sebektabaka 10.10.05, 19:36 nie wiem ale jakoś programista kojarzy mi się z rozczuchranym facetem w okularach. wiem, że tak nie jest bo sam inaczej wyglądam ale jakoś tak........ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patman Przesądy 14.10.05, 07:10 Jestem programistą. Okularów nie noszę, mimo że przed kompem - ściślej monitorem, a wcześniej telewizorem - przesiaduję już od 20 lat. Poza tym w bicepsie mam 40 cm, a płuca mam jak kowalskie miechy. Mam sporo znajomych zajmujących się informatyką, jakoś nie przypominam sobie, żeby któryś z nich wyglądał jak jakiś pokurcz. Pozdro. Odpowiedz Link
alsor Re: Przesądy 16.10.05, 20:39 Zapomniałeś jeszcze powiedzieć, że gdy, mimo wszystko, spotkasz takiego nietypowego informatyka-pokurcza, to go udusisz tymi łapskami. Odpowiedz Link
ferdziu Re: Przesądy 01.11.05, 20:20 Okulary to dość częsta sprawa bo monitor zdeka psuje oczy, ale już budawa to zależy. Odpowiedz Link
arius5 Ja jestem programista. 06.11.05, 00:20 Mam 47 lat, 181 cm, 115 kg, 2 ogromne tatuaze na rekach, nie nosze okularow i trenuje na silowni. Odpowiedz Link
sebektabaka Re: Ja jestem programista. 13.11.05, 10:30 to teraz można wywnioskować, że każdy programista pakuje na siłowni bo ja też:) Odpowiedz Link
spin_spin_sugar Re: wygląd programisty 25.11.05, 14:07 a dziewczyna - programistka:))) jak ją sobie wyobrażacie? i wogóle wyobrażacie sobie dziewczynę piszącą programy, tworzącą strony www itp.:) powiem szczerze, że mnie to interesuje, jednak jestem "na początku drogi" i wiele przede mną :))) pzdr dziewczyna Odpowiedz Link