IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.08, 14:03
Autor - brak, do czego to nawiązuje, link, tag -brak, co to w ogóle jest ?
Obserwuj wątek
    • lolek_do_kfadratu Re: Aj, gafa! 19.09.08, 14:14
      Jak to co? To poziom GejmKornera
    • Gość: kuriozum-man Re: Aj, gafa! IP: 80.51.232.* 19.09.08, 14:26
      to jest tekst z valhalli, ktora kiedys byla dobym serwisem ale ostatnio jej poziom spadl i jest slaba. gamecorner jest slaby od poczatku, a takie wpadki powoduja, ze az rece opadaja. w podsumowaniu - saby serwis daje publicystyke jezze slabsze, a ten nie porafi nawet dac linka do tekstu. obawiam sie, ze niedloozom poligamii spadnie podobnie. wszystko zego dotknie ta ekipa z agory, niestety, pozdr dla pana radka, staje sie zenujaca karytura. bez obrazy, to fakt
    • radek.zaleski Re: Aj, gafa! 19.09.08, 14:44
      problemy techniczne - ot co. powinno już działać.
    • radek.zaleski Re: Aj, gafa! 19.09.08, 14:46
      @kuriozum-man

miłego dnia życzęsmile
    • Gość: marloon Re: Aj, gafa! IP: *.chello.pl 19.09.08, 16:20
      Ten wywiad był z Borysem Szycem, nie wiem czemu autor się bał podać imienia i nazwiska. Ja jakoś nie odebrałem tego tak jak autor, w sumie nie wiem o co ta cała afera. Borys udowodnił, że naprawde spędza przy konsoli i pececie sporo czasu, pozatym, musiał coś udowadniać? Nie używa cheatów i jest z tego dumny. Lepiej by było, gdyby się chełpił tym, że czituje na multiplayu w Gears of War(którego podobno bardzo lubi)?
    • Gość: marloon Re: Aj, gafa! IP: *.chello.pl 19.09.08, 16:25
      A i jeszcze jedno. Trudno to coś wogóle nazwać wywiadem. To był raczej skrócony zapis króciutkiej rozmowy, na zasadzie: jednozdaniowe pytanie, jednozdaniowa odpowiedź. Chyba nawet nie miał czasu pożądnie wytłumaczyć o co mu dokładnie chodziło
    • Gość: kszyhu Re: Aj, gafa! IP: *.teta.com.pl 19.09.08, 16:41
      Najwięcej sensu jest w ostatnim akapicie - "w ogóle nie ma o czym mówić". I nic by się nie stało, gdyby ten tekst w ogóle nie powstał.
      A na marginesie - posiadanie zasad jest be?
    • Gość: sss Re: Aj, gafa! IP: *.kro.vectranet.pl 19.09.08, 18:56
      Grasz? Zdecyduj sam... www.polska24.duu.pl/gryonline.php Najlepsze gry w POLSCE
    • Gość: Pumba Re: Aj, gafa! IP: *.xdsl.centertel.pl 19.09.08, 19:42
      "szacownego"? Click! szacowny? Owszem po przemianie prezentują wyższy poziom ale nazywanie ich szacownym pismem? Przesada...
    • Gość: tiaaa Re: Aj, gafa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 21:51
      Ja również nie odebrałem tego, jak autor tekstu. Chyba naprawdę jesteś przewrażliwiony tongue_out. A Borysa ogólnie lubię smile
    • Gość: :( Re: Aj, gafa! IP: *.gprs.plus.pl 20.09.08, 00:14
      Aj-gafa to ten "artykuł"
    • nessie-jp Re: Aj, gafa! 20.09.08, 01:32
      Owszem, znam hardkorowych graczy, dla których stosowanie kodów (nawet nie cheatów!) w grze jest wielekroć gorsze od piractwa, morderstwa, gwałtu i gradobicia. Naprawdę są tacy ludzie, którzy wierzą, że używanie kodu zwiększającego liczbę przeciwników w Diablo II w trybie jednoosobowym (funkcja wprowadzona w patchu 1.09 bodajże) to przestępstwo i naruszanie zasad, bo prawdziwy hardkorowy singleplayer leveluje się pomalutku jak pan bóg przykazał, całymi godzinami tłukąc w kółko jeden obszar...

Są tacy ludzie.

Są i tacy, co wierzą, że używanie modów to morderstwo na grze. Są i tacy, co wierzą, że używanie dodatków do trybu jednoosobowego (np. edytorów postaci, umożliwiających przenoszenie przedmiotów między naszymi bohaterami) jest zbrodnią przeciwko grze.

W ogóle bardzo dziwnych ludzi można spotkać w światku graczy.
    • Gość: zniesmaczony Re: Aj, gafa! IP: *.chello.pl 20.09.08, 10:41
      "pewnego szacownego czasopisma", jakie?
      "wywiad z topowym, polskim aktorem" jakim?

A teraz moja wersja:
      Staram się często zaglądać na pewien znany portal o grach komputerowych. Trafiłem tam dzisiaj na farmazony wypisywane przez pewnego autora który publikuje także w innym znanym portalu o grach komputerowych. Sam nie wiem po co to wszystko napisał i dlaczego następny serwis traktuje jak plotek.pl czy kozaczek.pl (o pudelku.pl nie wspomnę). Czy ma nas czytelników za skończonych głupców których interesują takie ploteczki ze świata celebów? Gdyby ów autor okrasił swój tekst informacjami o kim pisze i gdzie ten wywiad czytał ? zrozumiałbym go w jakimś stopniu. Nie napisał jednak NIC, nie podpisał się nawet pod tych ochłapem zwanym w przypływie dobrego humoru artykułem.

Takie bezwartościowe newsy można produkować w nieskończoność! Tylko po co?

• Gość: asga Re: Aj, gafa! IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.08, 12:14
      A nie przyszlo do glowy, ze to mogla byc ironia ze strony Szyca ? tongue_out
    • slawomir.serafin Re: Aj, gafa! 20.09.08, 12:55
      @zniesmaczony - bardzo wartościowy komentarz, tylko dlaczego piszesz o tym u nas, a nie na Valhalli? Jeżeli napiszesz tam, to autor przeczyta i być może weźmie to sobie do serca. A my? Mamy się kajać za copy/paste czy jak? smile
    • Gość: n Re: Aj, gafa! IP: *.chello.pl 20.09.08, 13:21
      to po co w takim razie dajecie ten tekst tutaj, co?
    • slawomir.serafin Re: Aj, gafa! 20.09.08, 13:52
      @n - bo temat jest dość ciekawy i chcielibyśmy, by nasi czytelnicy się do niego ustosunkowali. Co też zrobili.
    • Gość: n Re: Aj, gafa! IP: *.chello.pl 20.09.08, 15:26
      i zniesmaczony wypowiedział się tak jak chcieliście. O co Ci chodzi? Wiecie w ogóle o co Wam tu chodzi?
    • Gość: zal.uganda Re: Aj, gafa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 18:13
      chodzi o to zeby nie wpasc w bloto, a zwlaszcza nie umoczyc plaszcza....
      wszyscy citerzy, hakierzy,czy inne osoby uzywajace kodow w grze to lamusy i koniec tematu:p
    • Gość: zniesmaczony Re: Aj, gafa! IP: *.chello.pl 20.09.08, 19:05
      Sławomirze to redaktor naczelny decyduje co się tutaj pojawia, to on czy inni redaktorzy odpowiadają za treści które czytamy. To że jakiś cymbał wydalił z siebie taki tekst nie znaczy że musi on być publikowany. Innymi słowy ? osoby które są odpowiedzialne za ten portal nie maja zielonego pojęcia o jego prowadzeniu. Ważne aby rosła liczba odsłon ? reszta ich nie interesuje.

Zresztą to nie pierwszy prymitywny news jaki tutaj znalazłem i zapewniam Cie Sławomirze że nie ostatni. Nikogo nie interesuje jakość tylko ilość? a na pewno nie Agore - patrząc na jej ostatni rok inwestowana w tego typu "portale".
    • Gość: zniesmaczony Re: Aj, gafa! IP: *.chello.pl 20.09.08, 19:15
      Temat jest dość ciekawy? Czy ty masz ludzi aż za takich kretynów?

Czy mnie interesuje w co gra jakakolwiek gwiazdka w tym kraju? NIE !!! To że coraz więcej ludzi zaczyna dzień od plotka czy kozaczka nie znaczy że ludzie grający w gry także mają babrać się w bagnie celebów. Co innego link do wywiadu z celebem gdzie znajdę w nim takie informacje, co innego ranking celebów w co grają, itd. itp. ? a nie ktoś kiedyś gdzieś zagrał w coś! Litości!

Do czego chcesz Sławomirze aby się ludzie ustosunkowali? Do prymitywnego poziomu prowadzenia serwisu o grach komputerowych? Proponuję zmienić nazwę na ploteczkiograch.pl albo gramyzgwiazdkami.pl ? pogadaj o tym z szefem ? budżet na ten rok macie jeszcze nie zamknięty.
    • slawomir.serafin Re: Aj, gafa! 20.09.08, 19:25
      Temat jest dość ciekawy? Czy ty masz ludzi aż za takich kretynów?

---

Tak się składa, że kilka osób skomentowało artykuł, więc pewnie uznało go w pewnym sensie za ciekawy. Masz ich za kretynów? Najwidoczniej. Wybacz, mnie możesz obrażać ile chcesz, mam to w job description, ale proszę, nie obrażaj naszych czytelników, skoro nawet nie masz odwagi się przedstawić.

Jeżeli masz jakieś uwagi na temat redagowania gamecornera, wyślij je gamecorner@agora.pl. Nie zapomnij się podpisać.
    • Gość: zniesmaczony Re: Aj, gafa! IP: *.chello.pl 20.09.08, 19:44
      Ja nie mam zamiaru nikogo obrażać. Jeśli wg Ciebie ten tekst jest dobry i wartościowy to nie możesz czuć się obrażony. Jeśli jest dobry to inni użytkownicy powinni także zareagować że wylewam tutaj swe żale i racji żadnej nie mam. Ja tego nie widzę?

Jeśli jestem w galerii i dyskutuje o danym obrazie to nikt nie wymaga ode mnie przedstawienia się, jeśli zamawiam posiłek i zaraz po nim mówię kelnerowi że mi nie smakowało i zostało źle podane to także kelner nie wymaga ode mnie dowodu. Dlaczego mam się więc przedstawiać tobie? Bo nie umiesz znieść krytyki?

Domyślam się że odpowiadasz w jakimś stopniu za ten portal (nie mam ochoty tego nawet sprawdzać) ? podnieś jego poziom i nie pogrążaj się bardziej w dyspucie o tym ochlapie zwanym artykułem.

Gdybym ja był odpowiedzialny za to cudo ? raz skasowałbym to coś, dwa zadzwonił do autora i powiedział ze następnym razem za takie dno straci prace. Wybacz mi ale Twoja marka to Agora. Nie psuj jej?
    • Gość: zniesmaczony Re: Aj, gafa! IP: *.chello.pl 20.09.08, 19:49
      i poprawcie skrypty które inne znaki "specjalne" konwertują do "?"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka