sie zorientowalas, ze to nie bylo do ciebie?:) Kolejna ciężka idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 21:48 allegro.con.brio napisał: > > > nie odpowiedzialam, tylko go skomentowałam tasiemcu :) > > > > no tak: "skomentowalas" tak jakby sie moje slowa odnosily do ciebie. dopi > ero > > teraz sie zorientowalas, ze to nie bylo do ciebie?:) > > Kolejna ciężka idiotka. ja?:) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 21:49 Nie rób z siebie starejwyjadaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 21:51 allegro.con.brio napisał: > Nie rób z siebie starejwyjadaczki. juz nie bede:))) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 12.02.06, 19:15 messja napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > Nie rób z siebie starejwyjadaczki. > > juz nie bede:))) messja, ty tak grzmiąca o obiektywnosci, chamstwie itd nie protestujesz, kiedy wyzywa sie tu ludzi od idiotek? hahaha jakos mnie to nie dziwi, wszak tylko lament podnosisz jak ciebie od idiotek (słusznie zreszta) wyzywaja, ale tobie i twoim kolezankom dresiarkom/trollicom wolno? dresiaro :P Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 12.02.06, 19:15 allegro.con.brio napisał: > Nie rób z siebie starejwyjadaczki. nie rob z siebie szmatławca większego niz jestes :) tyczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 12.02.06, 19:13 allegro.con.brio napisał: > > > nie odpowiedzialam, tylko go skomentowałam tasiemcu :) > > > > no tak: "skomentowalas" tak jakby sie moje slowa odnosily do ciebie. dopi > ero > > teraz sie zorientowalas, ze to nie bylo do ciebie?:) > > Kolejna ciężka idiotka. alez ty jestes chamska :))))pasujesz do messji jak ulal :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 12.02.06, 19:09 messja napisała: tasiemcu :) > > no tak: "skomentowalas" tak jakby sie moje slowa odnosily do ciebie. dopiero > teraz sie zorientowalas, ze to nie bylo do ciebie?:) alez ty jestes durna :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 19:31 messja napisała: dziecko:( oho, argumenty sie skonczyly :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: napisze do abuse o przywrocenie tego postu 11.02.06, 19:56 starawyjadaczka napisała: > messja napisała: > dziecko:( > > > > oho, argumenty sie skonczyly :) nie. rozwiniecie tego zdania - jak sama zauwazylas zostalo tylko wyciete. Odpowiedz Link Zgłoś
ada.solovey te! cfaniara! 11.02.06, 19:34 odpowiedz na moje pytanie :)) co tak ciebie podniecilo AKURAT w slowie "zydzic"? Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: te! cfaniara! 11.02.06, 19:36 Nie ważne co napisał, ważne kto. Nie wiesz? przecież ona mi te słowa powtarza w każdym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Czy ktoras z pan aesek wyjasni mi 11.02.06, 19:37 co znaczy pisac do adm? Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: te! cfaniara! 11.02.06, 19:39 f_emmefatale napisała: > Nie ważne co napisał, ważne kto. > Nie wiesz? przecież ona mi te słowa powtarza w każdym poście. no przeciez pisałam o tym wyzej! to sie nazywa przeniesienie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: te! cfaniara! 11.02.06, 21:14 f_emmefatale napisała: > Nie ważne co napisał, ważne kto. patrz, ze nie mialas podobnych refleksji na temat watku khaki3 o imieniu ojczyzny. a taka podobna sytuacja. no moze z ta mala roznica, ze ja ani w tamtym ani w tym przypadku nie zlalamla regulaminu w przeciwienstwie do twoich kolezanek. > Nie wiesz? przecież ona mi te słowa powtarza w każdym poście. a co w tym zlego? przeciez to byly slowa twojej kolezanki, ktore uznalas za zgodne z prawem, regulaminem i netykieta. Odpowiedz Link Zgłoś
ada.solovey no Messja! co jest? 11.02.06, 22:02 co dla ciebie znaczy to slowo, ze tak ciebie podniecilo? Odpowiedz Link Zgłoś
messja dostalam od abuse odpowiedz, ze post zostal 12.02.06, 12:22 usuniety tylko z powodu zawartego w nim cytatu z postu khaki3, a w zwiazku z tym nie moze byc przywrocony w dawnej wersji. mimo to abuse udostepnilo mi tresc tego postu moge wiec umiescie go ponownie gdzie jest jego miejsce: "no tak, jak twoja kolezanka ci powie, ze watek naruszla netykiete to znaczy, ze obiektywnie naruszal. nie wazne, ze sama ten watek wczesniej juz czytalas, sama sie na nim ty ( i nie tylko ty) wpisalas i nic nie wskazywalo by ci sie nie podobal. aha - troche zmienilas zdanie jak sie okazalo, ze nie uda ci sie ze mna kopac na nim zeusa. to co robisz zakrawa na bezczelnosc: z jednej strony udajesz, ze nie dostrzegasz wyjatkowo wulgarnego i chamskiego postu khaki3, z drugiej probujesz przeksztalcic watek w zalatwianie swoich porachunkow z zeusem, a na koniec jeszcze wycinasz moj post tylko dlatego, ze slowa khaki3 skierowne do ciebie wydale ci sie troche mniej sympatyczne. jestes nieobiektywna, nie masz szacunku dla ludzi tu piszacych i naginasz zasady dla wlasnej wygody. rozumiem, ze jestes mloda i jeszcze duzo musisz sie nauczyc, tylko, ze jesli teraz takie posty wydaja ci sie relatywne w zaleznosci kto do kogo je kieruje: (cytat z postu khaki3) to nigdy z ciebie dobrego aesa nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja mimo, ze post juz raz wylecial podtrzymuje 11.02.06, 21:08 ze fatalna jest nieobiektywna, nie ma szacunku dla ludzi tu piszacych i nagina zasady dla wlasnej wygody. podtrzymuje takze, ze skoro do tej pory niczego sie nie nauczyla, to juz sie nie nauczy, a dzisiejszy wybryk byl tego najdobitniejszym dowodem. pielegnowaniem wulgarnych postow i prowokacyjnych watkow khaki3 i starejwyjadaczki, oraz uznaniowa cenzura sobie i tylko sobie przynosi wstyd bo pokazuje jakim jest slabym czlowiekiem i beznadziejnym aesem. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Moderacja Forum Kobieta. 11.02.06, 19:59 śliczna, a skąd ty tak wszystka ładnie wiesz? I tak ładnie tłumaczysz też, no no Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Moderacja Forum Kobieta. 11.02.06, 20:02 Jako mathiaska tez jestes denna:) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Moderacja Forum Kobieta. 11.02.06, 21:39 > Wszelkie skargi proszę zgłaszać drogą mailowa. Jeśli nie wiecie do której > moderatorki..poprostu wpiszcie adresy wszystkich trzech na raz przedzielając je > przecinkiem,bądź średnikiem. Napewno nie zostanie to zignorowane. Niektóre moderatorki mają zachwianą psychikę, stąd strach wysyłać do takiej maila. Jeszcze wygrzebie adres IP z nagłówków i pod.erdoli cię do pracodawcy (że piszesz na forum, czy coś). Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka apropos [...] 11.02.06, 18:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36489991&a=36555806 przyganiał kocioł garnkowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: apropos [...] 11.02.06, 18:55 nie. ja w nim tylko umiescilam cytat z postu khaki3. nie moja wina, ze fatalna cierpi na relatywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
adawozniak1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:27 Uczciwie trzeba przyznac, ze osoby ktore opiekuja sie tym forum sa stronnicze. Powinny obiektywnie oceniac wypowiedzi osob ktore tutaj rozmawiaja. Co z tego ze ktos klika w kosz ? Przeczytaj i sprawdz czy ma do tego podstawy, gdyz inaczej bedziesz po ktorejs stronie. Niektore osoby nauczyly sie ,ze kiedy nie maja juz nic sensownego do powiedzenia to wlasnie klikaja na kosz i temat znika abo nawet i ich wczesniejsze wypowiedzi. Faworyzowane sa osoby i ich opinie. Robi sie w ten sposob typowe polskie bagienko z tzw. grupa trzymajaca wladze. Albo badzcie obiektywne, albo dajcie sobie spokoj, bo to zaczyna byc smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:30 napisalam mniej wiecej to samo tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36635366&a=36637633 ale niestety moj post wycieto "za zlamanie regulaminu". nie zdziwie sie jesli i twoj zaraz fatalna wytnie. za "zlamanie regulaminu czy prawa" oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
adawozniak1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:33 To bylo by potwierdzeniem tego co wyzej napisalam. Ale moze zanim to wytna napisza w ktorym miejscu zlamalam regulamin? Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:35 Rozumiem Twoje rozżalenie. Podzielam je. My mamy niestety mamy reagowac na zgłoszenia, nie ważne kto je wyśle i z jakiego powodu. Jeśli zgłoszony post łamie regulamin-zostaje zmoderowany. Zgłoszenia poprzez klikanie w kosz trafiaja do administracji. Nie do nas,tak więc prosze im napisać to cokierujesz w naszym kierunku. Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
adawozniak1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:43 f_emmefatale napisała: > Jeśli zgłoszony post > łamie regulamin-zostaje zmoderowany. > > Zgłoszenia poprzez klikanie w kosz trafiaja do administracji. Nie do nas,tak > więc prosze im napisać to cokierujesz w naszym kierunku. > Napisalas jesli! Wic ktos o tym musi zadecydowac czy lamie regulamin czy tez nie. Argumentacja dlaczego post zostal skasowany jest pisana w waszym imieniu. Jesli o czyms piszesz to wiesz o co chodzi, w przeciwnym razie to nie ma sensu. A co do drugiej wypowiedzi to nie rozumiem? Jesli nic od was nie zalezy to po co wy jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:44 f_emmefatale napisała: > Rozumiem Twoje rozżalenie. Podzielam je. My mamy niestety mamy reagowac na > zgłoszenia, nie ważne kto je wyśle i z jakiego powodu. Jeśli zgłoszony post > łamie regulamin-zostaje zmoderowany. > no wlasnie "jesli" a o tym decydujesz ty, prawda?:) i wtym wypadku zadecydowalas, ze watek lamie regulamin bo podalam link do wyjatkowo wulgarnego postu, mimo, ze sama nikogo w nim nie obrazilam? dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:47 messja napisała: > f_emmefatale napisała: > > > Rozumiem Twoje rozżalenie. Podzielam je. My mamy niestety mamy reagowac n > a > > zgłoszenia, nie ważne kto je wyśle i z jakiego powodu. Jeśli zgłoszony po > st > > łamie regulamin-zostaje zmoderowany. > > > no wlasnie "jesli" a o tym decydujesz ty, prawda?:) i wtym wypadku > zadecydowalas, ze watek lamie regulamin bo podalam link do wyjatkowo wulgarnego > > postu, mimo, ze sama nikogo w nim nie obrazilam? dobre:) ręce opadają jak sie ciebie czyta. zaatakowaslas khaki zakladając personalny watek i jeszcze masz pretensje, że został usuniety, ale jaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:50 messja napisała: i wtym wypadku > zadecydowalas, ze watek lamie regulamin bo podalam link do wyjatkowo wulgarnego > > postu, mimo, ze sama nikogo w nim nie obrazilam? dobre:) wyjatkowo wulgarnego....., masz strasznie ubogi zasób słów, wszystko jest dla ciebie wulgarne albo chamskie, nie znasz innych okresleń? ja ci moge napisac wulgaryzmy niżej jak chcesz, ale obawiam sie, że jak zaraz mnie za to wytna-wykorzystasz to w celu "udowodnienia" jaka to jestem...wulgarna i chamska :DD Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:51 Przyznam ci sie szczerze, ze wulgaryzmow tak naprawde nauczylem sie wlasnie od ciebie... lata traningu czynia mistrza:) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:55 1zeus1 napisał: > Przyznam ci sie szczerze, ze wulgaryzmow tak naprawde nauczylem sie wlasnie od > ciebie... lata traningu czynia mistrza:) przestan trollu latac koło mojego tylka jak natretna mucha :) napisz mi lepiej maila wyzywajac mnie od ku...rew, dziw...ek, szmat i innych niewulgarnych okreslen ktorych nauczyles sie ode mnie na forum, a ktorych nigdy nie uzylam :) Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:57 Pokaz mi jednego maila tej tresci z mojego konta Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:59 1zeus1 napisał: > Pokaz mi jednego maila tej tresci z mojego konta a z ktorego? :)) z zeuss@... zeusssss@... zeussssssss@... itd??? :DDDD spiep.rzaj trollu :) Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:00 Przeciez kazdy mogl sie za mnie podawac Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:57 starawyjadaczka napisała: > 1zeus1 napisał: > > > Przyznam ci sie szczerze, ze wulgaryzmow tak naprawde nauczylem sie wlasn > ie > od > > ciebie... lata traningu czynia mistrza:) > > > przestan trollu latac koło mojego tylka jak natretna mucha :) > napisz mi lepiej maila wyzywajac mnie od ku...rew, dziw...ek, szmat i innych > niewulgarnych okreslen ktorych nauczyles sie ode mnie na forum, a ktorych nigdy > > nie uzylam :) przynajmniej robi to dyskretnie na priv, a nie jak ty i twoje koleznaki publicznie:( Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:58 messja napisała: > > przynajmniej robi to dyskretnie na priv, a nie jak ty i twoje koleznaki > publicznie:( nie jestes moja kolezanka :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 19:59 starawyjadaczka napisała: > messja napisała: > > > > > > przynajmniej robi to dyskretnie na priv, a nie jak ty i twoje koleznaki > > publicznie:( > > > nie jestes moja kolezanka :) cale szczescie: wsytdzilabym sie. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:02 messja napisała: > starawyjadaczka napisała: > > > messja napisała: > > > > > > > > > > przynajmniej robi to dyskretnie na priv, a nie jak ty i twoje kolez > naki > > > publicznie:( > > > > > > nie jestes moja kolezanka :) > > cale szczescie: wsytdzilabym sie. miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
adawozniak1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:04 Wiecie co,my wszyscy po kolei jestesmy dobre dranie. Przeciez gdyby na forum nie bylo takich osob jak: starawyjadaczka, khaki ,meesja ,zeuss ,ironii 222to to forum przestaloby istniec. Wystarczy spojrzec na zainteresowanie innymi tematami. Kazdy ma cos na sumieniu. Kto sie lubi ten sie czubi. Wchodzac na ten portal od razu szukam moich "wrogow". Tak naprawde w ten sposob(przez internet) nie mozna o niczym powaznym porozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:07 adawozniak1 napisała: > Wiecie co,my wszyscy po kolei jestesmy dobre dranie. > Przeciez gdyby na forum nie bylo takich osob jak: starawyjadaczka, > khaki ,meesja ,zeuss ,ironii 222to to forum przestaloby istniec. Wystarczy > spojrzec na zainteresowanie innymi tematami. Kazdy ma cos na sumieniu. Kto sie > lubi ten sie czubi. Wchodzac na ten portal od razu szukam moich "wrogow". Tak > naprawde w ten sposob(przez internet) nie mozna o niczym powaznym porozmawiac. :) zgadzam sie :) tylko spierajmy sie o konkrety, a nie dogryzajmy sobie dla dobrego samopoczucia (messja) Odpowiedz Link Zgłoś
messja tja 11.02.06, 20:08 powiedziala autorka tego postu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36635366&a=36640975 Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: tja 11.02.06, 20:10 messja napisała: > powiedziala autorka tego postu: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36635366&a=36640975 mysle ze nie musze cytowac twoich wrednych wypowiedzi? wszyscy dobrze je znamy. Proponuje zawieszenie broni. Pokaz, ze potrafisz komentowac na temat a nie w celu dogryzania, nie bede cie zaczepiac (ale tylko pod tym warunkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: tja 11.02.06, 20:14 1zeus1 napisał: > Jakie warunki stawiasz?:) post nie byl do ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: tja 11.02.06, 20:17 Ale wiesz stara, twoje warunki i mnie zainteresowaly:) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: tja 11.02.06, 20:18 1zeus1 napisał: > Ale wiesz stara, twoje warunki i mnie zainteresowaly:) ale kurcze, moze pojde tokiem myslenia messji i stwierdze, ze jestes messja i zeusem 2in 1?? w koncu odpowiedziales na post skierowany do niej..... Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: tja 11.02.06, 20:27 1zeus1 napisał: > Ostatnio o Hymena mnie podejrzewalas:) milego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: tja 11.02.06, 20:19 1zeus1 napisał: > Ale wiesz stara, twoje warunki i mnie zainteresowaly:) no to stary, do szkoly na nauke czytania tekstu ze zrozumnieniem :) napisalam wyraznie jaki to warunek, cytuję: "Pokaz, ze potrafisz komentowac na temat a nie w celu dogryzania, nie bede cie zaczepiac ". Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: tja 11.02.06, 20:22 starawyjadaczka napisała: >> mysle ze nie musze cytowac twoich wrednych wypowiedzi? wszyscy dobrze je znamy. problem w tym, ze nie musisz bo nie mozesz. na twoje kiwniecie palcem wylecial watek na ktorym byl spokoj i nikt nikogo nie atakowal, tylko po to bys mogla swobodnie i bez przeszkod (fatalna czuwa) pisac co slina na jezyk ci przyniesie na tym watku. obie z fatalna pokazylyscie niezly cyrk: ty z jednej strony atakujesz, a fatlana z drugiej wycina wszystko co jej sie w moich postach nie podoba (zastawiajac klamliwe wiadomosci, ze zlamalam regulamin). ciesz sie, ze masz fatalna po swojej stronie. w prawdziwej dyskusji czy bitwie nie masz ze mna szans. a tak - jedna wyzwie od suk i kretynek, a druga wytnie, kiedy sie bede bronic. macie farta, ale za wszystko sie kiedys placi. nawet na forum. kazdym wyzwiskiem ty, khaki3 i fatalna, ktora otacza was tak czula opieka - tylko sobie wystawiacie swiadectwo. brzydze sie was:( Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: tja 11.02.06, 20:27 widzisz messja, i tu sie mylisz. moge cie zacytowac, ale ani nie mam ochoty (nie siedzie jak ty ciagle w necie) ani czasu. Zreszta stracilabym tylko czas, zalinkowalabym wypowiedzi a ty i tak odwrocilabys w sobie znany sposob ich sens. Brzydzisz sie nami? to czego tu jeszcze szukasz? ja nie rozumiem takich ludzi jak ty. Ciągle sa pełni pretensji, zalu, walczą nie wiadomo o co, zamiast zmienic forum. Ale wtedy nie mieliby na kim trollowac. Pytanie: czy naprawde to im przeszkadza czy tylkko dobrze sie w ten sposob nawią? messja zastanow sie, nie bede cie zaczepiac jesli przestaniesz sie czepiac kazdego słowa tylko po to, zeby sie wyzyc. dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: tja 11.02.06, 20:48 starawyjadaczka napisała: > widzisz messja, i tu sie mylisz. moge cie zacytowac, ale ani nie mam ochoty > (nie siedzie jak ty ciagle w necie) ani czasu. Zreszta stracilabym tylko czas, > zalinkowalabym wypowiedzi a ty i tak odwrocilabys w sobie znany sposob ich sens > . czesto z khaki3 uzywacie tego typu argumentow, a potem sie okazuje, ze macie duzo czasu by zakladac kolejne watki na moj temat, albo atakowac mnie juz na istniejacych (tak jak na tym obrazku) > Brzydzisz sie nami? to czego tu jeszcze szukasz? nie ciebie. na szczescie na dwoch dresiarkach i dwoch aeskach, ktore na dostaly pod opieke forum publiczne i robia na nim co im sie zywnie podoba (bo koleznak np. chciala by watek wylecial - to wylecial) - to forum ani sie nie zaczyna, ani nie konczy. > messja zastanow sie, nie bede cie zaczepiac jesli przestaniesz sie czepiac > kazdego słowa tylko po to, zeby sie wyzyc. tak samo ci wierze, jak uwierzylam fatalnej i khaki, ktore zapewnialy, ze sobie mnie wygasily. khaki3 zapewniala wielokrotnie:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka [...] 12.02.06, 19:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:13 adawozniak1 napisała: > Wiecie co,my wszyscy po kolei jestesmy dobre dranie. > Przeciez gdyby na forum nie bylo takich osob jak: starawyjadaczka, > khaki ,meesja ,zeuss ,ironii 222to to forum przestaloby istniec. Wystarczy > spojrzec na zainteresowanie innymi tematami. Kazdy ma cos na sumieniu. Kto sie > lubi ten sie czubi. Wchodzac na ten portal od razu szukam moich "wrogow". Tak > naprawde w ten sposob(przez internet) nie mozna o niczym powaznym porozmawiac. a nie sadzisz, ze zachowanie aesk ma tutaj decydujaca role. przeciez gdyby tak jawnie nie faworyzowaly swoich kolezanek to byloby troche przyjemniej bo wiadomo by bylo, ze przegiecia wyleca. a tak wiadomo, ze kazda dyskusja moze zakonczyc sie nalotem dresiarek i interwencja nozyczek, kiedy sie z atakiem walczy. tak jak mialo to miejsce na tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:17 messja napisała: > adawozniak1 napisała: > > > Wiecie co,my wszyscy po kolei jestesmy dobre dranie. > > Przeciez gdyby na forum nie bylo takich osob jak: starawyjadaczka, > > khaki ,meesja ,zeuss ,ironii 222to to forum przestaloby istniec. Wystarcz > y > > spojrzec na zainteresowanie innymi tematami. Kazdy ma cos na sumieniu. Kt > o > sie > > lubi ten sie czubi. Wchodzac na ten portal od razu szukam moich "wrogow". > Tak > > naprawde w ten sposob(przez internet) nie mozna o niczym powaznym porozma > wiac. > > a nie sadzisz, ze zachowanie aesk ma tutaj decydujaca role. przeciez gdyby tak > jawnie nie faworyzowaly swoich kolezanek to byloby troche przyjemniej bo > wiadomo by bylo, ze przegiecia wyleca. a tak wiadomo, ze kazda dyskusja moze > zakonczyc sie nalotem dresiarek i interwencja nozyczek, kiedy sie z atakiem > walczy. tak jak mialo to miejsce na tym watku. nieprawda i skoncz z tymi dresiarkami, bo sama zachowujesz sie jak dresiara. jestes tak zacieta w swej nienawisci, ze nawet nie zauwazasz, ze my (twoi wrogowie (?)) tez czesto jestesmy wycinani. szkoda ze tego nie potrafisz docenic, tylko ciagle oskarzasz moderatorki o ataki na twoja osobe. ty przeginasz i prowokujesz, my jestesmy owocem twojej nienawisci i zacietosci, reagujemy tak jak inne osoby z innych forow na ciebie. jestes znana na wszystkich forach GW wlasnie ze swej wredoty. zastanow sie nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 23:53 starawyjadaczka napisała: > nieprawda i skoncz z tymi dresiarkami, bo sama zachowujesz sie jak dresiara. > jestes tak zacieta w swej nienawisci, ze nawet nie zauwazasz, ze my (twoi > wrogowie (?)) tez czesto jestesmy wycinani. szkoda ze tego nie potrafisz > docenic, tak doceniam, ze w koncu te najbardziej chamskie i wulgarne posty i watki zostaja czasami usuwane. jeszcze bardziej docenilabym, gdyby byly wycinane tylko dlatego ze LAMIA REGULAMIN, a ni dlatego np. ze na nie wielokrotnie zwracalam uwage np. cytujac. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka [...] 12.02.06, 19:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adawozniak1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:29 Zwroce Ci na cos uwage. Zanim mnie wytna (a przeczytasz) napisz,ze dotarlo do ciebie. Zajme sie w tym poscie osoba ktora ciebie denerwuje. Nie wiem czy zauwazylas ale kiedy: poruszylam temat o zonach policjantow to odpisala,ze ma chlopaka policjanta, kiedy ktos napisal o malzenstwie z murzynem ,a ja zarzucilam jej , ze nie wie o czym pisze bo nie ma kontaktu z murzynami ,udawadniala mi,ze ma,kiedy ktos napisal o cwiczeniu codziennym ona odpisala ,ze cwiczy 2 godziny dziennie, kiedy ktos napisal o psach pitbulterierach ona odpisala,ze miala takiego psa, kiedy ktos napisal o maltretowanych zonach ona napisala,ze spolecznie takim pomaga, kiedy ktos poruszyl temat HIV i badan ,ona napisala,ze bada sie co pol roku bo jest honorowym dawca krwi,takich przykladow jest wiecej. Sama wyciagnij wnioski. Biorac udzial w roznych dyskusjach,mozna te osoby troszke poznac. Jak zlozy sie fakty do kupy, to okazuje sie, ze nic nie pasuje. To tez przestroga dla osob ktore staja w ich obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:31 Ada, to nie wypada:) na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:39 dzieki, to cenna informacja. do mnie ta sama osoba napisala kiedys taki email, ze autentycznie sie przestraszylam: wulgaryzmy przeplataly sie z jakimis dziwnymi oskarzeniami. napisalam nawet w tej sprawie nawet do administracji forum, ale sprawe zignorowali, a potem po cichutku wycieli wyszystkie jej posty, w ktorych powtarzaly sie te maniakalne oskarzenia. jest jeszcze gdzie na moderacji watek na ten temat - jesli chcesz moge poszukac linka. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:40 A jezeli chodzi o Ade, to chcialem powiedziec, ze to moj watek;) Odpowiedz Link Zgłoś
adawozniak1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:51 Wiem . To jakies nieporozumienie. Po prostu za szybko sobie wszyscy razem odpisujemy i czesto nasze wypowiedzi sa juz poprzekladane innymi. Dlatego zeby bylo jasne napisalam ,ze moja wypowiedz byla dla Mesjii. Nie mialam na mysli ciebie. Chyba "porzadnieje" zaczynam sie tlumaczyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adawozniak1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 21:02 Podniose statystyki grzecznych forumowiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
adawozniak1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 21:05 Ok! powracam do swojej wstretnej natury! Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:00 po raz kolejny próbowałem coś zroumieć z tych kłótni i nie rozumiem. Czy wy naprawdę nie macię nic więcej do roboty niz pokazywać sobie kto mądrzejszy? I weź później taką gdzieś spotkaj i ..... brrr Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:01 Twoj widok z marsa jest kiepski:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:03 widokzmarsa napisał: > po raz kolejny próbowałem coś zroumieć z tych kłótni i nie rozumiem. Czy wy > naprawdę nie macię nic więcej do roboty niz pokazywać sobie kto mądrzejszy? I > weź później taką gdzieś spotkaj i ..... brrr chodzi o ten watek. wylecial na osla bo urazilam uczucia khaki3 podajac linka do postu, w ktorym wyzwala mnie od "suki" itp. zauwazyla to czujna starajadaczka, a rownie czujna fatalna zaraz wyciela - bo miala pretekst. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:05 messja napisała: > widokzmarsa napisał: > > > po raz kolejny próbowałem coś zroumieć z tych kłótni i nie rozumiem. Czy > wy > > naprawdę nie macię nic więcej do roboty niz pokazywać sobie kto mądrzejsz > y? I > > weź później taką gdzieś spotkaj i ..... brrr > > chodzi o ten watek. wylecial na osla bo urazilam uczucia khaki3 podajac linka > do postu, w ktorym wyzwala mnie od "suki" itp. > zauwazyla to czujna starajadaczka, a rownie czujna fatalna zaraz wyciela - bo > miala pretekst. złośliwa stara samotna kobieto :) wyzywaj sie na forum, co ci więcej z zycia pozostało? :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja ps 11.02.06, 20:59 oto link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=36608686 Odpowiedz Link Zgłoś
adawozniak1 Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:40 Mesja masz odpowiedz odemnie na poprzedniej stronie z godziny 20.29 Przeczytaj. Przestaniesz sie denerwowac. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Gdzie watek Messji? 11.02.06, 20:49 odpowiedzialam juz:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36635366&a=36642683 Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 O co chodzi z instytucja "aesa" 11.02.06, 21:12 w calym cywilizowanym swiecie jest instytucja admina i moderatora Odpowiedz Link Zgłoś
adawozniak1 Re: O co chodzi z instytucja "aesa" 11.02.06, 21:29 W calym cywilizowanym swiecie jest wiele instytucji ktore nie sa nikomu do niczego potrzebne. Tym bardziej jesli same przyznaja sie ,ze nie maja nic do powiedzenia. Przeczytaj wczesniejsza wypowiedz: f_emmefatale z godz. 19.35 Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: O co chodzi z instytucja "aesa" 11.02.06, 21:34 Ale ona nie musi o tym mowic, zebym to wiedzial:) Odpowiedz Link Zgłoś
adawozniak1 Re: O co chodzi z instytucja "aesa" 11.02.06, 21:38 Problem w tym ,ze klamie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: O co chodzi z instytucja "aesa" 11.02.06, 21:45 adawozniak1 napisała: > W calym cywilizowanym swiecie jest wiele instytucji ktore nie sa nikomu do > niczego potrzebne. Tym bardziej jesli same przyznaja sie ,ze nie maja nic do > powiedzenia. Przeczytaj wczesniejsza wypowiedz: f_emmefatale z godz. 19.35 moze aesi czasami bywaja potrzebni, ale zachowanie fatalnej (prawie zawsze) pokazuje, ze czesciej szkodza niz pomagaja. to co zrobila dzisiaj przekracza granice absurdu w kazdym wymiarze: 1) wypowiedziala sie na watku, ktory (jak sie potem mialo okazac) nadawal sie do wyciecia 2) wypowiedziala sie tam nie na temat: szukala pretekstu by wsadzic komus szpile 3) na sugestje swojej kolezanki watek nastepnie wyciela, 4) nadal ignorowala wyjatkowo wulgarny i chamski post, mimo iz tresci tego postu dotyczyl wyciety przez nia watek 5) wyciela za to inny post tylko dlatego, ze cytowal to, co ona caly czas utrzymywala za zgodne z regulaminem 6)wyciela krytyke takiego postepowania zostawiajac klamliwa notatke, ze zlamano regulamin czy ktos moze podac bardziej dobitny przyklad ze fatalna jest dokladnym przeciwienstwem tego czym aes powinnien sie na forum zajmowac? a w zwiazku z tym jaki jest sens werbowanie aesow, ktorzy zamiast lagodzic konflikty tylko sie do nich przyczyniaja? Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: O co chodzi z instytucja "aesa" 11.02.06, 21:47 Messja definicja aesa:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: O co chodzi z instytucja "aesa" 11.02.06, 21:48 1zeus1 napisał: > Messja definicja aesa:) w wiekszosci przypadkow: troll. Odpowiedz Link Zgłoś
1zeus1 Re: O co chodzi z instytucja "aesa" 11.02.06, 21:50 W swiecie jest tak, ze admin dobiera moderatorow, nie odwrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś