Dodaj do ulubionych

Jeszcze jeden trailer Need for Speed: Shift

17.09.09, 10:41
Jestem szalony. Nigdy w to nie zagram. smile
Obserwuj wątek
    • panzgryzliwy Re: Jeszcze jeden trailer Need for Speed: Shift 17.09.09, 10:55
      www.gametrailers.com/video/console-comparison-need-for/56039

ciekawe jest to, że w wersji ps3 wsadzono mocniejsze autka, które się nie rozbijają...
    • blazej8 Re: Jeszcze jeden trailer Need for Speed: Shift 17.09.09, 11:12
      Nie kumam o co chodzi z tym "ruszaniem głowy" podczas jazdy i rozglądaniem się na boki. W Grid też to było, ale przecież nikt normalny podczas gry nie patrzy na mijany samochód. Czy tu kamera automatycznie to za nas robi? Na trailerach to może i ciekawie wygląda, ale w grze? Ostatnie zdanie redaktora brzmi prawie jak reklama wink
    • ddareq Re: Jeszcze jeden trailer Need for Speed: Shift 17.09.09, 11:42
      Tu chodzi chyba o to, ze na zakretach cale cialo razem z glowa sie porusza w bok, chociaz nie wiem, moge sie mylic
    • neozeo Re: Jeszcze jeden trailer Need for Speed: Shift 17.09.09, 11:48
      Fakt, wersja PS3 nie ma systemu deformacji. Totalna porażka i pokpienie sprawy wg mnie.

forum.ea.com/eaforum/posts/list/304912.page
    • vaderous2 Re: Jeszcze jeden trailer Need for Speed: Shift 17.09.09, 11:58
      Wersja PS3 ma zniszczenia i nie warto sugerowac sie ps3 vs xbox360 filmikami,
    • panzgryzliwy Re: Jeszcze jeden trailer Need for Speed: Shift 17.09.09, 12:08
      @vaderous2

a mógłbyś poprzeć swoją tezę jakimiś argumentami?
    • kazyl Re: Jeszcze jeden trailer Need for Speed: Shift 17.09.09, 12:11
      Nawet taki średniak jak NFSsmirkhift ma zniszczenia a w GT5 będzie realny brak zniszczeń lol ;]
    • lethaldoze Re: Jeszcze jeden trailer Need for Speed: Shift 17.09.09, 14:18
      Odechciało mi się w to grać, chyba jedyną samochodówką po którą sięgnę będzie ModNation Racers xD
    • hqpoznan Re: Jeszcze jeden trailer Need for Speed: Shift 17.09.09, 14:26
      Strony typu IGN pokazaly mi ze ni warto im ufac. Dla mnie ocena dla shifta to 4,5/10
      -Dobra muzyka
      -Ciekawe trasy
      - Grafika srdnio lana momentami myslalem ze to albo GT5 albo Forza 3.
    • piotrovonline Re: Jeszcze jeden trailer Need for Speed: Shift 17.09.09, 16:44
      Nawet taki średniak jak NFSsmirkhift ma zniszczenia a w GT5 będzie realny brak zniszczeń lol ;]
      ??!!
      Po co mówisz jak nie wiesz xboxowe fanboystwo jest coraz silniejsze. Będą a premiery jeszcze nie było
    • deaththekid Re: Jeszcze jeden trailer Need for Speed: Shift 17.09.09, 21:16
      haha ... na ps3 maja poprostu niezniszczalne samochody xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka