Dodaj do ulubionych

Strona internetowa

09.06.14, 13:38
Witam.
Przeprowadzam badania na terenie Polski. Ponieważ projekt jest finansowany przez UE, potrzebuję stworzyć stronę internetową. Czy ktoś może polecić relatywnie tanią firmę?
Obserwuj wątek
    • larrykowalsky Re: Strona internetowa 10.06.14, 19:51
      Zapraszam do skorzystania z usług naszej firmy. Możemy Pani zaproponować 3 warianty współpracy w zakresie tworzenia stron www. Szczegółowe informacje znajdują się na stronie - l4.net.pl
      • anna_k85 Re: Strona internetowa 11.06.14, 08:48
        Bardzo dobry portal, ale nie znalazłam cennika..
        • larrykowalsky Re: Strona internetowa 11.06.14, 11:39
          Cena wykonania strony jest elastyczna w zależności od wymagań. Wykonujemy strony zarówno za darmo, jak również w oparciu o profesjonalny szablon graficzny od 800 zł. Dedykowane rozwiązania już powyżej tej kwoty. Szczegółowe informacje uzyska Pani kontaktując się z naszym konsultantem poprzez formularz kontaktowy na stronie.
    • marcinklos80 Re: Strona internetowa 11.06.14, 09:07
      Mogę polecić kilka dobrych stronek do porównania:

neofusion.pl - z usług tej firmy korzystałem ja plusem jest to, że wszystkie strony są unikalne, nie ma żadnych szablonów. i ceny są niższe
      www.netfactory.pl
      • larrykowalsky Re: Strona internetowa 11.06.14, 11:42
        marcinklos80 napisał:

> Mogę polecić kilka dobrych stronek do porównania:
        >
        > neofusion.pl - z usług tej firmy korzystałem ja plusem jest to, że wszystkie strony są unikalne, nie ma żadnych szablonów. i ceny są niższe
        > www.netfactory.pl

Unikalne strony wcale nie są równoznaczne z lepszą jakością. Bardzo często szablony graficzne cechuje wiele wyższa jakość oraz funkcjonalność niż właśnie unikalne strony "po taniości". Szablon graficzny po konfiguracji pod własne potrzeby również staje się unikalną stroną.
        • anna_k85 Re: Strona internetowa 12.06.14, 10:37
          Jak wyglądają te szablony? To są strony o podobnej budowie, tylko z moimi zdjęciami i tekstami?
      • anna_k85 Re: Strona internetowa 17.06.14, 08:43
        Dziękuję bardzo za odpowiedzi, bardzo mi pomogły. Zadzwoniłam jeszcze do kilku firm, ale jednak wybrałam tę neofusion. Wydaje się być całkiem fajnie. Czekam z niecierpliwością na wynik.
    • anna_k85 Re: Strona internetowa 03.07.14, 11:41
      Ramona1212, dzięki za odpowiedź.

Tak właściwie to zamówiłam już stronę u tej firmy neofusion (oczywiście po konsultacji ze znajomymi). Czekam na efekty.

Teraz nasuwa mi się inne pytanie: Czy warto zamawiać bardziej zaawansowany system śledzenia strony (chodzi mi o dane, ile osób weszło na stronę, ile wypełnili ankietę itd)?
      • condictor Re: Strona internetowa 05.07.14, 18:28
        Google Analytics to podstawa i musi Pani wiedzieć, że jest to DARMOWY system statystyk udostępniony przez Google. Kosztem jest jego instalacja (max. 50zł) oraz dodatkowa konfiguracja systemu np. pod witrynę e-commerce.

Pozdrawiam
        Maciek
        Condictor
    • condictor Re: Strona internetowa 05.07.14, 18:29
      Baner flash ? :P
    • tt125 Re: Strona internetowa 08.07.14, 14:45
      Polecam Ci tę firmę: www.vizionstudio.pl .
      Korzystałam z ich usług. Wykonali mi stronę internetową naprawdę szybko i profesjonalnie także polecam :)
    • patr-isha Re: Strona internetowa 21.07.14, 12:47
      a może spróbuj sama z webwave cms, jeśli miałabyś problemy, w sensie nie wiedziałabyś jak zrobić coś na jakimś etapie, to mogę pomóc, bo sama korzystam i powiem szczerze, że czuje się już w tworzeniu nim naprawdę nieźle
      • anna_k85 Re: Strona internetowa 19.08.14, 09:10
        Dziękuję bardzo wszystkim za odpowiedzi. Zainstalowałam Google Analytics i faktycznie - prawie wszystko da sięsledzić tam. Korzystam również z CMS. Jak już trochę się przyzwyczaję i nauczę się korzystać ze wszystkiego, co mam - rozszerzę jeszcze statystyki dla strony. Firma, która opiekuje się moją stroną, powiedziała, że z łatwością uda się to zrobić.
    • paulinakar Re: Strona internetowa 18.10.14, 21:25
      polecam kontakt z firmą Rocketsite. Robią świetne projekty i są bardzo konkurencyjni.
      • paulinapolok00 Re: Strona internetowa 21.10.14, 15:20
        Na przyszłość osobiście zapraszam do nas na stronę. Tworzymy strony według wizji klienta, jak i dostosowujemy się również do jego portfela. Zajmujemy się również e-marketingiem , dzięki czemu strona jest zbudowana poprawnie i przystosowana do reklamy. Ok. 95% stron jest zbudowana niepoprawnie także warto się zapoznać. A paulinakar wspominając o podanej przez Ciebie firmie zajmuję się ona również pozycjonowaniem ale wydaje mi się, że nie potrafi stron swoich klientów do końca zbudować poprawnie. Zapraszam do poczytania o poprawności budowy strony oraz o jej reklamie sieciarz.pl , darbs.pl
    • rozaliarozalka Re: Strona internetowa 15.11.16, 11:56
      W takich projektach naprawdę duże doświadczenie ma firma ze strony poliman.pl
      Tworzą zarówno bardziej rozbudowane aplikacje, dedykowane oprogramowanie, jak i proste strony internetowe będące najlepszą wizytówką dla każdego przedsiębiorstwa.
      Gorąco polecam każdemu.
    • mianna123 Re: Strona internetowa 25.07.17, 18:14
      W przypadku takiego przedsięwzięcia, najlepiej żeby strona była bardzo profesjonalna i niezawodna, ale również o autorskim designie. Polecam Ci firmę Interfeo - bardzo profesjonalni ludzie doświadczeni we wspieraniu małych i dużych firm, a także startupów pod względem usług IT. Aplikacje, software, e-commerce, ale również strony i portale - myślę, że znajdziesz coś dla siebie
    • speener Re: Strona internetowa 22.09.17, 23:17
      Mogę polecić tą firmę robili stronę dla mojego znajomego www.simplepages.pl
    • arkam30 Re: Strona internetowa 18.10.17, 21:09
      Ja mogę polecić firmę która mnie wykonała już 2 serwisy, toAgencja AW PROJEKT , oferują naprawdę atrakcyjne ceny, mają nawet ofertę Tanie Strony Internetowe
    • karikana12 Re: Strona internetowa 03.02.18, 23:59
      Polecam firmę Astrabit - astrabit.com :) Robili mi sklep internetowy i współpraca przebiegła super :)
    • natka-kowalska Re: Strona internetowa 27.03.18, 11:03
      Witam, polecam serdecznie firmę Addsite , wykonują bardzo dokładnie strony internetowe, sklepy oraz aplikacje, do każdego klienta podchodzą inwidualnie.

addsite.com.pl/zakres-uslug/#budowastron

Oczywiście są godni polecenia
    • andrzej0353 Re: Strona internetowa 24.04.18, 12:55
      Witam,
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą www.highland-soft.com/
      współpracuje z nimi od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolony
    • marcinprofeszop Re: Strona internetowa 20.07.18, 11:15
      ja polecam www.lemonova.pl
    • karikana12 Re: Strona internetowa 23.07.18, 23:42
      Polecam serdecznie astrabit.com/
      Tworzyli dla mnie stronę www i jestem bardzo zadowolona :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka