sama17 25.01.06, 13:53 Podobno wyszły nowe Simsy... Coś o firmie, wiecie coś o tym??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sama17 Re: Nowe simsy??? 01.02.06, 13:13 Nie bądź taki... wiem że wiesz ale każdy ma prawo do adania pytania! Ty ich nigdy nie zadajesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Nowe simsy??? 01.02.06, 14:02 Jak juz to nie badz taka. Jestem dziewczyna Znasz chlopaka, ktora nazwalby sie jelonkiem Niestety zxaczne negatywnie: Odpowiadasz z 2 tygodniowym opoznieniem. Dlaczego nie uzywasz wyszukiwarki gazeta.pl, aby odnalezc chciany watek? Ale skoncze z usmiechem: Przeciez ja sie do ciebie usmiechnelem nie zauwazylas ? Tak, bedzie to the sims 2 otwarci na biznes Odpowiedz Link Zgłoś
sama17 Re: Nowe simsy??? 08.02.06, 13:34 Sorki jelonku ale mialam zly dzien...... ja tez sie usmiecham powodzenia w grze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Nowe simsy??? 08.02.06, 21:22 super! a propo, ta gra powinna wpisana być do księgi rekordów ginesa pod wzgl zajmowania miejsca na dysku i wymagań tech. lol Odpowiedz Link Zgłoś