Dodaj do ulubionych

Miesiące m

24.08.09, 02:26
ijają, a literki jak przeskakiwały, tak przeskakują.

Czy zarząd forum planuje wreszcie zająć się problemem?
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Miesiące m 24.08.09, 09:48
      tomek854 napisał:

> ijają, a literki jak przeskakiwały, tak przeskakują.
      >
      > Czy zarząd forum planuje wreszcie zająć się problemem?

Adblockuj sobie to "ułatwienie" i spokój.

S.
      • tylko.tu Re: Miesiące m 24.08.09, 09:55
        czy to tak trudno zrobic ustawienie na koncie, zeby to wlaczac lub wylaczac?
        koncepcyjnie na poziomie licealisty - czysta prowizorka, zeby musiec stosowac
        wybiegi na okolo.
      • tomek854 Re: Miesiące m 24.08.09, 12:48
        Znowu to samo.

Można sobie adblokować forumowych przydupasów partaczy z zarządu, żeby nie mogli
        wywijać się od odpowiedzi podkreślając Cię na niebiesko?

Adblokowanie sobie NIE JEST rozwiązaniem dla kogoś, kto korzysta z wielu
        komputerów.
        • siwa Re: Miesiące m 24.08.09, 13:45
          Nie jest to aż tak ważny problem, wiemy o nim, ale w pierwszej kolejności
          rozwiązujemy pilniejsze sprawy.
          Wymyślanie osobom, które mówią Ci jak problem rozwiązać u Ciebie, również nie
          jest metodą.
          • tylko.tu Re: Miesiące m 24.08.09, 22:45
            siwa, w sumie kazdy kto zajrzy do tego watku, to sam zobaczy jak sie sprawy
            maja. mnie bardziej zastanawia jak chcecie rozwiazac te "pilniejsze sprawy", co
            rozumiem jako wazniejsze, skoro nie potraficie sobie poradzic z jakimis duperelami.

ps. ktos kiedy pokusi sie, aby odpowiedziec mi na maile, czy to jakis
            administracyjny foch?
          • tomek854 Re: Miesiące m 24.08.09, 23:41
            > Wymyślanie osobom, które mówią Ci jak problem rozwiązać u Ciebie, również nie
            > jest metodą.

Po pierwsze:

Jak ja będę U SIEBIE miał forum.gazeta.pl to to będzie U MNIE. Na razie nie jest.

Jakbym sobie mógł wszystko adblockami rozwiązać, to bym nie tracił czasu na
            pisanie tutaj, bo to forum to się często "Forum-Bedryczów" powinno nazywać.

Po drugie:

Nie jego nazywałem przydupasem zarządu, bo widzę, że szczerze chciał pomóc,
            tylko tych, co mi powinni zamiast niego odpisać (o rozwiązaniu problemów nie
            wspominając), a zamiast tego klikają go na niebiesko i zadowoleni.

Po trzecie: skoro nie macie czasu na takie nieważne problemy to albo
            zatrydnijcie kogoś jeszcze, albo zwolnijcie tego, kto takie nieważne problemy
            stwarza. ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka