vandekos 09.03.05, 18:11 Co myślicie o wątku dla freelancerow? Sprobujmy się poznać i zorganizować. To działa w innych krajach. Proponuję dopisywać się w kategoriach modułowych pozdrawiam, Vandekos Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoremio Re: APO 10.03.05, 17:40 Pozwol sie troche "czepiac": Dlaczego PP i APO oddzielnie ? Sa spece od APO, nie znajacy sie / nie zajmujacy sie PP ? Odpowiedz Link
resource Re: APO 11.03.05, 10:42 amoremio napisał: > Pozwol sie troche "czepiac": Dlaczego PP i APO oddzielnie ? > Sa spece od APO, nie znajacy sie / nie zajmujacy sie PP ? pewnie dlatego, ze sa spece od PP nie zajmujacy sie APO... Odpowiedz Link
kolanecki Re: APO 11.03.05, 14:07 No to ja jestem takie dziwadło. Zajmuje sie obecnie APO (DP i SNP póki co) a nigdy nie tykałem palcem PP. Ha. K Odpowiedz Link
vandekos Re: APO 14.03.05, 17:20 Nic w tym dziwnego... modul PP ma tak naprawde niewiele wspolnego z zaawansowanym planowaniem (lancucha dostaw)...Jednak jesli chodzi o dane podstawowe, to konsultant PPDS raczej jest na biezaco z PP, czyz nie? Odpowiedz Link
nowicki28 Re: BW 06.06.05, 12:09 Witam. Wdrazam SAP BW od 5ciu lat. Obecnie jako freelancer. Szukam ludzi doswiadczonych w BW w celu wymiany mysli, informacji, doswiadczen, tudziez zrobienia jakiegos biznesu. pozdrawiam Wojciech Nowicki wojciech.nowicki@biwcon.com Odpowiedz Link
sapfreelance Re: MM 10.03.05, 17:52 MM,WM,IDOC,RF i oczywiście wszystko w okolicy: SD,PP,PM,QM. Odpowiedz Link
niesmialy Re: FREELANCE 10.03.05, 09:45 a życie mi powiedziało: mam cię w... Abapie :) szkoda, że nie ma takiego wątku... Odpowiedz Link
sapfreelance Re: FREELANCE 10.03.05, 18:01 No to może Krzysztof www.sapinfo.pl zorganizowałby zamknięte forum + baze freelance'ów ??? BCC chyba coś tam zrobiło u siebie na stronie aby pozbierać CV (na razie nie skorzystałem). Myślę, że trzeba pomagać sobie na wzajem (bezpośrednio) - klienci pytają mnie czasem o wolnych strzelców z innych modułów... Może się nawet zdarzyć okazja wziąść cały projekt - ale trzeba się zorganizować. Odpowiedz Link
resource Re: HR 11.03.05, 10:41 Clie, ja bylam pewna, ze ty perm jestes a nie freelance! Nie chcesz przypadkiem pojechac do Wloch na 6cio miesieczny kontrakt? Odpowiedz Link
clie_c Re: HR 11.03.05, 14:58 Obecnie jestem perm ale to sie wlasnie zmienia za pomoca kolegi z ITHR (jade do Francji na 8 miesiecy). Zajmuje sie SD/MM a HR wpisalem tylko dlatego bo zapomniano o tym module. Takie moje 2 grosze do dyskusji. Odpowiedz Link
klucha77 Re: FREELANCE - ABAP + BASIS 11.03.05, 11:40 Jak już się wpisujemy to też się dodam :) Pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link
niesmialy ABAP 11.03.05, 13:08 no i jestem pierwszy, pozdrowienia dla wszyskstkich free... a szczególnie abaperów :) Odpowiedz Link
czarekwoch ABAP 03.07.05, 17:37 Też jestem zainteresowany jakąć ciekawą fuszka dla free :) !! Pozdr C. Odpowiedz Link