tropem_misia1 02.10.08, 00:28 za sobą łańcuch,już po północy myśli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konto_online Re: ciągnę 02.10.08, 08:55 jak pudzian forum to nieruchawe ciągniesz i ciągniesz, na sławę zasługujesz za trudu Twój znój lecz prócz mnie nie napisze tu żaden ... Odpowiedz Link
wadera3 Re: ciągnę 02.10.08, 14:36 konto_online napisał: > lecz prócz mnie nie napisze tu żaden ... > chuj? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Zawsze gnebiło mnie, 02.10.08, 16:14 jak sie to pisze. Nie na tyle jednak by szukać rozwiązania. Z niczym sie nie rymuje. Odpowiedz Link
konto_online Re: Zawsze gnebiło mnie, 02.10.08, 20:51 jak to?! a z "mój"! rymuje się, i to bardzo Odpowiedz Link
konto_online Re: No tak.... 02.10.08, 23:09 tropem_misia1 napisała: > ide se > mam doła szczęściara ja se dopiero bede musiał wykopać... Odpowiedz Link
wadera3 Re: No tak.... 02.10.08, 23:27 tropem_misia1 napisała: > mam doła... Mam znowu doła 1. Mam znowu doła Znów pragnę śmierci Wracają stare lęki i nie mogę w nocy spać Ból przemijania Choroby, wojny, rozpacz [rozpać-przyp.tłum.] Wszystkie ciemnie strony życia Dręczą mnie, ach kurwa mać Ref. Brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś Nawet seks jest banalny i nie kręci mnie Może jestem nienormalny Za krótko byłem w wojsku Może w lecie jakiś komar Adidasa sprzedał mi 2. Mam znowu doła Znów pragnę śmierci Wszystkie formy samobója Przed oczyma stają mi Sam już nie wiem co robić mam Nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła Mam już dość leżenia pod kałużą Ratuj mnie, jesienny mały Boże Ref. Brazylijski serial... Odpowiedz Link