Dodaj do ulubionych

deep down ... free to play

22.09.13, 20:32
gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/38/deep-down-to-gra-free-to-play
Obserwuj wątek
    • astronauta Re: deep down ... free to play 22.09.13, 21:58
      Po raz kolejny podziękujmy pecetowcom za to, że dzięki nim na konsolach wyląduje kolejny produkt gropodobny. angry
      • xsomx Re: deep down ... free to play 22.09.13, 22:19
        Nie ma za co. Pozdrawiamy.
      • wormivv Re: deep down ... free to play 22.09.13, 23:24
        To nie do końca wina pecetów. Gnioty F2P wychodzą na pecety bo nikogo nie stać żeby wydawać miliony sucharów z mikrotransakcjami na konsole. Większość F2P na PC to gierki tworzone przez firmy które mogą zapomnieć o wydaniu swojej gry na konsole, ewentualnie są to gry tworzone pod szyldem jakieś większej gry w celu wytrzepania portfeli naiwniaków którzy płacą na bajerki w takich grach.

Chodzi mi tu bardziej o gry w stylu Battlefield F2P, gdzie dużo lepiej jest kupić jakąś normalną wersję, a nie męczyć się w jakieś wykastrowanej wersji z pukawkami za prawdziwe $$$.

Teraz więksi wydawcy skapnęli się że F2P to niezły hajs i zaczęli wydawać jakieś wykastrowane wersje gierek na konsole (Patrz - Tekken F2P). W niektórych przypadkach im to nawet wyszło (Dust 514 jest spoko).

Oczywiście nie bronie tutaj pecetów, bo wszyscy dobrze wiemy że to nisza i niedługo zostanie platformą do grania w strategie i gry na fejsbuku.
        • don__ Re: deep down ... free to play 22.09.13, 23:32
          @pecetomaniak
          https://vader.joemonster.org/upload/qgv/10982371bf9b751computer_facepalm.gif

...
          a poważnie: who cares? przecież nikt nie każe ci w to grać. jest/będzie pierdyliard innych gier, na które i tak nie będzie czasu a ty się przejmujesz jednym tytułem
          • pecetomaniak Re: deep down ... free to play 23.09.13, 15:23
            gdzie napisałem że to źle, to raz.
            dwa, gram na pc po prostu uznałem to na tyle ciekawe by to wrzucić.
            @wormivv
            bredzisz. wszystkie liczące się gry f2p są uczciwe
            to o pecetach to same kłamstwa, jest dokładnie odwrotnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka