14.04.12, 11:02
Przymierzam się do kupna Forzy 4. Nie jestem jednak pewny, bo poprzednia część mnie zanudziła. Chodzi o to, że pomimo mojego zamiłowania do samochodów i wyścigów, była dla mnie jakaś drętwa. Model jazdy, jak i same pojazdy były ok. Ciągnęło mi się wszystko jak flaki z olejem. Może czekałem na jakiś koniec, jakieś zwieńczenie. Być może, że bez powody, bo takowe nie istnieje (nie wiem, nie doszedłem 'do końca'). Czy 4 jest w takim samym stopniu "nudna"? Trudno mi to opisać. W każdym bądź razie czy 4 ma w sobie jakieś emocje, czy jest też w pewien sposób bezpłciowa ?
Obserwuj wątek
    • squashik Re: Forza 4 ? 14.04.12, 16:02
      Symulatory są tylko dla typowych fanów. Bez znaczenia czy to Forza czy GT bo i to i to zwykłego gracza po jakimś czasie potrafi znudzić smile

Szukasz czegoś fajnego z dawką adrenaliny , co Ci się nie znudzi to polecam NFS HP smile
    • c.b Re: 14.04.12, 19:15
      HP obcykałem na PC, więc być może na Run się skuszę smile
    • don_grzechu Re: Forza 4 ? 14.04.12, 20:22
      Mnie też "3" zanudziła, więc się wypowiem. W czwartej odsłonie jest ciekawiej poprowadzona kariera, zawody "dopasowują" się do samochodu, którym chcesz jeździć. Mapy lepiej rotują. Dodatkowo wyścigi trwają jakby odrobinę krócej niż w 3, przez to tak szybko nie nudzą. Świetną sprawą jest tryb rywali, gdzie mamy z góry ustaloną trasę, samochód i kręcimy coraz lepsze czasy pnąc się wyżej i wyżej w rankingu, coś na wzór trackmanii. Przy "3" nie dotrwałem do końca kariery, w "4" kariera dawno skończona i gram dalej smile
      • squashik Re: Forza 4 ? 14.04.12, 20:45
        The jest bardzo krótki i nic w nim specjalnego.
        Ogólnie rzecz biorąc nie polecam big_grin
      • c.b Re: Forza 4 ? 14.04.12, 21:32
        @don_grzechu

Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło. Żeby coś się w tej 4 działo. Fakt, jak dla mnie wyścigi trwały ciut za długo, a mapy za mało rotowały. Jeżeli to poprawili, to chyba pójdę do tego sklepu. wink dzięki wielkie, poprawili to co chciałem
    • mrowa52 . 15.04.12, 12:40
      Ja z singla przeszedłem mało-tyle żeby zarobić na pierwsze dobre auto-i poszedłem w multi. Ściganie z innymi nigdy mi się nie nudzi a jak się znajdzie dobrą ekipę to można kilka godzin jeździć. Mam Forze od premiery i dalej zero nudy jak dla mnie.
      • c.b Re: . 15.04.12, 12:47
        Czy system wchodzenia w posiadanie samochodu jest taki sam jak w 3 ? Mianowicie czy za kolejny poziom kierowcy jakiś dostajemy? Czy może na wszystkie musimy zarobić sami ?
        • mrowa52 . 15.04.12, 12:59
          Teraz za każdy poziom wybierasz sobie z 3-4 samochodów jeden(wszystkie są w tej samej klasie i mają w miarę równe parametry)
          • c.b Re: . 15.04.12, 13:36
            O to fajnie. Nie będę już skazany na jedno tongue_out
            • mrowa52 RE: . 15.04.12, 13:49
              Multiplayer został trochę rozbudowany. Dodali nowe tryby(moim zdaniem zbędne ale są ;p ), stworzyli społeczności między graczami-kluby samochodowe a to akurat fajny bajer bo ułatwia granie z innymi
              • c.b Re: RE: . 15.04.12, 14:00
                O, zawsze byłem za różnymi klubami i grupami w grach. Teraz już jestem pewny, że biorę wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka