IP: 217.147.104.* 19.11.08, 11:58
Z artykułu:

wyborcza.pl/1,75478,5953709,To_nie_jest_kraj_dla_starych_ludzi__a_zwlaszcza_nie.html?skad=rss

wynikało, że z ogółu respondentów 71% ankietowanych uznało, że wypada grać mężczyźnie starszemu niż 65 lat, 65% ankietowanych, że kobiecie...

Różnica subtelna, stwarza okazje do czepiania się.

Poza tym to ze szczęką niezłe. Nie znałem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Truteń Re: Na szybko IP: *.icpnet.pl 19.11.08, 12:07
      @SS
      "A kiedy będą gry dla 30-latków zmęczonych infantylnymi produkcjami w stylu Gears of War?"
      ---
      Na szczęście zdarzają się perełki, ale czekam na porządną, dojrzałą przygodówkę i się doczekać nie mogę, chyba że coś przeoczyłem. Na dojrzałe MMO nie czekam, bo bym się za szybko uzależnił zapewne wink
    • slawomir.serafin Re: Na szybko 19.11.08, 12:23
      @wijas - widziałem wyniki w Metrze, można je było zrozumieć całkiem inaczej smile ale zaraz poprawię smile dzięki za sprostowanie
    • Gość: y Re: Na szybko IP: *.k2.pl 19.11.08, 13:17
      hmm. a Dead Space? nie grałem jeszcze ale czytałem recke w CDA i zapowiada się na coś poważnego z ciekawą fabuła i klimatem adult nie tylko dlatego, że potwory mackami zmieniają bohatera w kupę mięsa... co pewnie i tak każdy gnojek po 10 roku życia widział już 100k razy w nie jednej grze.
    • simplex Re: Na szybko 19.11.08, 14:23
      "Na szczęście zdarzają się perełki, ale czekam na porządną, dojrzałą przygodówkę i się doczekać nie mogę"

sprobuj Culpa Innata
    • slawomir.serafin Re: Na szybko 19.11.08, 14:40
      sprobuj Culpa Innata

----

popieram! ewentualnie The Longest Journey z tych starszych
    • Gość: Truteń Re: Na szybko IP: *.icpnet.pl 19.11.08, 16:58
      @simplex, SS
      sprobuj Culpa Innata
      ---
      dzięki,spróbuję, bo faktycznie ten tytuł przegapiłem.

@SS
      ewentualnie The Longest Journey z tych starszych
      ---
      No przecież nie obrażaj mnie wink grałem oczywiście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka