jola.iza1 29.05.10, 19:09 Bez proszenia potwierdzam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna57 Re: Dostałam: ) 29.05.10, 19:20 Jest, jest i już z "powielacza" schodzi. Dzięki za radosny sobotni wieczór. I gratuluję wspaniałej czterdziestki Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Dostałam: ) Ja też!!! 29.05.10, 19:31 i sto numerków życzę i STO LAT też Odpowiedz Link
wanda43 Re: Dostałam: ) 29.05.10, 22:26 Dzięki :))))))))))))))) Obśmiałam się, ale i dowiedzialam przez kogo ta powódź! Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Re: Dostałam: ) 30.05.10, 08:59 Gdyby nie to, że o Ojcu Dyrektorze jest od czasu do czasu, zrezygnowałabym z tego szmatlawca! Odpowiedz Link
witekjs Re: Dostałem: ) 30.05.10, 11:03 Od siostry z Włoch dostałem: ) zawodowe: Przychodzi facet do apteki i wręcza receptę. Zakłopotana aptekarka >>> >> długo ogląda ją i wytęża wzrok ponieważ na recepcie napisane jest coś >>> >> takiego: >>> >> "CCNWCMKJ DMJSINS". W końcu rezygnuje i prosi o pomoc kolegę, Pana >>> >> Czesia. Ten bez zastanowienia bierze lekarstwo z szafki i podaje >>> >> facetowi, na co ze zdziwieniem patrzy aptekarka. Po załatwieniu >>> >> wszystkich formalności i wyjściu faceta, pyta:- Panie Czesiu, skąd >>> >> Pan wiedział co tu jest napisane? >>> >> Na to Pan Czesiu: >>> >> - A, to mój znajomy lekarz napisał "Cześć Czesiu, nie wiem co mu >>> >> ku.... jest, daj mu jakiś syrop i niech spie... O czwartej nad ranem u profesora dzwoni telefon. Profesor odbiera i słyszy: Śpisz? Śpię - odpowiada zaspany profesor. A my się k.... jeszcze uczymy !!! Cytat roku laureata nagrody Nobla z dziedziny medycyny, brazylijskiego onkologa Drauzio Varella: W dzisiejszym świecie wydaje się pięć razy więcej pieniędzy na środki zwiększające potencje i na silikon dla kobiet, niż na lekarstwa przeciw chorobie Alzheimera. Wynika z tego, że za kilka lat będziemy mieli mnóstwo starych kobiet z dużymi biustami i starych mężczyzn z twardymi członkami, za to nikt z nich nie będzie w stanie sobie przypomnieć do czego jest im to potrzebne! polityczne: nie bede glosowala na Kaczynskiego, bo nie chce, zeby pierwsza dama chodzila caly rok w futrze i zalatwiala sie do kuwety. Putin wezwał Wielką Dumę Narodową i mówi: Tak dalej k***a nie może być! Musimy zmienić strefy czasowe ziemi. Dzwonie dziś do Pekinu złożyć życzenia urodzinowe a on mi mówi że to było wczoraj. Dzwonię dziś do Warszawy z kondolencjami a oni mi mówią, że jeszcze nie wylecieli.... Odpowiedz Link
gat45 DoooOOOOoooooszło 30.05.10, 11:18 i do nas. Szop zabrał i czyta. Nie chce oddać. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Dostała'm i mam pytanie 02.06.10, 11:59 urechotałam się setnie - mam jedno pytanie, dlaczego jedna dziennikarka ( fotka jej )zdeklarowana any_pisiara znalazła się w gronie pro_pisiarzy ??????? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dostała'm i mam pytanie 03.06.10, 17:02 forum.gazeta.pl/forum/w,89075,112216268,112370106,Re_Burza_nadciaga_od_NW_.html :p Odpowiedz Link