Dodaj do ulubionych

Forum Egipt-hotele, a zdjęcia

26.05.05, 20:12
Bardzo pomocne w wyborze hotelu, do którego pragnęłoby się jechać byłoby
zobaczenie takiego obiektu na zdjęciach. Szczególnie przydatne jest to w
sytuacjach, gdzie dany forumowicz krytykuje jakiś obiekt za brud, czy zły
stan pokojów hotelowych. Mógłby w takich przypadkach poprzeć swoje
spostrzeżenia zdjęciami.

Jaka jest możliwość dodania do forum Egipt-hotele mozliwości zamieszczania
tam zdjęć?
Oczywiście nie przewiduję by było to dodawanie lawinowe, gdyż widoczki wokół
hotelu podejrzewam, ze powtarzałyby się i w takiej sytuacji nic nie wnoszące
zdjęcia, a powtarzające tematykę byłyby kasowane.

Z Poważaniem
PC_Maniac
Obserwuj wątek
    • xxx131 Re: Forum Egipt-hotele, a zdjęcia 27.05.05, 09:01
      moze tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=687
      • pc_maniac Re: Forum Egipt-hotele, a zdjęcia 27.05.05, 19:04
        Po pierwsze, zdecydowanie lepszym pomysłem byłoby opisywać otel i umieszczać w
        tym samym wątku zdjęcia. Zebraliśmy już prawie 1700 opinii, wiec przenoszenie
        ich na tamto forum byłoby nonsensem i syzyfową pracą.

Po drugie, jest to forum prywatne prowadzone przez Beduinkę, z którą niestety w
        bardzo wielu kwestiach (szczególnie mieszanie polityki z turystyką) różnimy się
        na tyle, ze nie widzę szans na współpracę.
        Nie chcę łączyć wycieczek turystycznych do Egiptu z forum o jednoznaczym
        wydźwięku politycznym.
        • xxx131 Re: Forum Egipt-hotele, a zdjęcia 28.05.05, 01:38
          > Po pierwsze, zdecydowanie lepszym pomysłem byłoby opisywać otel i umieszczać w
          > tym samym wątku zdjęcia. Zebraliśmy już prawie 1700 opinii, wiec przenoszenie
          > ich na tamto forum byłoby nonsensem i syzyfową pracą.
          >
          Zawsze mozna "wylinkowac" info do watku.... a jesli ktos bedzie chcial znalesc hotel to poszuka sobie wyszukiwarce na forum Egipt.... Zawsze mozna zdjecia umieszczac tu: img233.echo.cx/

> Po drugie, jest to forum prywatne prowadzone przez Beduinkę,

Forum galieriane nie jest forem prywatnym

> Nie chcę łączyć wycieczek turystycznych do Egiptu z forum o jednoznaczym
          > wydźwięku politycznym.

To jak? To jest forum o krajach arabskich ogolnie, czy potycznie? Uzytkownicy moga miec problem do dotarcia odp. forum....
    • miriam_73 Re: Forum Egipt-hotele, a zdjęcia 27.05.05, 21:00
      Jako "współcenzor" forum hotelowego dołączam się do prośby.
    • tebe Re: Forum Egipt-hotele, a zdjęcia 28.05.05, 09:27
      Na Forum hotele zdjęć nie może być. Robimy tylko fora zdjęciowe albo tekstowe.
      Możemy pomyśleć natomiast o udostępnieniu bazy do wypełniania. Byłaby lepsza
      niż forum dla korzystających. Każdy mógłby potem wpisywać swoją własną ocenę
      z gwiazdkami, jak w filmach. Taką bazę moglibyśmy lepiej wyeksponować np. na
      Turystyce.
      Tylko nie za bardzo wiem po co te zdjęcia - rozumiem pokazać przy hotelu jak
      wygląda, ale żeby każdy osobno zamieszczał swoje fotki danego hotelu? To ile
      tych zdjęć będzie?
      Idąc dalej - takie coś będzie możliwe jeśli udostępnimy możliwość dawania gdzieś
      zdjęć każdemu, a co najmniej każdem założycielowi dobrego forum prywatnego.
      pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka