Gość: Głupotka ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 20:55 Chciałam się zapytać Czy nie dało by się zrobić tak aby z Kotka ściągać piosenki które lecą w radiu kotkowym. Bo większość podoba mi się a często nie da się ich ściągnąć. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisss92 Re: Piosenki. 02.07.09, 21:04 pospisuj tytuly i poszukaj na www.mp3.teledyski.info Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Piosenki. 02.07.09, 22:36 Oooo nasza zboczona forumowiczka Jak miło... Dość, że piszę porąbane notki to jeszcze pyta jak być piratem interntowym.. To ja cię kochanie uświadomię, że piosenki z neta są w duzo gorszej jakości niz z płytki.. Tyle w tym temacie. Pozdrawiam;*** Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Piosenki. 02.07.09, 22:37 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa ja i moja ortografia.. Napisałam "dość, że piszę" a chodziło mi o "Dość, że piszE" pozdrawiam innych dyslektyków ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q. Re: Piosenki. IP: *.net81.citysat.com.pl 03.07.09, 00:54 Co drugi ma takie "IP", bo ma neostradę. -,-' Odpowiedz Link Zgłoś
pauli13 Re: Piosenki. 03.07.09, 08:06 Co to znaczy "IP"? Bo ja nie łapie. Wiecie ciemnota społeczna ze mnie... Odpowiedz Link Zgłoś