rennya 04.05.10, 09:53 nowego brązowego i nowego zielonego moje ni hu hu nie chcą się mnożyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senseeko Re: poszukuję 04.05.10, 16:48 rennya napisała: > nowego brązowego i nowego zielonego > moje ni hu hu nie chcą się mnożyć Możesz wziąć jednego brąza z konta senseeko. Właśnie mi się wybredowały. Wybierz sobie, którego chcesz Jak bedzie miejsce, to spróbuję żabowatego brednąć. Paskudne są, ale wypada mieć Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: poszukuję 04.05.10, 17:19 dzięki tylko Agi do szczęścia pełnego brakuje no szkaradny ten zielony może, ale szczeniaki przydałyby się do zamrożenia a jak parę będe mieć to może się uda i szczeniaków dochować Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: poszukuję 04.05.10, 17:44 Juz jestem, ale nie probowalam jeszcze nic przenosic. Teoretycznie transfer jest taki sam, ale kto ich tam wie Dajcie chwile, to sie ogarne i sprobuje cos wybredowac. Summon oczywiscie zawiodlo, jakies puchary widze nowe, cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
rennya dzięku 04.05.10, 22:28 Senseko za chęci (Aga u siebie breedowała i mi nawrzucała) Aga - za wybredowanie i przeniesienie Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: dzięku 05.05.10, 14:51 rennya napisała: > Senseko za chęci (Aga u siebie breedowała i mi nawrzucała) > Aga - za wybredowanie i przeniesienie To może ktoś inny potrzebujący jest? Bo nie wiem czy grypić. Odpowiedz Link Zgłoś