blademaster_pl 13.10.10, 14:46 Piszcie tutaj najlepsze gry Według was. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marko1005 Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 13.10.10, 15:59 Shadow of the colossus God of War (seria) Bioshock (I) Killzone 2 GTA IV Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 13.10.10, 16:58 UFO: Enemy Unknown Fable 2 Każda Civilization Battlefield 2 PES 3 to takie typy z różnych bajek i okresów. za dużo tego Odpowiedz Link Zgłoś
lubiemajonez top 13.10.10, 17:14 hmm, MGS (1sza część), Dragon Age, Uncharted 2, Gran Turismo 2, NFS underground, GTA san andreas, Mario Bros, może GOW 3, wipeout pulse, burnout dominator. Odpowiedz Link Zgłoś
dc_gt Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 13.10.10, 17:41 Gran Turismo 5! Od kilku dni nie moge sie oderwać. W łikend zamieszczę tu recenzję! Ciesze sie, ze PD posluchało moich niewielkich skarg i zdecydowało sie je poprawic, niestety kosztem przesuniecia premiery. Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 13.10.10, 17:58 Czyli to opóźnienie na całym świecie to Twoja sprawka? Ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
jambaj Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 14.10.10, 09:51 Czyli możemy liczyć na to że w weekend kolejna recenzja ? super a mógłbyś od razu wrzucić recenzje Duke nukem forever i Killzone 4 ? Bo będę wiedzieć czy zbierać już na to kasę Odpowiedz Link Zgłoś
tieu Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 14.10.10, 14:53 Możesz wrzucić zdjęcie pudełka z karteczką na której będzie napisane dc_gt? Tylko mi nie mów, że dostałeś ją drogą elektroniczną... Odpowiedz Link Zgłoś
sirmadness Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 13.10.10, 19:39 1.Gta Vice City 2.Mario Bros 3.Call of Duty 4.Medal of Honor Allied Assault Odpowiedz Link Zgłoś
arek3601 Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 13.10.10, 19:56 Wszystkich nie wymienię bo najlepsza jest ta w którą gram w danym momencie, jeśli jest dobra i mnie nie nudzi ale oto kilka: - Uncharted I i II parę razy się uśmiałem, - God of war II,III super odmulacz po całym dniu, - MGS IV dzieło sztuki ? - The Settlers pierwsze gry z serii za to, że były - FIFY i PESY tylko konsolowe wiem, że dla niektórych to obelga ale ja lubię sobie pokopać, - Gears of war za innowacyjność (PC) - Killzone 2 sentyment pierwsza gra na PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
fix_poland Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 13.10.10, 22:31 GTA IV , GTA III , Bad Company 2 , GTA SA , Team Fortress 2 , Heroes III no i to chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
dawajrowa Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 14.10.10, 00:38 Alan Wake - wiadomo ^_^ Deadly Premonition (Red Seeds Profile) - gdyby nie słaba grafika i troche lipne sterowanie byłby hiciora ma skale światową Dead Rising 2 - fun jak ch*j Mirrors Edge - za innowacyjność i historie i seria Guitar Hero w szczególności III część - dzięki tej grze poznałem i pokochałem Metal i Rock ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
vaderpl Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 14.10.10, 01:43 Jakbym miał wymieniać to była by to połowa gier z lat 85/95 Alien Breed (amiga) Metal Gear Solid 1 (psx) devil may cry 1 (ps2) FF VIII (psx) Super Metroid (snes) Panzer Dragoon Saga (Sega Saturn) Resident Evil 2 (psx) Metal Gear Solid 4 (ps3) UFO (amiga) syndicate (amiga) Legion (amiga) Bulder Dash (wersja C64) River City Ransom (nes) FF VI (snes) Super Mario All-Stars (snes) Black Crypt (amiga) Ninja Gaiden Trilogy (snes) Demon's Souls (ps3) Chrono Trigger (snes) Chrono Cross (psx) vagrant story (psx) Lunar: Silver Star Story Complete/Lunar 2: Eternal Blue Complete (psx) Gears of war 1 (x360) Lost Planet 1 (pc/x360/ps3) Ninja Gaiden 2 (x360) Deus Ex (PC) Shenmue 1/2 (Dreamcast) i jeszcze z 50 innych Odpowiedz Link Zgłoś
fix_poland Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 14.10.10, 08:10 Jeszcze dobrymi grami jak dla mnie był spyro 1 i 2 oraz tekken 3 na psx można było przy nim spędzić wiele wiele godzin Odpowiedz Link Zgłoś
jambaj Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 14.10.10, 10:06 System shock1 banshee diablo Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 14.10.10, 14:19 To ja napisze cos od siebie Kilka tytolow pewnie nie napisze ale dobra Uncharted II God of war 1,2,3 Call of duty MW,WaW,MW2 Burnout 3,revenge Bad company 1 i 2 - Spędziłem dużo czasu. Wszystkie Guitar hero. Halo 3 Mafia 2 Limbo Borderlands - Moja ulubiona gra w CO-OP i ogolnie na weekendy Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 15.10.10, 14:10 Zapomniałem o: Front Mission Metal gear solid 4 Little big planet Kurde troche tego było Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 14.10.10, 18:07 mgs4 to chyba oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 14.10.10, 20:42 Alien Trilogy Fallout Left 4 Dead LocoRoco Jeśli na spokojnie się zastanowić, to chyba przy tych tytułach najlepiej się bawiłem i najmilej je wspominam, a do tego co jakiś czas do nich wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 14.10.10, 22:32 Blood 1 System Shock2 Bioshock 1, 2 Halo 1 Condemned2 Duke Nukem 3D a nagroda honorowa dla "PONG!" na starym ruskim automacie we wczesnych latach 80tych Odpowiedz Link Zgłoś
rivriet Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 15.10.10, 01:33 A ja będę oryginalny: - Gothic I - Gothic II (+ dodatek, Noc Kruka) Tych gier nigdy nie zapomnę i nic ich nie przebije w moim rankingu. Każdą część znam na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
pandzikus Re: Najlepsze gry w jakie graliscie. 15.10.10, 15:36 Tetris (ruskie coś) Atic Atac (ZX Spectrum) Bruce Lee (C64) International Karate (C64) Klątwa (C64) Władcy Ciemności (C64) Operation Wolf (C64) Quake (PC) Duke Nukem 3D (PC) Warcraft II (PC) Dune 2000 (PC) Incubation (PC) Heroes of Might & Magic (PC) Fallout i Fallout 2 (PC) Planescape: Torment (PC) Lords of the Realm i Lords of the Realm 2 (PC) NFS III: Hot Pursuit (PC) Star Wars Episode I: Racer (PC) Thief (PC) Killzone (PS2) Black (Xbox) Oddworld: Abe's Oddysee (PC) Odpowiedz Link Zgłoś