simplex 31.03.09, 15:09 Pierwszy!!oneoneone!!111! Łoł, wchodzę na Gamecorner a tam zupełnie nowy lejałt, dizajn, czy jak to tam się zwie. No i stronka "O nas". Czy mnie cos ominelo, czy nie pisaliście ze bedzie taka duza zmiana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gegfsf Re: O nas IP: *.chello.pl 31.03.09, 15:42 buhaah kominek współpracownik Odpowiedz Link Zgłoś
lcls Re: O nas 31.03.09, 15:43 Dlaczego Paweł Płaza na zdjęciu wygląda jak Mario? o_0 Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: O nas 31.03.09, 15:44 bo Paweł spóźnił się z podesłaniem swojej fotki. za karę nie dostanie pensji. Odpowiedz Link Zgłoś
lcls Re: O nas 31.03.09, 15:47 Ostry szef z Ciebie. Ciekawe czy pozwalasz grać swoim podwładnym w czasie pracy Odpowiedz Link Zgłoś
razorhost1976 Re: O nas 31.03.09, 15:58 kominek tajny współpracownik ostatnio nawet mu się udaje mnie przykuć do artykułu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: O nas IP: *.2-0.pl 31.03.09, 21:33 No ale co? Sławek też się nie wysilił i podesłał swoje foto z Naszej-Klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pse Re: O nas IP: *.217.146.194.generacja.pl 31.03.09, 22:59 Nie no, chłopaki, za dużo tych linków na głównej stronie, było ładnie, sterylnie, czytelnie, przyjemnie dla oka, a teraz same szlaczki i nie widać co gdzie się zaczyna, a gdzie kończy. Jak już to ma zostać to miło by było, żeby najnowsze artykuły bardziej się wybijały, może jakaś nieznaczna ramka, albo przynajmniej grubsza niebieska linia między każdym. Tak samo obwódka przydała by się do tego głównego, górnego artykułu. Ponadto zmienił bym troszkę układ strony, szukacza na prawo w kolumnę upchnąć i pasek gamecorner-start-cykle-... można by zwęzić, nawet o połowę, bo to jest chyba w ogóle nie używane, przez co wita nas na stronie spora "pusta" przestrzeń, zamiast ze dwa-trzy artykuły. Jeszcze co do samych linków do najnowszych artykułów (żeby nie było wątpliwości, środkowa kolumna), wywalił bym linki "skomentuj" i "więcej", a nawet i datę, bo nie jest to ważne, a powiedział bym, że ważne staje się dopiero po za poznaniu się z artykułem (skomentuj i data), a "więcej" uzyskuje się przez kliknięcie w tytuł. W ten sposób nie będzie trzeba nagminnie przesuwać strony. Właściwie tagi też można by jakoś zredukować. No i w zasadzie dobrze by było ustandaryzować rozmiar grafiki, żeby i ona nie wydłużała i wywalić filmiki do samego artykułu. No i na koniec, bo to na samym końcu linki do starszych najnowszych artykułów ([1][2][3]...[384](<-!!)) powinno być jak dla mnie nad "najczęściej czytane", bo jak dopiero popołudniu czytam, to zdążycie naprodukować ponad jedną stronę. W mojej opinii naprawdę może to poprawić przejrzystość serwisu i wygodę użytkowania. Wielkim zaskoczeniem jest dla mnie częstochowski pochodzenie Sławka. Może małe spotkanie fan klubu GC na wałach? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: O nas 01.04.09, 00:38 Wielkim zaskoczeniem jest dla mnie częstochowski pochodzenie Sławka. Może małe spotkanie fan klubu GC na wałach? ----- wolę na Dekabrystów Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: O nas 01.04.09, 12:14 Woow, to ja chyba oprócz Poly, coraz częściej teraz będę zaglądał na GC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrogo Re: O nas IP: *.acn.waw.pl 01.04.09, 16:25 a tak na serio to szkoda. Lubilem jego recenzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: O nas IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.04.09, 16:54 Heh, to ten, któremu się nie podobał Dawn of War? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: O nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 18:54 Heh, to ten, któremu się nie podobał Dawn of War? ---- Pewnie dlatego go już nie ma a recenzuje Sławek żeby więcej "wpadek" nie było ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: O nas IP: *.acn.waw.pl 01.04.09, 20:17 Sławek nie recenzuje tylko odstawia obrone Czestochowy. Wbrew wszystkim i wszystkiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadarath Re: O nas IP: *.chello.pl 02.04.09, 01:16 Sławek a odwiedzasz czasem jeszcze Dragona aka Fantasy ? Ja z Częstochowy też już wybyłem do Wrocławia ale tam zawsze zaglądam zobaczyć co słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: O nas 02.04.09, 01:19 @nadarath - od kiedy Jaro już nie stoi za ladą, to nie zaglądam, bo nikogo tam nie znam zmiana pokoleniowa nastąpiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadarath Re: O nas IP: *.chello.pl 02.04.09, 14:50 Hehe kiedyś to musiało nadejść już takie życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smart Re: O nas IP: *.chello.pl 02.04.09, 17:34 Cenzura na całego, nie dość że skasowaliście mój komentarz ostatni w którym zarzucałem wam wyrzucenie Krzyśka bo sie z wami nie zgadzał to jeszcze wuycieliście mój pierwszy komentarz. Widać krytyka była słuszna i utrafiłem w sedno. Ciekawe ile przetrwa ten komentarz. Miałem nadzieje że dorośniecie i bedzie można na gamecornerze znaleźć ciekawe recenzje i ciekawych recenzentów a tu widać że klika sie trzyma a komu sie nie podoba to cenzura i wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):) Re: O nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 21:51 hihi jest Dawid nie tylko redakcja go lubi;P Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: O nas 03.04.09, 13:35 Drogi Kolego Smart, nikt żadnego Krzyśka nie wyrzucił. Krzysiek nigdy w GC nie pracował. Krzysiek pracuje dla zewnętrznej firmy, która na mocy sprzedawała treści firmie Agora. Ze względu na cięcie kosztów byliśmy zmuszeni tę umowę zakończyć. Współpracę z Krzyśkiem bardzo sobie ceniłem. Teorie jakoby ktoś się kogoś "pozbywał" za poglądy są niezbyt mądre i niezbyt dojrzałe, szczególnie, że zawsze można napisać maila i się wszystkiego dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
lcls Re: O nas 03.04.09, 16:15 Znaczy się nie będzie już video-recenzji Krzyśka Woźniaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: O nas IP: *.chello.pl 03.04.09, 18:30 To Woźniak jednak istnieje? Byłem pewny że to pseudonim artystyczny któregoś z Was. A tak na marginesie to szkoda. Lubiłem jego twórczość. Choć cały czas myślałem że jest Wasza. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: O nas 04.04.09, 11:01 Teorie jakoby ktoś się kogoś "pozbywał" za poglądy są niezbyt mądre i niezbyt dojrzałe, szczególnie, że zawsze można napisać maila i się wszystkiego dowiedzieć. ---- a po co, skoro można produkować skandal z niczego i rozdzierać szaty? w Polsce to zawsze w cenie Odpowiedz Link Zgłoś