Gość: razorlight IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:59 oh come on, czy naprawde nie ma w krakowie zadnych osob, ktore by sluchaly razorlight, kings of leon itd????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yoc Re: DO KRAKOWIAN!!! IP: *.76.classcom.pl 07.03.05, 16:43 Jestem z Krakowa. Słucham Razorlight... i innego różnego rodzaju alternatywnej muzyki, ale przy Kings Of Leon zasypiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoc Re: DO KRAKOWIAN!!! IP: *.76.classcom.pl 07.03.05, 16:48 Tak BTW to w krakowskich sklepach sprzedają niekompletną wersje Up All Night. Jest bez jednego kawałka -Hang By Hang By. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razorlight Re: DO KRAKOWIAN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:50 eh,ja kupowalam w londynie i tez bylo bez hang by hang by.a to taka sweet piosenka. nice.nareszcie ktos z krakowa!!!!!!! oh yeah a skad znasz te zespoly?? pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoc Re: DO KRAKOWIAN!!! IP: *.76.classcom.pl 07.03.05, 17:06 wiesz, jak ktoś się interesuje alternatywną muzyką to zna polecam serwis www.screenagers.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razorlight Re: DO KRAKOWIAN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:13 no wiem, tez tam jestem zalogowana.ale osobiscie wole ogladac mtv2 zeby poznawac nowe zespoly. ekhm, masz moze gg? Odpowiedz Link Zgłoś