reindeer86 19.02.05, 23:18 Hej Programiści! :) Gdzie polecicie mi studiować informę? Myślę o programowaniu, lub kryptologii. No i myślę o Wojskowej Akademii Technicznej :). Czy wiecie coś o niej? Dzieki :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reindeer86 Gdzie Informatykę cd 19.02.05, 23:20 Acha zapomnialem dodać. Czego warto jest się nauczyć w wakacje przed rozpoczęciem nauki? Chodzi o ułatwienie sobie życia, abym nie musiał później wkuwać. Odpowiedz Link
student22 Re: Gdzie Informatykę cd 21.02.05, 15:36 Czesc Ja studiuje informe na Politechn. w Poznaniu. O WAT slyszalem sporo - ze jest najlepsza, trudno sie dostac itd. Ale to sa glownie legendy - nie znam nikogo kto tam chodzil, probowal sie dostac itd - wiec nie moge powiediec niczego wiarygodnego. Ta nauka w wakacje to chyba nie jest dobry pomysl - no bo wezmiesz spis zagadnien z wszystkich przedmiotow i zaczniesz sie uczyc na zapas?? Ogolnie nauki jest b duzo, ale jesli w miare regularnie sie pouczysz to nie ma zadnego problemu, ( a jak przychodzi sesje to tak czy tak jest zapieprz) pozdrawiam Odpowiedz Link
reindeer86 Re: Gdzie Informatykę cd 21.02.05, 23:27 No masz racje. W wakacje bede robil to co lubie :). To jest dobre podejscie. W koncu pierwsze wakacje po liceum i ostatnie przed studiami (oby) :) Odpowiedz Link