Dodaj do ulubionych

Na szybko - fejsbóg

IP: *.chello.pl 26.01.10, 11:47
nie mam, nie mialem, nie bede mial
Obserwuj wątek
    • civil84 Na szybko - fejsbóg 26.01.10, 11:48
      Mam konto na facebooku. Założyłem je w czerwcu 2008, zaraz po powrocie z Dani, w celu utrzymywania kontaktów z poznanymi tam ludzmi. Wówczas facebook cieszył się w naszym kraju dużo mniejszą popularnością niż obecnie.

Teraz praktycznie nieużywam facebooka, kontaktak ze znajomymi się urwał. Sam portal przeistoczył się w coś w rodzaju naszej-klasy, gdzie użytkownicy zaczeli "kolekcjonować" znajomych. W takiej formie ani facebook, ani nasza-klasa ani inny serwis społecznościowy nie jest mi potrzebny.
    • devilishness Re: Na szybko - fejsbóg 26.01.10, 11:56
      Czy mam? Ofc! A czemu? Hm? Powiem tak, jak moja kumpela, gdy jej synek po raz setny zadał to samo irytujące pytanie. Uwaga? odpowiadam: "BO TAKI JEST PORZĄDEK RZECZY!" I tej wersji będę się 3mać smile
    • Gość: fsgsga Re: Na szybko - fejsbóg IP: *.chello.pl 26.01.10, 11:56
      F i N-K to gó...
    • Gość: skam Na szybko - fejsbóg IP: 89.231.29.* 26.01.10, 11:59
      Nie mam nigdzie, bo się szanuję!
      PS Nigdzie - poza Sympatia.pl wink
    • Gość: Xerxes Re: Na szybko - fejsbóg IP: 109.243.235.* 26.01.10, 12:00
      Mam konto na Gronie (z czasów gdy jeszcze było fajne i jeszcze nie miało pierdyliona użytkowników) które czasem nawet sprawdzam, a w zeszłym tygodniu nawet napisałem posta. I jeszcze jedno na n-k gdzie wchodzę raz w miesiącu na ok 2 min.
      Stanowczo wolę rozmawiać z ludźmi bez pośrednictwa maszyn.
    • devdd Re: Na szybko - fejsbóg 26.01.10, 12:02
      nie mam, nie korzystam praktycznie z zadnego tego typu portalu... jakos nie widze potrzeby.
    • Gość: kpt_wlodzimierz Re: Na szybko - fejsbóg IP: 217.168.129.* 26.01.10, 12:06
      Nie, nie mam i nie zamierzam mieć. Utrzymuję kontakt ze wszystkimi znajomymi, których chcę znać wink
    • Gość: asiek to chłop czy Re: Na szybko - fejsbóg IP: *.ver.abpl.pl 26.01.10, 12:12
      A ja mam konto. Napie...m kłizy czeszę kasiurę i drę laski na potęgę. Mam fotki bicepsów, jak pnę przed lustrem i wacka, co średniego wzrostu się urodził. Gadam piszę o tym, co akurat mi po łbie chodzi i sprawdzam czujność innych. Naprawdę niezła zabawa - jak familiada!!!Polecam
    • j.uzek Re: Na szybko - fejsbóg 26.01.10, 12:22
      No ja nie mam konta na FB, ale prędzej czy później założę. Raczej z chęci rzucenia okiem na te różne farmville, mafia wars i co tam jeszcze jest, niż z chęci poszukiwania kontaktów. Jakby mi coś takiego przyszło do głowy to raczej bym wybrał beautifulpeople.com ;>
      Wracając jednak do tych gier, interesują mnie, bo chcę rzucić okiem na nie jako na zjawisko, które ponoć porwało masy, a nie dlatego, ze sam bym się pobawił. Chociaż kto wie, niejeden ciekawy pewnie tak mawiał przede mną. wink
    • Gość: rzemyk Re: Na szybko - fejsbóg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.10, 12:34
      Konto na NK usunąłem z jakies pół roku temu, a na FB założyłem z ciekawości... i to tyle;p Nawet jakoś mi się nie chciało uzupełniać danych itp. Jeśli chodzi o "społecznościowanie się" wole wyjść gdzieś z kumplami niż czekać na nowe komcie do foteczeQ. A wszystkie te Twittery czy co tam są mi totalnie obce.
    • Gość: TB Re: Na szybko - fejsbóg IP: *.compress.com.pl 26.01.10, 13:06
      Mam konto na FB. Jak dla mnie fajne narzędzie do integrowania z jednej strony nie tylko z Polski ale i z reszty świata, z drugiej do komunikacji z nimi (wbudowany chat) oraz narzędzie, które informuje mnie o wydarzeniach kulturalnych, fajnych imprezach itp. No i oczywiście zapychacze czasu w postaci gier i aplikacji big_grin. - polecam.
    • Gość: gosc Re: Na szybko - fejsbóg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 13:43
      miałem na nk ale jak zobaczyłem jak psy wpadły do mojego kolegi do domu i zaczęli sprawdzać w lapku na nk kto go zna i z kim utrzymuje kontakt to skasowałem bo zrozumiałem po co są takie portale...
    • Gość: gość Re: Na szybko - fejsbóg IP: *.acn.waw.pl 26.01.10, 14:00
      Nie mam i mieć nie będę. Tona spamu. Poza tym szanuję swoją prywatność, a polityka fb jest, krótko mówiąc, kontrowersyjna. I najważniejsze: po jaką cholerę mi to?
    • ent23 Re: Na szybko - fejsbóg 26.01.10, 14:14
      Oczywiście, że mam! Bez tego nie wiedziałbym, który z moich znajomych jest Chandlerem z "Przyjaciół"!!!!!111
    • Gość: saiko:P Re: Na szybko - fejsbóg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.10, 15:01
      ja chyba mam, zalozlylem keidys by skontaktowac sie z rodzina .. (brat pradziadka wyjechal do stanow i juz tam osiadli) a nie mielismy kontaktu temu mi sluzyl wink teraz ni wiem co sie dzieje .. jedynie co chwilke mi na maila przychdozi zaprosenie od kogos do gry w jakas gre ..
    • Gość: Asiek to chłop Re: Na szybko - fejsbóg IP: *.ver.abpl.pl 26.01.10, 16:15
      ent23 jesteś genialnysmile
    • Gość: BUNCH Re: Na szybko - fejsbóg IP: *.2-0.pl 26.01.10, 19:49
      Ja nie mam. Albo mam, założone z konieczności - wymóg do wystartowania w konkursie Wisły Kraków na "najlepszy trick".
      Osobiście nie mam kont na żadnych Blipach, Tweeterach i temu podobnych. Staram się nie zakładać kont wszędzie gdzie popadnie, na każdym nowo otwartym portalu. Za dużo tego. Lepiej trzymać się tylko kilku serwisów i pozostać im wiernym.
    • errabundi Re: Na szybko - fejsbóg 27.01.10, 00:17
      Mam. Nie raz i nie dwa FB pomógł mi w pracy (pamiętacie zamieszki w Iranie? Tweeter i Face okazały się jedynymi źródłami informacji). No i dzięki temu mam kontakt z rodziną ze Stanów i znajomymi w Australii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka