Dodaj do ulubionych

Na szybko - In Remembrance

IP: 212.59.230.* 31.03.09, 10:03
in remembrance... hmm może chodzić o utwór Morbid Angel, ale nie pamietam płyty.... osobiście obstawiałbym Theriona, z płyty A`Arab Zaraq Lucid Dreaming... morbidów nie lubie, stąd mój typ.
Obserwuj wątek
    • Gość: Washu Na szybko - In Remembrance IP: *.euronet.net.pl 31.03.09, 10:04
      ziaaf. nie wiem, co to moze byc za kapela... pewnie cos z metalu, tego ciezszego. [;
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 10:05
      @mayonez - brawo smile Therion oczywiście smile następnym razem daj komuś innemu coś wygrać big_grin jak przyjadę do pracy to zobaczę co mi leży na biurku niepotrzebnego (myślałem, że będę miał więcej czasu zanim ktoś zgadnie)
    • Gość: Washu Re: Na szybko - In Remembrance IP: *.euronet.net.pl 31.03.09, 10:08
      kek, a ja szukalem po plytach osbourne'a ;D
    • Gość: Washu Re: Na szybko - In Remembrance IP: *.euronet.net.pl 31.03.09, 10:16
      a tak btw, to jeszcze nie mialem okazji zobaczyc tego en garde (jesli o to pisemko tutaj chodzi). a w kolporterze bywam dosc czesto uncertain
    • pankomentarz Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 10:32
      smycz ubisoftu wygrales pewnie
    • Gość: mant3z Re: Na szybko - In Remembrance IP: 80.50.237.* 31.03.09, 10:33
      Czy wiecie że wczoraj była premiera Landwirtschafts Simulator 2009?
      www.landwirtschafts-simulator.de/

Kiedy będzie recenzja? smile
    • pankomentarz Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 10:35
      spotkalem ludzi z "en garde" w lipsku jak z wypiekami na twarzy i przerazeniem wielkoscia hali w oczach gubili sie po korytarzach. mieli na sobie identyczne, czarne koszulki w nazwa pisma i poruszali sie w 4 osobowej grupie.

odezwalem sie do nich i rzucilem jakis glupi zart o "blizniakach" i zapytalem z jakiego sa pisma bo nigdy o nim nie slyszalem. na moje pytanie odpowiedzieli szyderczym spojrzeniem i poszli dalej. wzruszylem ramionami i poszedlem grac w starcrafta 2.

• Gość: mayonez Re: Na szybko - In Remembrance IP: 212.59.230.* 31.03.09, 10:49
      uśmiech kierownika wygrałem big_grin
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 11:00

-----

odciśnięty w betonie smile

a tak serio, to aktualnie mam Codename Panzers Zimna Wojna smile i to jest właśnie nagroda dnia smile adres mam

co do pisemka, tak, chodzi o Engarde, w Warszawie w kiosku w galerii mokotów było jedno jakieś 6 tygodniu temu i nie, też nie czytałem zawartości smile o konsolach coś smile
    • pankomentarz Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 11:18
      A zapomniałem zaprosić na moją wczorajszą wieczorną relację z polskiej inwazji na Wielką Brytanię.

jak zwykle na pankomentarz.blox.pl
    • Gość: Infra Re: Na szybko - In Remembrance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 11:34
      nie ukrywam ze ta Engarda to masakra jakas, ciekawe kto to czyta. O grach na powaznie - wtf
    • Gość: seximada Re: Na szybko - In Remembrance IP: *.chello.pl 31.03.09, 11:43
      Engarde popłuczyny po "legendarnej" Załodze G (w swoim mniemaniu) z chłopcami, którzy uważają, że piszą poważnie o grach. Szkoda, że ta powaga jest w sferze ich pobożnych życzeń i zaklinania rzeczywistości, bo warsztat i wiedza = Zero
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 11:51
      @seximada - ej, Załoga była legendarna smile ta z pierwszego okresu działania, jak szefował jej Nubarus jeszcze smile a potem to był po prostu zin jakich wiele smile i zmarł jak inne ziny
    • pankomentarz Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 12:17
      zaden zin nie moze byc legendarny.

z definicji zin jest failem grupujacym no-lifeow smile
    • Gość: lexi Re: Na szybko - In Remembrance IP: *.chello.pl 31.03.09, 12:44
      tak samo jak blogowanie? wink
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 13:03
      @lexi - zupełnie inaczej, bo blogowanie to fail grupujący... kogoś innego niż no-life'ów big_grin
    • pankomentarz Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 13:15
      znudzonych pracownikow biurowcow smile

ale fail to fail smile jaki jest kazdy widzi
    • Gość: mayonez Re: Na szybko - In Remembrance IP: 212.59.230.* 31.03.09, 13:28

-----

odciśnięty w betonie smile

----------

uzbrojonym

@seximada - czemu uważasz ich za chłopców? to stare byki big_grin
    • Gość: Washu Re: Na szybko - In Remembrance IP: *.euronet.net.pl 31.03.09, 14:26
      łeee, jak o konsolach to ja nie dotykam ;[
    • simplex Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 14:43
      "z definicji zin jest failem grupujacym no-lifeow smile"

Lol^2, tekst tygodnia big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka