Dodaj do ulubionych

zimne szkoły

23.01.06, 14:16
Siedzą dyrektorzy w nagrzanych pokoikach, tymczasem dziaciaki po trzech
godzinach są tak przemarznięte, że kurtki nie pomagają. czy ktoś k..rwa nad
tym panuje czy nie. A może pipepszone kuratorium zamarzło!
Obserwuj wątek
    • fordoniak1 Czemu kuratoriuum nie zamyka niedogrzanych szkol? 23.01.06, 14:25
      Czemu kuratoriuum nie zamyka niedogrzanych szkol?
      • izawawa Re: Czemu kuratoriuum nie zamyka niedogrzanych sz 23.01.06, 14:27
        To zależy od dyrekcji , nie od kuratorium .. Dyrekcja ma tylko zgłosić taką
        chęć . Nie posyłajcie dzieci do szkoły , przez trzy dni nie umrą z braku
        wiedzy :))
        • akademik2003 Re: Czemu kuratoriuum nie zamyka niedogrzanych sz 23.01.06, 14:32
          Niestety żony (nauczycielki) nie mogę nie puścić, a zmarzła okropnie. Właśnie
          dopija gorącą herbatę z nóżkami na kaloryferze!
      • akademik2003 Re: Czemu kuratoriuum nie zamyka niedogrzanych sz 23.01.06, 14:30
        bo się boją, że będą musieli odrabiać i przyjść w jakąś ciepłą sobotę, a tu
        wygodne foteliki TV i inne takie, lepiej, żeby po takiej mroźnej przygodzie
        frakwencja przez najblizsze tygodnie spadła do 60% z powodu zwolnień lekarskich
        dzieci.
        • izawawa Re: Czemu kuratoriuum nie zamyka niedogrzanych sz 23.01.06, 14:37
          Prywatne ogrzewanie ..?? To huknąć na pana palacza ... Państwowe - to zadzwonić
          z draką do ... no nie wiem kto tam u Was w piecach pali . :)) Przykro mi , ale
          nawet jak szkoła będzie nieczynna ( w sensie nauki ) , to i tak będą dyżury
          nauczycielskie ze względu na te dzieci , które nie mają z kim zostać a są za
          małe żeby zostać same .:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka