Gość: mayonez IP: 212.59.230.* 31.03.09, 10:03 in remembrance... hmm może chodzić o utwór Morbid Angel, ale nie pamietam płyty.... osobiście obstawiałbym Theriona, z płyty A`Arab Zaraq Lucid Dreaming... morbidów nie lubie, stąd mój typ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Washu Na szybko - In Remembrance IP: *.euronet.net.pl 31.03.09, 10:04 ziaaf. nie wiem, co to moze byc za kapela... pewnie cos z metalu, tego ciezszego. [; Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 10:05 @mayonez - brawo Therion oczywiście następnym razem daj komuś innemu coś wygrać jak przyjadę do pracy to zobaczę co mi leży na biurku niepotrzebnego (myślałem, że będę miał więcej czasu zanim ktoś zgadnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Washu Re: Na szybko - In Remembrance IP: *.euronet.net.pl 31.03.09, 10:08 kek, a ja szukalem po plytach osbourne'a ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Washu Re: Na szybko - In Remembrance IP: *.euronet.net.pl 31.03.09, 10:16 a tak btw, to jeszcze nie mialem okazji zobaczyc tego en garde (jesli o to pisemko tutaj chodzi). a w kolporterze bywam dosc czesto Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 10:32 smycz ubisoftu wygrales pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mant3z Re: Na szybko - In Remembrance IP: 80.50.237.* 31.03.09, 10:33 Czy wiecie że wczoraj była premiera Landwirtschafts Simulator 2009? www.landwirtschafts-simulator.de/ Kiedy będzie recenzja? Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 10:35 spotkalem ludzi z "en garde" w lipsku jak z wypiekami na twarzy i przerazeniem wielkoscia hali w oczach gubili sie po korytarzach. mieli na sobie identyczne, czarne koszulki w nazwa pisma i poruszali sie w 4 osobowej grupie. odezwalem sie do nich i rzucilem jakis glupi zart o "blizniakach" i zapytalem z jakiego sa pisma bo nigdy o nim nie slyszalem. na moje pytanie odpowiedzieli szyderczym spojrzeniem i poszli dalej. wzruszylem ramionami i poszedlem grac w starcrafta 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayonez Re: Na szybko - In Remembrance IP: 212.59.230.* 31.03.09, 10:49 uśmiech kierownika wygrałem Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 11:00 uśmiech kierownika wygrałem ----- odciśnięty w betonie a tak serio, to aktualnie mam Codename Panzers Zimna Wojna i to jest właśnie nagroda dnia adres mam co do pisemka, tak, chodzi o Engarde, w Warszawie w kiosku w galerii mokotów było jedno jakieś 6 tygodniu temu i nie, też nie czytałem zawartości o konsolach coś Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 11:18 A zapomniałem zaprosić na moją wczorajszą wieczorną relację z polskiej inwazji na Wielką Brytanię. jak zwykle na pankomentarz.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infra Re: Na szybko - In Remembrance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 11:34 nie ukrywam ze ta Engarda to masakra jakas, ciekawe kto to czyta. O grach na powaznie - wtf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seximada Re: Na szybko - In Remembrance IP: *.chello.pl 31.03.09, 11:43 Engarde popłuczyny po "legendarnej" Załodze G (w swoim mniemaniu) z chłopcami, którzy uważają, że piszą poważnie o grach. Szkoda, że ta powaga jest w sferze ich pobożnych życzeń i zaklinania rzeczywistości, bo warsztat i wiedza = Zero Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 11:51 @seximada - ej, Załoga była legendarna ta z pierwszego okresu działania, jak szefował jej Nubarus jeszcze a potem to był po prostu zin jakich wiele i zmarł jak inne ziny Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 12:17 zaden zin nie moze byc legendarny. z definicji zin jest failem grupujacym no-lifeow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexi Re: Na szybko - In Remembrance IP: *.chello.pl 31.03.09, 12:44 tak samo jak blogowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 13:03 @lexi - zupełnie inaczej, bo blogowanie to fail grupujący... kogoś innego niż no-life'ów Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 13:15 znudzonych pracownikow biurowcow ale fail to fail jaki jest kazdy widzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayonez Re: Na szybko - In Remembrance IP: 212.59.230.* 31.03.09, 13:28 uśmiech kierownika wygrałem ----- odciśnięty w betonie ---------- uzbrojonym @seximada - czemu uważasz ich za chłopców? to stare byki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Washu Re: Na szybko - In Remembrance IP: *.euronet.net.pl 31.03.09, 14:26 łeee, jak o konsolach to ja nie dotykam ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Na szybko - In Remembrance 31.03.09, 14:43 "z definicji zin jest failem grupujacym no-lifeow " Lol^2, tekst tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś