katarzyna19788 07.02.18, 12:32 Witam, szukam firmy, w której mogę wypożyczyć tanio, bezpiecznie, szybko samochód. Ktoś może coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ghostmachine Re: Wypożyczenie samochodu 20.04.18, 15:53 Polecam firmę www.sprint24.pl/ jest naprawdę fajnie z nią współpracować Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fastrental.pl Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.dynamic.mm.pl 06.06.18, 21:54 Wypożyczalnia samochodów wynajem fastrental.pl lublin tel. 514-283-338 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewelina Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.dynamic.mm.pl 07.07.18, 23:56 fastrental.pl/ też polecam wynajem opel astra 1.6 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Xenon Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.dynamic.mm.pl 02.07.18, 09:12 ja polecam na www.fastrental.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek L Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.centertel.pl 16.07.18, 22:13 www.fastrental.pl/astra szkoda że nie mają więcej oddziałów... ale spoko. dobre ceny spoko auta. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi311 Re: Wypożyczenie samochodu 03.07.18, 09:33 Witam, osobiście korzystałem z wypożyczalni wypozyczalnialegnica.pl godna polecenia, przede wszystkim dobre ceny, od 100zł za godzinę, możliwość wynajmu na dni, miesiące, ile kto potrzebuje. Automaty też mają Odpowiedz Link Zgłoś
natasza322 Re: Wypożyczenie samochodu 31.07.18, 10:29 Panek ma bardzo duży wybór samochodów, które na pewno są bezpieczne. Cenowo też jest u nich całkiem ok. Możesz wynająć on-line w wybrane przez siebie miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patryk Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.dsl.iskon.hr 30.08.18, 10:08 właśnie oddałem auto z tego www.fastrental.pl/ ogólnie polecam, wszystko ok, ceny, obsługa, auto ... płatność kartą tradycyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek209 Re: Wypożyczenie samochodu 10.03.19, 00:17 Polecam usługi firmy autospot - brokera usług wypożyczalnia samochodów oferują wynajem średnioterminowy i wynajem długoterminowy na stronie znajdziesz gotowe oferty autospot.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miillone Re: Wypożyczenie samochodu IP: 91.132.138.* 23.05.19, 11:56 Mogę polecić wypożyczalnię samochodów przy lotnisku Modlin wypozyczalnia-aut62.pl Odpowiedz Link Zgłoś
best-rent Re: Wypożyczenie samochodu 23.01.20, 14:02 Dlaczego MY? bo działamy od wielu lat, bo mamy ubezpieczenie pełne zgłoszone jako rent a car Bo mamy wielu zadowolonych Klientów i ciekawą, różnorodną cenowo flotę. Klasy A powyżej 30 dni - 49 zł brutto /doba powyżej 15 dni - 60 zł powyżej 4 dni - 75 zł 1 - 3 doby - 80 zł Klasy B ( również kombi) powyżej 30 dni - 60 zł brutto /doba powyżej 15 dni - 80 zł powyżej 4 dni - 90 zł 1 - 3 doby - 99 zł Klasy C ( również kombi) powyżej 30 dni - 65 zł brutto /doba powyżej 15 dni - 85 zł powyżej 4 dni - 120 zł 1 - 3 doby - 125 zł Zarezerwuj auto - podstawimy go pod wskazany adres w W-wie! WYNAJEM MIESIĘCZNY OD 1100 zł NETTO Przejrzysty Rabat 5% wynajem długoterminowy w styczniu i lutym CENNIK A liczne promocje na naszym FACEBOOK Odpowiedz Link Zgłoś
fastrental Re: Wypożyczenie samochodu 03.02.20, 23:10 polecam wypożyczalnię samochodów www.fastrental.pl/wypozyczalnia-samochodow-rzeszow/ Odpowiedz Link Zgłoś
fastrental Re: Wypożyczenie samochodu 03.02.20, 23:10 polecam fastrental.pl/wypozyczalnia-samochodow-rzeszow/ Odpowiedz Link Zgłoś
annx98hej Re: Wypożyczenie samochodu 20.03.20, 15:07 W Zielonej Górze polecam autoexpert.pro. Ceny osobówek są naprawdę atrakcyjne, a jak ktoś ma taką potrzebę, to nawet busa na 9 osób można wynająć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
best-rent Re: Wypożyczenie samochodu 26.03.20, 10:34 Best-rent od 49 zł za dobę samochody z ubezpieczeniem flotowym CENNIK Odpowiedz Link Zgłoś
robbert Re: Wypożyczenie samochodu 24.09.20, 14:06 Polecam AutoExpert - sprawdzony kontrahent, nigdy mnie nie zawiódł. Polecam bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
best-rent Re: Wypożyczenie samochodu 01.02.21, 14:14 Tekst linku wypożyczalnia samochodów Odpowiedz Link Zgłoś
miwet Re: Wypożyczenie samochodu 07.06.21, 13:36 Nie pobierają kaucji www.norecoil.pl/najlepszy-samochod-sluzbowy-z-wypozyczalni/ auta są bardzo zadbane. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AdaB Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.21, 12:17 Jeśli w Trójmieście to tylko w mscar.pl/. Naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mariusz Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.21, 14:03 Ja też. Kilka krotnie wypożyczałem auto w ms car i zawsze było solidnie, fachowo i sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radek Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 22.09.21, 14:32 W Mscar wynajmowałem samochód z Sopotu i na pewno tam znowu wrócę jeśli będę potrzebować auta w Trójmieście. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Remik Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.play-internet.pl 21.11.21, 12:41 Jeśli szukasz na Śląsku to polecam www.wypozyczalniasamochodowslask.pl. Bez ukrytych kosztów i bardzo elastyczne podejście do klienta. Mają i cywilne i sportowe samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia88 Re: Wypożyczenie samochodu 08.12.21, 14:10 A ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczona usługami wynajmu aut na abonament, które oferuje Inter Fleet ! Chciałabym nadmienić, że korzystałam już z wielu wypożyczalni, więc zdecydowanie mam rozeznanie w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikowamagda Re: Wypożyczenie samochodu 10.12.21, 12:27 Tanio, bezpiecznie i szybko? Polecam firmę Bus Transfer! Najlepiej napisać do nich przez formularz ze strony: bustransfer.com.pl/kontakt/ i tam dograsz wszystkie szczegóły. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikowamagda Re: Wypożyczenie samochodu 10.12.21, 12:32 Polecam firmę Bus Transfer. Znajdziesz tam samochody osobowe, busy i autokary. Super sprawa, wszystko sprawnie i przyjemnie. Najlepiej napisać do nich przez formularz bustransfer.com.pl/kontakt/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Okti Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.42.6.134.alfanet24.pl 29.03.22, 13:19 Jak interesuje Cię wynajem samochodu dostawczego to polecam bardzo firmę Citybus.pl tutaj ich strona : Tekst linku Mają bardzo dobry cennik, a same samochody naprawdę zadbane. Wyglądają jak nowe i w pełni sprawne. Mają dwa modele Reanult Master i Renault Trafic. Ja akurat potrzebowałem większego więc wybrałem Mastera. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika996x Re: Wypożyczenie samochodu 29.07.22, 17:03 Akurat ja niedawno wypożyczyłam samochód w www.as-rent.pl/ . Jak dla mnie firma posiada naprawdę bardzo korzystną ofertę, dodatkowo ceny tutaj nie są wygórowane, więc jest to również wielki plus Odpowiedz Link Zgłoś
asiabak1234 Re: Wypożyczenie samochodu 30.07.22, 19:22 Myślę, że zanim wybierzesz konkretną firmę, warto poczytać porady ludzi doświadczonych w temacie. Różne artykuły, np. autotesty.net.pl/jak-wybrac-wypozyczalnie-samochodow-gdy-podrozujesz-po-polsce/, o tym, na co zwracać uwagę, jak wybrać firmę od wypożyczania samochodów są dostępne w internecie. Polecam się zagłębić w temat, aby dokonać dobrego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
helka1987 Re: Wypożyczenie samochodu 11.09.22, 16:47 Warto sprawdzić stronę www.ArtmoCar.pl ponieważ można za jednym zamachem sprawdzić ich ofertę, zobaczyć jakie mają auta i wykorzystać system do rezerwacji samochodów do zamówienia pojazdu w wybranym okresie zarówno jeżeli mieszka się w Bielsko-Biała jak i innych okolicznych miejscowościach. Odpowiedz Link Zgłoś