Dodaj do ulubionych

Problem z "Welcome Back"

07.06.11, 09:47
Witam, od wstania PSNu nie mogę pobrać gier z pakietu welcome back, dostałem miesiąc playstation plus ale kiedy wchodzę do ps store, wybieram okienko "welcome back", dalej nie mogę nic zrobić, naciskam na "X" i nic się nie dzieje. Czasem jeszcze wyskakuje jakiś błąd... co jest grane ?
Obserwuj wątek
    • annholy Re: Problem z "Welcome Back" 07.06.11, 10:05
      Też miałem problem z pobraniem gier - gdy próbowałem wybrać "przepustkę" na pobranie 2 gier wyskakiwał błąd spowodowany przeciążeniem serwera (błąd 800....). Wyszedłem z zakładki Welcome Back ale gdy wróciłem do niej już nie miałem możliwości pobrania "przepustki" i gier (po prostu zniknęły). Zastosowałem się do instrukcji z ps bloga - w sekcji PSN wszedłem w Account Management, następnie Transaction Management, Services List i PSN Promotions/PSN Free Games i ściągnąłem zaległe gry. Nie wiem czy to Ci pomoże ale spróbuj. Pzdr
      • coletrain Re: Problem z "Welcome Back" 07.06.11, 10:59
        okej dzięki wielkie, jak tylko wrócę do domu spróbuję i dam znać ! Pozdrawiam.
    • soultimer Problem z "Welcome Back" 07.06.11, 14:52
      Z tego co patrzyłem po różnych forach wiele ludzi ma rózne problem z PSN i pakietem. Mi też wczoraj coś tam się ''przycieło'' - raz nie chciało dodać do listy itd. Ogólnie trzeba być cierpliwym, bo rekonstrukcja jeszcze potrwa, a chętnych tyle co nigdy wink.
      • coletrain Re: Problem z "Welcome Back" 08.06.11, 00:20
        Podziałało chociaż z początku znów zrobiło mi się ciepło jak wyskoczył błąd. Tak jak wspomniał kolega wyżej sony jeszcze coś majstruje wink. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka