anna_k85 09.06.14, 13:38 Witam. Przeprowadzam badania na terenie Polski. Ponieważ projekt jest finansowany przez UE, potrzebuję stworzyć stronę internetową. Czy ktoś może polecić relatywnie tanią firmę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larrykowalsky Re: Strona internetowa 10.06.14, 19:51 Zapraszam do skorzystania z usług naszej firmy. Możemy Pani zaproponować 3 warianty współpracy w zakresie tworzenia stron www. Szczegółowe informacje znajdują się na stronie - l4.net.pl Odpowiedz Link
anna_k85 Re: Strona internetowa 11.06.14, 08:48 Bardzo dobry portal, ale nie znalazłam cennika.. Odpowiedz Link
larrykowalsky Re: Strona internetowa 11.06.14, 11:39 Cena wykonania strony jest elastyczna w zależności od wymagań. Wykonujemy strony zarówno za darmo, jak również w oparciu o profesjonalny szablon graficzny od 800 zł. Dedykowane rozwiązania już powyżej tej kwoty. Szczegółowe informacje uzyska Pani kontaktując się z naszym konsultantem poprzez formularz kontaktowy na stronie. Odpowiedz Link
marcinklos80 Re: Strona internetowa 11.06.14, 09:07 Mogę polecić kilka dobrych stronek do porównania: neofusion.pl - z usług tej firmy korzystałem ja plusem jest to, że wszystkie strony są unikalne, nie ma żadnych szablonów. i ceny są niższe www.netfactory.pl Odpowiedz Link
larrykowalsky Re: Strona internetowa 11.06.14, 11:42 marcinklos80 napisał: > Mogę polecić kilka dobrych stronek do porównania: > > neofusion.pl - z usług tej firmy korzystałem ja plusem jest to, że wszystkie strony są unikalne, nie ma żadnych szablonów. i ceny są niższe > www.netfactory.pl Unikalne strony wcale nie są równoznaczne z lepszą jakością. Bardzo często szablony graficzne cechuje wiele wyższa jakość oraz funkcjonalność niż właśnie unikalne strony "po taniości". Szablon graficzny po konfiguracji pod własne potrzeby również staje się unikalną stroną. Odpowiedz Link
anna_k85 Re: Strona internetowa 12.06.14, 10:37 Jak wyglądają te szablony? To są strony o podobnej budowie, tylko z moimi zdjęciami i tekstami? Odpowiedz Link
anna_k85 Re: Strona internetowa 17.06.14, 08:43 Dziękuję bardzo za odpowiedzi, bardzo mi pomogły. Zadzwoniłam jeszcze do kilku firm, ale jednak wybrałam tę neofusion. Wydaje się być całkiem fajnie. Czekam z niecierpliwością na wynik. Odpowiedz Link
anna_k85 Re: Strona internetowa 03.07.14, 11:41 Ramona1212, dzięki za odpowiedź. Tak właściwie to zamówiłam już stronę u tej firmy neofusion (oczywiście po konsultacji ze znajomymi). Czekam na efekty. Teraz nasuwa mi się inne pytanie: Czy warto zamawiać bardziej zaawansowany system śledzenia strony (chodzi mi o dane, ile osób weszło na stronę, ile wypełnili ankietę itd)? Odpowiedz Link
condictor Re: Strona internetowa 05.07.14, 18:28 Google Analytics to podstawa i musi Pani wiedzieć, że jest to DARMOWY system statystyk udostępniony przez Google. Kosztem jest jego instalacja (max. 50zł) oraz dodatkowa konfiguracja systemu np. pod witrynę e-commerce. Pozdrawiam Maciek Condictor Odpowiedz Link
tt125 Re: Strona internetowa 08.07.14, 14:45 Polecam Ci tę firmę: www.vizionstudio.pl . Korzystałam z ich usług. Wykonali mi stronę internetową naprawdę szybko i profesjonalnie także polecam :) Odpowiedz Link
patr-isha Re: Strona internetowa 21.07.14, 12:47 a może spróbuj sama z webwave cms, jeśli miałabyś problemy, w sensie nie wiedziałabyś jak zrobić coś na jakimś etapie, to mogę pomóc, bo sama korzystam i powiem szczerze, że czuje się już w tworzeniu nim naprawdę nieźle Odpowiedz Link
anna_k85 Re: Strona internetowa 19.08.14, 09:10 Dziękuję bardzo wszystkim za odpowiedzi. Zainstalowałam Google Analytics i faktycznie - prawie wszystko da sięsledzić tam. Korzystam również z CMS. Jak już trochę się przyzwyczaję i nauczę się korzystać ze wszystkiego, co mam - rozszerzę jeszcze statystyki dla strony. Firma, która opiekuje się moją stroną, powiedziała, że z łatwością uda się to zrobić. Odpowiedz Link
paulinakar Re: Strona internetowa 18.10.14, 21:25 polecam kontakt z firmą Rocketsite. Robią świetne projekty i są bardzo konkurencyjni. Odpowiedz Link
paulinapolok00 Re: Strona internetowa 21.10.14, 15:20 Na przyszłość osobiście zapraszam do nas na stronę. Tworzymy strony według wizji klienta, jak i dostosowujemy się również do jego portfela. Zajmujemy się również e-marketingiem , dzięki czemu strona jest zbudowana poprawnie i przystosowana do reklamy. Ok. 95% stron jest zbudowana niepoprawnie także warto się zapoznać. A paulinakar wspominając o podanej przez Ciebie firmie zajmuję się ona również pozycjonowaniem ale wydaje mi się, że nie potrafi stron swoich klientów do końca zbudować poprawnie. Zapraszam do poczytania o poprawności budowy strony oraz o jej reklamie sieciarz.pl , darbs.pl Odpowiedz Link
rozaliarozalka Re: Strona internetowa 15.11.16, 11:56 W takich projektach naprawdę duże doświadczenie ma firma ze strony poliman.pl Tworzą zarówno bardziej rozbudowane aplikacje, dedykowane oprogramowanie, jak i proste strony internetowe będące najlepszą wizytówką dla każdego przedsiębiorstwa. Gorąco polecam każdemu. Odpowiedz Link
mianna123 Re: Strona internetowa 25.07.17, 18:14 W przypadku takiego przedsięwzięcia, najlepiej żeby strona była bardzo profesjonalna i niezawodna, ale również o autorskim designie. Polecam Ci firmę Interfeo - bardzo profesjonalni ludzie doświadczeni we wspieraniu małych i dużych firm, a także startupów pod względem usług IT. Aplikacje, software, e-commerce, ale również strony i portale - myślę, że znajdziesz coś dla siebie Odpowiedz Link
speener Re: Strona internetowa 22.09.17, 23:17 Mogę polecić tą firmę robili stronę dla mojego znajomego www.simplepages.pl Odpowiedz Link
arkam30 Re: Strona internetowa 18.10.17, 21:09 Ja mogę polecić firmę która mnie wykonała już 2 serwisy, toAgencja AW PROJEKT , oferują naprawdę atrakcyjne ceny, mają nawet ofertę Tanie Strony Internetowe Odpowiedz Link
karikana12 Re: Strona internetowa 03.02.18, 23:59 Polecam firmę Astrabit - astrabit.com :) Robili mi sklep internetowy i współpraca przebiegła super :) Odpowiedz Link
natka-kowalska Re: Strona internetowa 27.03.18, 11:03 Witam, polecam serdecznie firmę Addsite , wykonują bardzo dokładnie strony internetowe, sklepy oraz aplikacje, do każdego klienta podchodzą inwidualnie. addsite.com.pl/zakres-uslug/#budowastron Oczywiście są godni polecenia Odpowiedz Link
andrzej0353 Re: Strona internetowa 24.04.18, 12:55 Witam, Zapraszam do zapoznania się z ofertą www.highland-soft.com/ współpracuje z nimi od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolony Odpowiedz Link
karikana12 Re: Strona internetowa 23.07.18, 23:42 Polecam serdecznie astrabit.com/ Tworzyli dla mnie stronę www i jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link