242429tw 16.07.06, 22:42 Powoli,krok po kroku zbliżają się wybory samorządowe.Kto z naszej ziemi rzeczyckiej będzie kandydował ? dzisiaj jeszcze cicho ale wielu już przymierza się ..... A może my sami kogoś wytypujemy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taeva Re: Wybory samorządowe za pasem.... 30.07.06, 20:30 Na otwarcie hali 11 września będa tabuny politykow i kandydatopw na radnych.Ale to normalne muszą sie gdzieś ludziom pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
taeva Re: Wybory samorządowe za pasem.... 27.08.06, 21:24 Ja napewno będę głosowała za obecnym wójtem Rzeczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus40d Re: Wybory samorządowe za pasem.... 29.08.06, 15:57 ale taeva masz poczucie humoru - z tym wyborem :) Odpowiedz Link Zgłoś
eltad Re: Wybory samorządowe za pasem.... 27.08.06, 21:27 Samoobrona łódzka mówi że na otwarcie hali przyjedzie sam przywódca Andrzej.Nie do wiary ! chyba trzeba się przenieść do Słowacji. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus40d Re: Wybory samorządowe za pasem.... 29.08.06, 16:02 No przecież Wójt musi czymś ,,oszołomić ,, miejscową ludność przed wyborami. A to zorganizuje im dożynki z występami , a to zaprosi samego Andrzeja L . i szafa gra - głosy bedą , jeszcze tylko troszke napoju z lekka zawartoscia alkoholu i znowu fik na stołeczek na nastepne latka . Odpowiedz Link Zgłoś
ioptrek Re: Wybory samorządowe za pasem.... 06.10.06, 11:37 a przypadkiem to nie na tym polega rządzenie?! chyba o to chodzi zeby zadowolic miejscowa ludnosc, nie sadze zeby wojt zapraszal leppera bo raczej sa oni z roznych srodowisk politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
krokus40d Re: Wybory samorządowe za pasem.... 13.10.06, 19:30 może i inne srodowisko polityczne , ale niestety poglądy też sie zmieniają . Czlowiek jak flaga na wietrze , wszedzie dopasować sie potrafi - przykład : wojt - proponuje przestudiować pilnie jego zyciorys - podpinał sie pod wielu ........polecam Odpowiedz Link Zgłoś
majorkobi Re: Wybory samorządowe za pasem.... 22.10.06, 12:05 a ja jestem z rzeczycy i od kilkunastu lat z zadowoleniem oglądam działalność pana wójta , jest mi wszystko jedno jakie ma poglady polityczne ważne że potrafi zadbać o rzeczycę , mam prośbę obecnie przebywam od lipca poza Polską może mi ktoś napisać jakie były wyniki gminnej ligi piłki nożnej , będę wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
ioptrek Re: Wybory samorządowe za pasem.... 24.10.06, 10:36 oczywiście bez niespodzianek Rzeczyca górą ograliśmy Sadykierz 9:1 niezle Odpowiedz Link Zgłoś
majorkobi Re: Wybory samorządowe za pasem.... 26.10.06, 19:21 dzięki wielkie za szybką odpowiedź . pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kkosiak1 Re: Wybory samorządowe za pasem.... 02.11.06, 15:55 Na prawdę gmina ma swoją ligę nożnej????? Że w siatkówkę grają to się widziało, ale że gminna liga noznej? Matko jedyna moja... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
majorkobi Re: Wybory samorządowe za pasem.... 12.11.06, 14:26 hehehe ; naprawdę kochana :)))))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
woods1 Re: Wybory samorządowe za pasem.... 16.11.06, 18:01 Gratulacje dla Wójta ! brawo na dobrym gospodarzu ludzie się poznali.Wszystkiego najlepszego.Osadnicy znad Pilicy z Lęgu Odpowiedz Link Zgłoś