Dodaj do ulubionych

Trailer: inFamous

28.04.09, 22:50
Muszę przyznać, że z każdym kolejny trailerem jestem co raz bardziej napalony na inFamous. Właściwie dla mnie to pewny zakup pod koniec maja, mam tylko nadzieję, że cena wydania kolekcjonerskiego nie będzie zbyt wysoka.
Obserwuj wątek
    • totonek Re: Trailer: inFamous 28.04.09, 23:00
      Grafika jest na niskim poziomie. Kolorystyka rzeczywiście słabo się prezentuje. Samo nawalanie elektrycznością jest dosyć nudne. Nie mam żadnej z konsol ale po trailerach wolałbym dużo bardziej Prototype niż Infamous.
    • mi-go Re: Trailer: inFamous 28.04.09, 23:26
      Kozak. grafikę trzeba postrzegać przez pryzmat sanbox'a.
      Animacja na bardzo dobrym poziomie. Są bossowie więc może nie będzie tak nudno jak w reszcie sandów.
      Najpierw łyknę demo choć muszę się przyznać, że coraz bardziej mi się to wszystko.
    • super-nyga Re: Trailer: inFamous 28.04.09, 23:27
      trailer fajny, ale nadal mnie ciekawi czy ta gra nie bedzie nudna po dluzszej grze jak np spiderman.. Gdyby byly furki dla urozmaicenia jak w crackdown to rozumiem, ale bez tego czekam na pozniejsze recki (nie te pierwsze od zaprzyjaznionych serwisow z SLONY;> )
    • mi-go Re: Trailer: inFamous 29.04.09, 00:17
      Crackdown to dziadek w porównaniu do Infamous. Jak to można porównywać?To może do Pitfall'a z 89?
    • bigdaddyy Re: Trailer: inFamous 29.04.09, 00:24
      takie sobie wole BC i Proto smile
    • mi-go Re: Trailer: inFamous 29.04.09, 00:34
      Ja za to wolę mieć jeszcze do wyboru Infamous. W Proto i BC też zagram jak mnie ochota najdzie.
      Zapowiada się świetnie. Ciekawe czy w Polsce dodadzą betę do Uncharted 2?
    • gurafikku Re: Trailer: inFamous 29.04.09, 09:37
      Skakanie z dachu z wysokości 50m z jakimiś wyładowaniami z rąk? Dziękuję, nie kupię.
    • limak122 Re: Trailer: inFamous 29.04.09, 15:27
      Po ostatnich gameplayach i trailerach widać, że to porządna gra. Jeżeli rzeczywiście jest porządna to chyba sobie załatwię i pogram. Skoki z 50m z jakimiś wyładowaniami z rąk wcale mi w tym przeszkadzać nie będą, wręcz przeciwnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka