Dodaj do ulubionych

Historia Total War - Medieval

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 11:21
Pan nie wie chyba co mówi jak w każdej pana recenzji mówi pan kilka minusów,plusów,szczegółów i koniec,tak jakby wcale nie chodziło o grę czyli jak w The Path-w ogóle nie mówi się o grze,no może przez kilka sekund ...Myślę,że lepiej komuś innemu z redakcji by wyszło.No i za krótkie.To teraz dwójka czy Rome ?
Obserwuj wątek
    • manowar_maniac Re: Historia Total War - Medieval 17.04.09, 11:26
      Teraz będzie Rome. Mi się wszystko podoba to video
    • manowar_maniac Re: Historia Total War - Medieval 17.04.09, 11:27
      Chociaż fakt, ze za krótkie...
    • galekanalek Re: Historia Total War - Medieval 17.04.09, 11:36
      Mckwack. Chcesz recenzji to wpisz w wyszukiwarkę stosowną frazę. To jest luźne retrospekcyjne spojrzenie na to, czym zaszczycili nas developerzy serii Total War. Takie, można powiedzieć, artystyczne podsumowanie.
      Mongołowie brrrr wink
    • Gość: brum Re: Historia Total War - Medieval IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 11:37
      Ech smile Zabawne. Masz vis comica Slawomirze i w slowach i w gestach. wink Talent by sie zmarnowal gdybys tylko pisal...
    • Gość: Siemion Re: Historia Total War - Medieval IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 11:47
      Wprawdzie trochę krótkie, ale fajnie brzmiało i wstawki były super tongue_out I wreszcie przestałeś trzymać ręce w kieszeniach Sławku, gratulacje smile
    • todraf Re: Historia Total War - Medieval 17.04.09, 11:58
      Kompletnie bez sensu. Takich krótkich kawałków nie da się oglądać. Poza tym zamiast gry pokazujecie cały czas Sławska tak jakby był jakąś cycatą laską. Ludzie chcę oglądać takie filmy dla gry a nie dla ludzi a cięcie gry na takie drobne kawałki przypomina mi sławetną Ninę oraz DLC.
    • Gość: 123321 Re: Historia Total War - Medieval IP: *.magma-net.pl 17.04.09, 12:10
      i dalej niczym wołoszański historię opowiadacie... ale lepiej niż wczoraj dzięki wstawkom z krzyżaków smile to przy rome dacie scenki z quo vadis i nerona? smile
    • Gość: Windows 100 Re: Historia Total War - Medieval IP: *.stella.net.pl 17.04.09, 12:21
      W gre nie gralem, ale ten ze screena, to jest chyba templariusz, a nie krzyżak (czerwony krzyż na białym stroju) co prawda templariusze przyczynili sie do powstania krzyżaków, ale to inny zakon.

A recenzja krotka i malo tresciwa tongue_out
    • Gość: dagorek Re: Historia Total War - Medieval IP: *.171.22.138.static.crowley.pl 17.04.09, 12:28
      nie słuchajcie ich, genialne to jest! : D
    • Gość: anras Re: Historia Total War - Medieval IP: *.bluel.net 17.04.09, 12:45
      a tam krótkie. na redtube filmik mają podobną długość i nikt nie narzeka
    • mistermozg Re: Historia Total War - Medieval 17.04.09, 12:56
      Bardzo mi się spodobał ten filmik. Zwłaszcza te kawałki z filmów są świetnie dopasowane. Czy w filmiku o Rome zobaczymy Asteriksa? smile
    • Gość: tygryst Re: Historia Total War - Medieval IP: 89.167.24.* 17.04.09, 13:04
      łza się w oku kręci... a w dodatku zęby się szczerzą w uśmiechu... czyli fajny filmik big_grin
    • Gość: F Re: Historia Total War - Medieval IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.04.09, 13:17
      Ja wiem, że to "inny" serwis, ale nie moglibyście z tą innością pójść w drugą stronę? Na przykład inne, bo dużo i dobre? Zdecydowanie trzeba było jednak całość (wszystkie części) wrzucić za jednym zamachem. Bo takie oglądanie w kawałkach męczące jest.

Chociaż oczywiście w ten sposób nabijacie więcej wyświetleń reklamy...
    • d_pawel Re: Historia Total War - Medieval 17.04.09, 13:27
      F -> Możesz poczekać na pełną, 10 minutową wersję, ja nie widzę większego problemu smile.
    • Gość: Szyszka Re: Historia Total War - Medieval IP: *.acn.waw.pl 17.04.09, 13:31
      Wstawka z "hymnem" za długa. Do ludzia z kamerą - spróbuj innych ujęć, bo pokazywanie z jednego jest za monotonne. Poza tym lepiej niż część pierwsza - strasznie fajnie się ogląda!!!!!!big_grin
    • william_dr Re: Historia Total War - Medieval 17.04.09, 13:33
      O lol!!!
      Zawaliste!!!
      "ta sama, glupia jak but, sztuczna inteligencja" big_grin
      TO jest big_grin

Podobało się i to bardzo smile tzn. recenzja smile

Niezly pomyśł, szczególnie z "Do boju Polsko!" big_grin

Gratulacje!
    • Gość: F Re: Historia Total War - Medieval IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.04.09, 13:38
      "F -> Możesz poczekać na pełną, 10 minutową wersję, ja nie widzę większego problemu smile."

Jestem dzieckiem GC, chcę teraz. big_grin
    • Gość: fafik Re: Historia Total War - Medieval IP: *.leed.cable.ntl.com 17.04.09, 13:59
      panie slawku to nie sa kroniki XX wieku!
    • slawomir.serafin Re: Historia Total War - Medieval 17.04.09, 14:00
      Jestem dzieckiem GC, chcę teraz. big_grin

-----

cicho, bo lanie będzie. Pracę domową odrabiać!

big_grin
    • slawomir.serafin Re: Historia Total War - Medieval 17.04.09, 14:02
      a tak przy okazji, trzecia część dopiero w poniedziałek niestety - montażysta nie da rady na dziś skończyć, bo szarpie się z dźwiękiem, na który w poprzednich naszych "widełach" tak narzekaliście.
    • aryman222 Re: Historia Total War - Medieval 17.04.09, 14:34
      fajnie się ogląda, tylko faktycznie 2 minuty to za krótko. albo trzeba było każdej części dać po 5 minut, albo cały filmik 10 minutowy podzielić na 2 części. w dwie minuty o tak wieloaspektowej grze ciężko opowiedzieć- to nie FPS (biegnij do przodu i strzelaj wink) , to strategia. ciekawie byłoby pokazać jakąś najbardziej satysfakcjonującą taktykę- typu powstrzymywanie Mongołów na mostach...
    • Gość: Pan Szaraban Re: Historia Total War - Medieval IP: *.lanet.net.pl 17.04.09, 16:29
      Brakowało mi tu rekwizytów. Mam nadzieję, że zobaczymy któregoś z redaktorów w stroju wojaka big_grin
    • Gość: Gość Re: Historia Total War - Medieval IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 12:13
      "Powierzchowne różnice, widoczne na pierwszy rzut oka, nie skrywały zbyt dobrze tego, że to jest ta sama gra".

Jak ulał pasuje do opisu różnic pomiędzy Rome, Medieval II, i częściowo także Empire.
    • zycie_is_simple Re: Historia Total War - Medieval 18.04.09, 12:39
      oby tak dalej smile w dobrą strone idziecie. Brawa dla tych Panów którzy uważają ten filmik za recenzje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka