Dodaj do ulubionych

Dobry, niedrogi mechanik

06.06.05, 08:04
w Warszawie, na Bielanach. Samochody osobowe i ciężarowe. Zapraszam.
Kontakt mailem.
Obserwuj wątek
    • serwisauto654 Re: Dobry, niedrogi mechanik 05.11.15, 13:33
      Żaden samochód nie jest niezawodny, natomiast każdy wymaga należytej troski oraz odpowiedniej pielęgnacji. Wszystkich miłośników Skody, którzy szukają profesjonalnego warsztatu w Warszawie, zapraszam do wyżej podanego serwisu. Nawet największe i najpoważniejsze usterki nie stanowią dla nich żadnego problemu. Szybka naprawa w krótkim czasie.
      Serwis Skoda Warszawa: auto-conrad.pl/skoda/
    • Gość: Maciejosz Re: Dobry, niedrogi mechanik IP: 91.230.98.* 04.07.21, 23:27
      Mogę polecić świetny serwis samochodowy w Makrach p. Warszawą - Auto Matraszek, automatraszek.pl/ Mają super mechaników, blacharzy, lakierników, do tego aut spa i usługi wulkanizacyjne. Kompleksowo, solidno i niedrogo.
    • Gość: migi77 Re: Dobry, niedrogi mechanik IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.21, 11:30
      Ja polecam serwis w Markach, Auto Matraszek automatraszek.pl/. Miejsce znam nie od dziś, zawsze korzystam z ich usług. Uczciwe podejście i uczciwe ceny. Jak na okolicę naprawdę konkurencyjne.
    • Gość: Stach Re: Dobry, niedrogi mechanik IP: *.centertel.pl 01.06.22, 07:44
      Ja za to mogę polecić ten warsztat w Markach automatraszek.bosch-service.pl/pl - warto podjechać z Warszawy, bo naprawdę obsługa jest świetna, podejście i ceny mają uczciwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka