Dodaj do ulubionych

Jak zagrać w Half-Life'a?

23.04.12, 17:36
Tak mi się przypomniało, że na Gwiazdkę kupiłem sobie kolekcję i teraz się zastanawiam, czy jest jakiś mod ulepszający grafikę jedynce bardziej niż Half-Life FX: Single?
Obserwuj wątek
    • cypisek.org Re: Jak zagrać w Half-Life'a? 27.04.12, 14:15
      ah ta młodzież... zero szacunku dla starszych gier, tylko "mody ulepszające grafikę"....
      • derpster Re: Jak zagrać w Half-Life'a? 27.04.12, 19:05
        ah, te dziady... zero szacunku dla młodych ludzi i ich standardów, tylko "za moich czasów było słuszniej" ....
    • kojobojo Re: Jak zagrać w Half-Life'a? 29.04.12, 23:26
      Niby robią moda darmowego, że przenoszą half-life 1 do silnika source (trzeba będzie mieć na steamie jedną gre z tym silnikiem, by darmowo go uruchomić, ale nie wiadomo kiedy wyjdzie). Z tego co pamiętam dodatek Blue Shift miał jakiegoś moda ulepszającego grafikę (high definition pack). Zresztą proponuję zagranie w half-life bez żadnych modów...pograj z godzinkę i powinno Cię wciągnąć i przestaniesz zwracać uwagę na słabą grafikę. Tak to bywa ze starymi grami. Odrzucają na początku oprawą wizualną, ale idzie się do tego przyzwyczaić
      • cyrecok zxc 03.05.12, 17:15
        Uważam że Master of Magic ma piękne jednostki i animacje w trakcie btw.
        Nie, nie grałem w tą grę przed 2011 rokiem.
    • half-life_fan Re: Jak zagrać w Half-Life'a? 01.05.12, 08:48
      Half-life: Source Ultimate Definition
      Nie wiem kolego czy jeszcze Cię to interesuje ale linka podeślę dla potomnych:
      Podgląd:
      www.youtube.com/watch?v=EvGCMD0GvfI
      Link do tematu:
      www.forum.headcrab.pl/viewtopic.php?p=203299&sid=d85fff9f6c4e17f7b60aa2c76e6f4d9f
      Drugi post od dołu.
      Sprawdzone organoleptycznie i działa.

• urbi665 Re: Jak zagrać w Half-Life'a? 01.05.12, 11:46
        Nadal jestem zainteresowany. Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka