Gość: poi IP: *.aster.pl 08.08.09, 10:25 czy na forum mozna oglaszac roznego typu imprezy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
snajper55 Re: ogloszenia na forum 08.08.09, 11:12 Gość portalu: poi napisał(a): > czy na forum mozna oglaszac roznego typu imprezy? Na forum dyskusyjnym nie można. Netykieta mówi: "Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe lub wyznaczone fora." S. Link Zgłoś
Gość: poi Re: ogloszenia na forum IP: *.aster.pl 08.08.09, 12:50 jak sadzisz? ogloszenie np. o pielgrzymce jest nadal ogloszeniem czy moze jest jakas inna forma? Link Zgłoś
Gość: poi Re: ogloszenia na forum IP: *.aster.pl 10.08.09, 22:51 widze, ze administracja oddala juz glos. zatem ponowie pytanie (poprzednio zostalo usuniete). dlaczego wywala sie post niejakiego bu.2m, ktory zwraca uwage na ogloszenie (nieforumowe, w miejscu nie przeznaczonym do ogloszen), natomiast samo ogloszenie pozostaje nietkniete? zdarzalo sie nie raz, ze administracja (owszem) usuwala post 'sygnalizujacy' twierdzac, ze tutaj nie jest miejsce na zglaszanie postow do usuniecia. jednak usuwala rowniez 'zgloszony' post. tym razem to jakos zawiodlo. podwojnie. Link Zgłoś
Gość: poi add. wspomiane ogloszenie IP: *.aster.pl 10.08.09, 22:52 forum.gazeta.pl/forum/w,100,26086524,26086524,XIII_Pielgrzymka_Rodziny_Radia_Maryja_na_Jasna_Gor.html Link Zgłoś
bartoszcze Re: ogloszenia na forum 08.08.09, 15:35 Myślę, że o imprezie forumowej wolno ogłosić:) Link Zgłoś
Gość: alina Re: ogloszenia na forum IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 19:32 wskazane jest informowac o koncercie Madonny Link Zgłoś
axel-1033 Re: ogloszenia na forum 10.08.09, 10:21 Uważam że to nasze forum jest dyskusyjne i nie powinno być na nim żadnych reklam ani ogłoszeń coraz częściej głupszych i mało poważnych.Od tego są inne pod fora na których można to załatwiać i pisać na nich co się da i ile tylko można.Nadmieniam że na nie zaglądają tylko nieliczni. Link Zgłoś
pacynka.genovevy Re: ogloszenia na forum 10.08.09, 15:11 Ależ oczywiście, że można, ale pod pewnymi warunkami: zrobisz to na odpowiednim forum forum.gazeta.pl/forum/71,62487.html?f=1001 forum.gazeta.pl/forum/71,66007.html?f=952 jesteś ich organizatorem, imprezy odbywają się w Krakowie lub w Warszawie, nie czujesz pewnej dozy nieśmiałości deflorując dziewicze fora :D Link Zgłoś
giwi Re: ogloszenia na forum 10.08.09, 20:44 Podziwiam Twoją dociekliwość i poświęcenie w ryciu przez fora. :-) Link Zgłoś
pacynka.genovevy Re: ogloszenia na forum 11.08.09, 15:32 Ach, dziękuję bardzo, naprawdę bardzo mi miło :) Jednakże czymże jest moja dociekliwość i poświęcenie (zwłaszcza, że nie byłam sama) wobec poświęcenia i cierpliwości kogoś, kto opiekuje się forami o średniej aktywności w sumie ponad 1000 postów dziennie (nie licząc tych skasowanych i wyosłowanych). To jest dopiero wyczyn :D Link Zgłoś