stanislaw1 16.05.05, 22:03 Fajnie że mi pomogliście z tym Far Cry,do dziś zero odpowiedzi.Czyżby nikt nie przeszedł tej misji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dino22 Re: Far Cry 17.05.05, 00:46 Przyjacielu, nie moge ci pomóc konkretną radą bo nie gram w gry już od kilku lat, ale jak zawsze służę pomocą a mianowicie poradnikiem ktory do tych celow sluzy, tam powinienes znalexc na to odpwiedx. Podaj swoj adres e-mail to przesle ci to, mam nadzieje ze to pomoze w twoim problemie. Jest to poradnik z gry-online, niestety serwis ten bardzo sie ceni i kaze sobie placic za najmniejsze bzdury. Ale sa tez sieci P2P skad mozna sciagnac to samo za darmo. Jesli posiadasz jakiegos klienta sieci e-donkey to mozesz sobie to sam sciagnac, jesli nie to podaj adres to ci to przesle. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw1 Re: Far Cry 17.05.05, 17:16 dino22 napisał: > Przyjacielu, nie moge ci pomóc konkretną radą bo nie gram w gry już od kilku > lat, ale jak zawsze służę pomocą a mianowicie poradnikiem ktory do tych celow > sluzy, tam powinienes znalexc na to odpwiedx. Podaj swoj adres e-mail to > przesle ci to, mam nadzieje ze to pomoze w twoim problemie. Jest to poradnik z > gry-online, niestety serwis ten bardzo sie ceni i kaze sobie placic za > najmniejsze bzdury. Ale sa tez sieci P2P skad mozna sciagnac to samo za darmo. > Jesli posiadasz jakiegos klienta sieci e-donkey to mozesz sobie to sam > sciagnac, jesli nie to podaj adres to ci to przesle. Pozdrawiam! dino22 dzięki za odzew. patryk.k1@vp.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw1 Re: Far Cry 19.05.05, 00:06 Dino22, dziękuję Ci za bardzo ciekawy poradnik.Niestety u mnie jest chyba coś nie tak z grą,gdy wchodzę do pomieszczenia w którym to niby (wg.poradnika)mam pomóc Valeri w walce z mutantami tam nic się nie dzieje.Nie wiem co o tym myśleć.Mimo wszystko jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś