pecetomaniak 22.09.13, 20:32 gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/38/deep-down-to-gra-free-to-play Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astronauta Re: deep down ... free to play 22.09.13, 21:58 Po raz kolejny podziękujmy pecetowcom za to, że dzięki nim na konsolach wyląduje kolejny produkt gropodobny. Odpowiedz Link Zgłoś
wormivv Re: deep down ... free to play 22.09.13, 23:24 To nie do końca wina pecetów. Gnioty F2P wychodzą na pecety bo nikogo nie stać żeby wydawać miliony sucharów z mikrotransakcjami na konsole. Większość F2P na PC to gierki tworzone przez firmy które mogą zapomnieć o wydaniu swojej gry na konsole, ewentualnie są to gry tworzone pod szyldem jakieś większej gry w celu wytrzepania portfeli naiwniaków którzy płacą na bajerki w takich grach. Chodzi mi tu bardziej o gry w stylu Battlefield F2P, gdzie dużo lepiej jest kupić jakąś normalną wersję, a nie męczyć się w jakieś wykastrowanej wersji z pukawkami za prawdziwe $$$. Teraz więksi wydawcy skapnęli się że F2P to niezły hajs i zaczęli wydawać jakieś wykastrowane wersje gierek na konsole (Patrz - Tekken F2P). W niektórych przypadkach im to nawet wyszło (Dust 514 jest spoko). Oczywiście nie bronie tutaj pecetów, bo wszyscy dobrze wiemy że to nisza i niedługo zostanie platformą do grania w strategie i gry na fejsbuku. Odpowiedz Link Zgłoś
don__ Re: deep down ... free to play 22.09.13, 23:32 @pecetomaniak ... a poważnie: who cares? przecież nikt nie każe ci w to grać. jest/będzie pierdyliard innych gier, na które i tak nie będzie czasu a ty się przejmujesz jednym tytułem Odpowiedz Link Zgłoś
pecetomaniak Re: deep down ... free to play 23.09.13, 15:23 gdzie napisałem że to źle, to raz. dwa, gram na pc po prostu uznałem to na tyle ciekawe by to wrzucić. @wormivv bredzisz. wszystkie liczące się gry f2p są uczciwe to o pecetach to same kłamstwa, jest dokładnie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś