Dodaj do ulubionych

Niech to...

03.02.03, 10:57
Zamiast pisać takie rzeczy napisz maila. Adres znasz. A
informatyków mamy pod dostatkiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Niech to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 11:06
      Mam w dupie wasze majle. A w dodatku skasowaliscie moj watek dokladnie w
      momencie kiedy chcialem go otworzyc. Powtarzam: mialem login (i nie myle sie,
      bo zanotowalem go sobie w moim kajeciku), mialem do niego haslo (i nie myle
      sie, bo mam jedno do wszystkich loginow), i go nie mam. Pojebalo was! Zamiast
      zajmowac sie forum, zajmujecie sie jakas zabawa w pici-polo. Gowno macie a nie
      informatykow - sami napisaliscie ze jest ich okolo JEDNEJ sztuki. Rozumiem, ze
      reszta zajmuje sie praca merytoryczna - na przyklad zabieraniem ludziom
      loginow. A teraz KURWA konkurs dla pozostalych forumowiczow - jaki
      niezastrzezony login mogl byc AZ TAK ATRAKCYJNY, zeby go czlowiekowi zabierac!!!
      • Gość: Niech To moze mi ktos wyjasni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 13:17
        ...dlaczego mojego skasowanego watka nie ma na oslej lawce. Dwie godziny to za
        malo zeby go tam umiescic? Czy tez moze jest bardziej obrazliwy niz
        antysemickie brednie? Czlowiek na tym forum traci loginy, watki, dobrze ze
        jestem niezamozny, to wiele kasy nie strace. Za to wy stracicie resztki
        zaufania jakim was kiedys darzono. Ze nie, ze nikt was nie darzyl... Widocznie
        byli madrzejsi ode mnie.
        • tebe Re: To moze mi ktos wyjasni... 03.02.03, 13:35
          Już jest, skoro to dla Ciebie takie ważne. Nie
          podejrzewałem.
      • Gość: ktos Re: Niech to... IP: *.acn.pl 03.02.03, 14:41

> niezastrzezony login

Co to jest "niezastrzezony login"?
        • Gość: Niech Re: Niech to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 14:44
          Sprobuj zalozyc konto jako Michnik czy ktos podobny (oczywiscie mialem na mysli
          miejsce pracy a nie wyglad). I jeszcze kilka innych dziwnych nazw (przepraszam
          Michnika) da ci komunikat o zastrzezeniu loginu dla pracownika Agory. ALE JA
          NIE MIALEM LOGINU MICHNIK!!!
          • Gość: ktos Rozumiem, dzieki /nt IP: *.acn.pl 03.02.03, 15:12
      • mala_zabka Re: Niech to... 04.02.03, 22:19
        Ty Niechu jesteś nawiedzony. Nie masz tak naprawdę nic do powiedzenia, zatem
        miejsce zajmujesz jedynie swymi pseudokrytykami, które są niczym więcej ponad
        pieniactwo i upierdliwosc. W rezultacie konkretne i sensowne słowa pochwał czy
        ganienia tego portalu, forów, giną w twoich nieznosnych pierdach.A one są
        pierdami dla samych pierdów, a nie po to, by odpowietrzyć jelita i pozbyc sie
        wzdęcia.Domyslam sie więc, że latami chodzisz z wielkim, wzdetym, pełnym
        zgnilizny wnętrzem, co już jest widokiem stosunkowo mało ciekawym, a tu jeszcze
        te głupawe, puste pierdy...W tej sytuacji ludzi pewno niewielu wokoł ciebie i
        stąd to bezustanne twe poprykiwanie w sieci.
    • kropka. Re: Niech to... 03.02.03, 13:33
      łoooooł, Niechu, skończył Ci się nerwosol???? Z chwilą wejścia na portal GW
      trzeba nawiązać stałą współpracę z hurtownią apteczną. Sprzedają w beczkach i
      dowożą regularnie.
      • Gość: Niech Wazne sa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 14:01
        ...zasady. I bynajmniej nie chodzi mi o sobieslawy.
        PS. Co zrobiliscie z moim loginem, moi drodzy. Jestescie fetyszystami? Dacie go
        dzieciom na urodziny? Czy moze kochance (kochankowi) na walentynki?
        PS2. Kombinujecie z tymi loginami. Gdzie sa imiona bez cyferek? Gdzie jest
        wiekszosc nasuwajacych sie na mysl wyrazow? Co sie stalo z Piotrem?
        • Gość: Normals ALEŻ AFERA!!! IP: 195.94.207.* 03.02.03, 14:04
          Ale wam dokopał!
          • Gość: Niech Spi*rdalaj donosicielu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 14:07
            ...wracaj plywac w kiblu, zlamany kutasie (przepraszam wszystkie kutasy
            niniejszym).
            • Gość: Normals donosicielu?! IP: 195.94.207.* 03.02.03, 14:19
              Tu już przegiąłeś. Miałeś zawsze u mnie taryfę ulgową. Lubię lekkich wariatów i
              różnych frustratów. Teraz koniec.
              • Gość: Niech Re: donosicielu?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 14:23
                Mam nadzieje, ze to koniec. Nie pierwszy, nie ostatni, jak to zwykle w twoim
                przypadku bywa. Acha, zebym nie zapomnial dodac - parszywy fiucie.
        • mikolaj7 oo, wlasnie... 03.02.03, 18:37

> PS2. Kombinujecie z tymi loginami. Gdzie sa imiona bez cyferek?

no wlasnie!! juz prawie rok temu dopytywalem sie o login
          'mikolaj' !! nie znalazlem go na forum, pisalem maile, zeby
          mi tylko 'wlasciciel' dal znac, czy korzysta z konta, ale nic z
          tego!! ani znaku zycia. bardzo interesujacy login, a tak
          wegetuje:((
    • mikolaj7 Niech.. 03.02.03, 18:16
      zmieniles ip, czy siem ktos podszywa?:))
      • Gość: Niech Re: Niech.. IP: 217.197.165.* 03.02.03, 18:27
        A jak myslisz?
        • mikolaj7 Re: Niech.. 03.02.03, 18:29
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> A jak myslisz?

juz sie nie wtracam

wcale mnie tu nie bylo...
          • Gość: Niech Re: Niech.. IP: 217.197.165.* 03.02.03, 18:53
            Sprawdzilem przy okazji losy loginow bedacych popularnymi imionami. Nie ma ich.
            Nikt ich nigdy nie uzyl na forum. Sa wyjatki, ale te tylko zaciemniaja
            sytuacje. Niejaki Piotr odezwal sie raz na poczatku istnienia forum. W kilka
            miesiecy pozniej byl juz pracownikiem Agory - a na pewno nie byla to ta sama
            osoba, wynikalo to z tresci postow. Nie ma tez wiekszosci popularnych wyrazow -
            typu np. student, pedant, obcy. A ja bylem tak wkurzony, ze zalozylem sobie
            kilka nowych loginow. Zaraz dam probke jednego.
          • nospam.gazeta.pl Re: Niech.. 03.02.03, 18:55
            Ladny?
            • michnik.superstar Re: Niech.. 03.02.03, 18:59
              nospam.gazeta.pl napisała:

> Ladny?

Ja mam ladniejszy!
              • Gość: Niech Re: Niech.. IP: 217.197.165.* 03.02.03, 19:00
                Niezly. Sprobuje cos wykrzesac.
                • lew-rywin Re: Niech.. 03.02.03, 19:01
                  Tylko takiego Lwa udalo mi sie zaklepac.
                  • Gość: Normals Re: Niecha postępująca schizofrenia. IP: 195.94.207.* 04.02.03, 08:37
                    Niech w czterech postaciach. To jak kaczka w pięciu smakach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka