dzidecka 25.09.05, 15:13 Witam Mam pytanie. Czy istnieje jakis sposób wydrukowania w Corelu formatu A1? Np. pociąć format A1 na kilka A4, wydrukować a potem sobie złączyć? Pozdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joolanta Re: Corel i wydruk A1 26.09.05, 09:13 mozesz sobie "recznie" wydrukowac taki format(musisz zaznaczyc nmiejsca poznijszych lączeń) albo skorzystac z drukarki, ktora ma taka opcje. Odpowiedz Link
atrapa_kierownika Re: Corel i wydruk A1 27.09.05, 07:46 Wchodzisz w druk, zakładka "Układ", włączasz "Drukuj z podziałem na fragmenty", ustawiasz, jak chcesz, dodatkowe opcje i gotowe. Tak jest w Corelu 11. W starszych też była ta funkcja, może trochę inaczej wyglądała. Odpowiedz Link
chani-nr1 Re: Corel i wydruk A1 14.11.05, 19:47 wyplotowanie w firmie poligraficznej, zwanej też drukarnią cyfrową, która posiada plotery wielkiego formatu - np. firmy Oce. Koszt za plotowanie (wydrukowanie) A1 czarnobiałej to ok. 7 zł, a w kolorze - od ok. 20-50 zeta w zależności od zapełnienia koloru i od cen danej drukarni. Odpowiedz Link
wustyle Re: Corel i wydruk A1 20.12.05, 14:48 chani ma racje tak bedzie najprosciej no i profesjonalnie Odpowiedz Link
chani-nr1 Re: Corel i wydruk A1 29.12.05, 18:35 cena zależy też od tego czy sa to zwykłe linie - np. jak projekty AutoCadowskie czy grafika z pełną apla... wiem cos o tym, bo pracuje w takiej firmie. pozdrawiam Odpowiedz Link
chani-nr1 Re: Corel i wydruk A1 04.01.06, 02:59 nie wiem czemu fiu fiu, ale czasami taka wiedza tez się przydaje Odpowiedz Link
chani-nr1 Re: Corel i wydruk A1 12.01.06, 22:14 ktoś się na gg chciał coś ode mnei dowiedziec odnośnie wydruków spod corela.. i niestety:( nie miałąm czasu - sorrki - prosze piszcie na majla gazetowego lub gg do skutku. Odpowiedz Link