Dodaj do ulubionych

Splinter Cell: Conviction - Sam Fisher w Waszyn...

IP: *.kielce.vectranet.pl 24.09.09, 15:27
" który przecież nie może powiedzieć "tak, Batman to świetna gra" "

A czemu miałby tak powiedzieć?
Denerwująca jest skłonność redaktorów gamecornera do upodobania sobie jednej gry i ślinienia się przy każdym wspomnieniu o niej.
Teraz pewnie przez pól, jak nie rok będziemy czytać jaki to Batman nie jest ekstra przy każdej tylko sposobności.
Obserwuj wątek
    • d_pawel Re: Splinter Cell: Conviction - Sam Fisher w Wasz 24.09.09, 15:35
      dzemdobrywieczor -> Nie przeszedłem jeszcze Batmana, niemniej wystarczy spojrzeć na oceany gry. Jeśli je negujesz, twoja wola. Ale nie widzę tutaj ślinienia się.
    • Gość: dzemdobrywieczor Re: Splinter Cell: Conviction - Sam Fisher w Wasz IP: *.kielce.vectranet.pl 24.09.09, 16:15
      @d_pawel

Oceny panie Pawle, oceny. Nie napisałem, że ta gra jest według mnie zła. A to, że wystarczy spojrzeć jak inni oceniają Batmana, na pewno nie jest tutaj ani wystarczającym, ani dobrym argumentem. Niemniej jednak nie widzę, żeby ta dyskusja prowadziła do czegoś dobrego. Przecież ani pan panie Pawle, ani ja nie zmienimy zdania i będziemy trzymać się swego. Jednak mimo wszystko proszę o zrozumienie i więcej obiektywizmu. Chcę naprawdę spojrzeć na gamecroner jako na "naprawdę inny serwis o grach".
    • bunch Re: Splinter Cell: Conviction - Sam Fisher w Wasz 24.09.09, 16:44
      "Swoją drogą to chwilowe zmieszanie pana z Ubisoftu, który przecież nie może powiedzieć "tak, Batman to świetna gra", było bezcenne."

^ - tak! Tak!
    • bunch Re: Splinter Cell: Conviction - Sam Fisher w Wasz 24.09.09, 16:45
      I dodam, że Batman to arcydzieło smile
      Nie dziwota zatem, że przywołują.
    • Gość: wojezu Re: Splinter Cell: Conviction - Sam Fisher w Wasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 18:34
      To nie bylo zmieszanie, raczej facet sie zastanawial jak wybrnac z niefortunnego porownania. No i wybrnal dyplomatycznie, z twarza.
      Ale... kazdy widzi, co chce widziec.
    • d_pawel Re: Splinter Cell: Conviction - Sam Fisher w Wasz 25.09.09, 09:01
      wojezu -> Może masz rację smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka