funkcjonariusz_angua 24.04.10, 12:43 neutralxe.net/esc/lights_play.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funkcjonariusz_angua Re: Lights 24.04.10, 12:45 W tej chwili mam lornetkę, ruską gierkę, kartkę do kodu, który już wpisałam i haczyk na sznurku. Jak się dobrać do śrubokręta? Próbowałam haczykiem, ale nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: Lights 24.04.10, 13:03 Wściekłaś się? Jest sobota! mam pranie, sprzątanie i inne takie... A przez Ciebie siedzę i uciekam... Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Lights 24.04.10, 13:05 Tak dawno nie grałam w escape'y, że dzisiaj sobie odbijam Aktualnie męczę się z rozszyfrowaniem kodu z dziury w ścianie:]. Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: Lights 24.04.10, 13:27 tej za szafką? mam wrażenie, że chodzi o położenie kółek i krzyzyków ogladałas juz przez lornetkę rame okna, tam jest kółko i krzyżyk. Ale musze powiedzieć, że nie bardzo mi to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Lights 24.04.10, 13:29 Tak. Musisz ułożyć kółka i krzyżyki według wzoru z dziury. I potem pobawić się lampką. Ja teraz męczę ruską gierkę. Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Lights 24.04.10, 13:44 No to musiałaś źle ułożyć.Musisz sobie wyobrazić, że te znaki to linie z gry. Np. _| to lewy górny róg. Potem ukłądasz według kolejności. Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: Lights 24.04.10, 14:00 Juz doszłam o co chodzi, źle sobie narysowałam diagram. Potem wykończyła mnie ruska gierka, a teraz dobija mnie kurczak Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Lights 24.04.10, 14:03 Kurczak jest łatwy, tylko musisz się dobrze przyjrzeć na gierce, keidy jest odwrócony tyłem, a kiedy przodem. Ja nie mogę zestrzelić klucza teraz Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Lights 24.04.10, 14:20 Pies mi zajumał klucz i wypluł piłkę Teraz nei wiem jak dokonać wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: Lights 24.04.10, 14:20 Wyszłam... jestem wykończona i nie mam siły sprzątać Ostatni kod mnie dobił. Koniec na dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: Lights 24.04.10, 14:36 Dziękuję za towarzystwo Dobrze, że wreszcie coś sie tu zaczyna dziać Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Lights 06.05.10, 15:14 Angua, cokolwiek by się działo, proszę wrzucaj gierki Odpowiedz Link Zgłoś