panatha 05.06.05, 18:34 Ja tam wole sowieckiego szpiega M. Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta 05.06.05, 18:34 "Sondaż przeprowadzono za pomocą kwestionariusza wyświetlanego w internecie na reprezentatywnej próbie 1168 polskich Internautów w wieku 18 i więcej lat." Ciekawe jak się zapewnia reprezentatywność takiej próby. Pic na wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyko Ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:37 panda.bg.univ.gda.pl/~pampers/Tvnfakty.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol W starozytnych Atenach władzę wybierano losowo. IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 05.06.05, 20:17 Dlatego może być Lis, Jolka, Bochniarzowa czy nawet, za przeproszeniem, Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker durnawi ci polscy internauci... IP: *.ny325.east.verizon.net 05.06.05, 20:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biolog Re: durnawi ci polscy internauci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:53 Najbardziej durni sa polscy internauci przebywajacy w NY . Ciekawe dla czego , wie ktos ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: durnawi ci polscy internauci... IP: *.ny325.east.verizon.net 05.06.05, 21:59 chetnie sie dowiem. slucham... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r@s Re: durnawi ci polscy internauci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:27 A toć se podziwej teguo jorkera - tyz nie wi, a pisi. Słabowite to jakeś na pomyślunku - apsik! Odpowiedz Link Zgłoś
js23 Re: na Prezydenta w Pcimiu Dolnym oczywiście 06.06.05, 12:20 tylko tam sie nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker aaa... to ja nie zrozumialem pytania... IP: *.ny325.east.verizon.net 06.06.05, 13:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 Re: durnawi ci polscy internauci... IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 06.06.05, 12:01 Gość portalu: biolog napisał(a): > Najbardziej durni sa polscy internauci przebywajacy w NY . > Ciekawe dla czego , wie ktos ? No pewnie dlatego ze "dlaczego" pisza "dla czego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r@s Re: durnawi ci polscy internauci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:24 a cemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: durnawi ci polscy internauci... IP: *.ny325.east.verizon.net 05.06.05, 23:42 a kto to jest tomasz lis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu_roy Re: durnawi ci polscy internauci... IP: *.nyc.res.rr.com 06.06.05, 08:17 Pismak, przedstawiciel szpagatowej medialnej inteligencji. Przeczytaj sobie wypociny tego kabotyna np. "Co z ta polska" to skumasz ciezar tego yntelektu ktory rwie sie do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker to wiem, ale... IP: *.ny325.east.verizon.net 06.06.05, 13:08 coz czyni go kandydatem na prezydenta? prawie intelektualna, jedna jedyna ksiazeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker bylaby, gdyby ktokolwiek o zdanie mnie pytal... IP: 70.19.14.* 06.06.05, 16:42 wciaz czekam na argumenty. coz takiego czyni tomka lisa kandydatem na prezydenta. to, ze czytac z kartki przed kamera potrafi juz wiem. z gory dziekuje za przekonywujaca argumentacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yola13 odezwał się mądrala IP: *.sportnet.gliwice.pl / *.sportnet.gliwice.pl 06.06.05, 15:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikiniarz ja wolę Zytę, ta to przynajmiej o Rodzinę zadbała IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.06.05, 20:38 i wie jak się ustawić a jej Uczelnia to na szefa Katedry Nepotyzmu i Ksenofobii dała jej awans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Żadnego Lisa - Bochniarz jest najlepsza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:43 Ja tam zagłosuję na Bochniarz. Lis to pacynka, trzeba rzeczywiscie wybrać h=kogoś spoza kociołka, ale kogoś kto się zna na kreowaniu rzeczywistości a nie jej komentowaniu! Musimy mieć kogoś kto będzie działać! Bochniarz i jeszcze raz Bochniarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r@s Re: Żadnego Lisa - Bochniarz jest najlepsza! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:31 To ja już zostane za homo i jednak wole Lisa - przystojniejszy od Bochniarza! ;-P ( A takich kreatorów - czy kreatur- daj Boże jak najmniej!) Odpowiedz Link Zgłoś
kaphis Re: Żadnego Lisa - Bochniarz jest najlepsza! 06.06.05, 08:37 A Pani to nie wie ze media kreuja rzeczywistosc i ksztaltuja opinie publiczna? Wiec Lisek Witalisek nie jest tym liskiem co chodzil kolo drogi nie mając reki ni nogi, ale liskiem przecherą, co już był w ogródku, już witał się z gąska. Poza tym ta sonda to pic na wodę bo ludzie klepią co popadnie dla zabawy, z przekory itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocław Re: Ja też IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.06.05, 09:46 panie Tomaszu do dzieła Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta 05.06.05, 18:37 kataryna.kataryna napisała: > "Sondaż przeprowadzono za pomocą kwestionariusza wyświetlanego w internecie > na reprezentatywnej próbie 1168 polskich Internautów w wieku 18 i więcej lat." > > > Ciekawe jak się zapewnia reprezentatywność takiej próby. Pic na wodę. "Reprezentatywna" oznacza w tym przypadku zapewne "posiadająca dostęp do Internetu i więcej niż 18 lat" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasiad Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.ipt.aol.com 05.06.05, 23:05 Czesc, Macku :) Mylisz sie, az mnie zdziwiles. Proba reprezentatywna to pojecie statystyczne. Nie bylem z niej mocny nigdy, wiec ktos mnie moze poprawic, ale oznacza mniej wiecej okreslona liczebnosc i zawartosc proby. Z tego co pamietam to proba powyzej 1000 osob jest reprezentatywna dla wiekszej zbiorowosci i nie jest uznawana za 'mala' (to tez chyba bylo pojecie statystyczne). Pozdrowienia :) Sasiad Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta 05.06.05, 23:07 Gość portalu: Sasiad napisał(a): > Czesc, Macku :) > > Mylisz sie, az mnie zdziwiles. Proba reprezentatywna to pojecie statystyczne. > Nie bylem z niej mocny nigdy, wiec ktos mnie moze poprawic, ale oznacza mniej > wiecej okreslona liczebnosc i zawartosc proby. Z tego co pamietam to proba > powyzej 1000 osob jest reprezentatywna dla wiekszej zbiorowosci i nie jest > uznawana za 'mala' (to tez chyba bylo pojecie statystyczne). > > Pozdrowienia :) > > Sasiad Sąsiad??? Tenże sam??? I jak Ci tam w tych obcych krajach??? A ja żartowałem z tą próbą reprezentatywną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasiad Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.ipt.aol.com 06.06.05, 08:42 Tenze sam, jak najbardziej :) A w obcych krajach nienajgorzej, chociaz tesknie za tym naszym, mimo ze taki poplatany :) W ogole to w razie czego maile mam dalej identyczne, wiec mozesz sie odzywac, a juz na pewno musisz, gdybys sie przypadkiem wybieral w te okolice :) Pozdrowienia, praca wzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta 05.06.05, 19:05 A największy pic z wiekiem, nikt zasiadając wszak w internecie nie macha dowodem osobistym hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adg Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:06 kataryna.kataryna napisała: > "Sondaż przeprowadzono za pomocą kwestionariusza wyświetlanego w internecie > na reprezentatywnej próbie 1168 polskich Internautów w wieku 18 i więcej lat." > > > Ciekawe jak się zapewnia reprezentatywność takiej próby. Pic na wodę. > > Dokładnie. Ja takie kwestionariusze omijam z daleka, szkoda czasu na bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me TOMEK, GO FOR IT !! IP: *.tampfl.dsl-w.verizon.net 06.06.05, 03:43 Young smart guy is better than old farts ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 Re: TOMEK, GO FOR IT !! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 06.06.05, 12:07 Gość portalu: Me napisał(a): > Young smart guy is better than old farts ! who the fuck are you? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta 05.06.05, 18:35 Czyżby Tomasz Lis miał szansę stać się pierwszym "wirtualnym" prezydentem w Polsce? A poważniej - czy prezydent to jest funkcja tylko dla polityka? Bo wszak ani Lis, ani Religa nie są politykami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benitez Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.05, 18:43 Jurka Dudka proponuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALF Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.ztpnet.pl 06.06.05, 00:29 a dlaczego nie kaczora Donalda albo psa Pluto.Maja takie same kwalifikacje Odpowiedz Link Zgłoś
kaphis Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta 06.06.05, 09:40 A ktory z obecnych "politykow" ma do tego kwalifikacje? Ze niby kwalifikacje sie nabywa przez zasiedzenie moze? To kolko gospodyn wiejskich i burakow laserem od pluga odwalonych, a nie politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta 05.06.05, 18:43 Jak taka jest korzystajaca z Internetu wierchuszka, to jestem szczesliwy, ze sie z tego narodku lata temu wypisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Lepszy Lis niż Religa, Kaczyński czy Goździjkowa 05.06.05, 18:43 Tak, Lis jest najlepszy w tym poczecie osobliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery ANdriu Gooooołota na prezia !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.05, 22:45 umie robic kase a tego nam potrzeba ....a i awantrunikom z samoobrony tez potrafilby prztyczka dac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 Re: ANdriu Gooooołota na prezia !!! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 06.06.05, 12:13 Gość portalu: jery napisał(a): > umie robic kase a tego nam potrzeba ....a i awantrunikom z samoobrony tez > potrafilby prztyczka dac!! Ty,jery a moze tyminski? on tez umie robic kase. Tylko ze nie o to chodzi zeby prezydent umial robic kase,pajacu!! Ty masz ja robic!!!! a prezydent z premierem maja ci to ulatwiac a nie przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Idzmy na calosc i wybierzmy Barbie! IP: *.chello.pl 05.06.05, 18:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: befsztyk Re: Adaś Małysz na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:16 Tylko JONASZ, na prezydenta. Potrzebne sa porzadki z klerowiskiem i wrazliwosc na biede spoleczenstwa.Oglada i takt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m22 Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 05.06.05, 18:56 Już kilkakrotnie Polska była o krok od śmieszności.Teraz Lis by ugruntował w swiecie "prawdziwą"opinię o polakach - Tymińskiego już mieliśmy,Piotrowicza też,teraz "intelektualista"Lis nam potrzebny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdd Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 05.06.05, 18:59 Jak można chcieć kogoś na prezydenta nie usłyszawszy jego programu? Debile Odpowiedz Link Zgłoś
twardokesek Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta 05.06.05, 19:18 Mysle, ze cala, albo prawie cala grupa tych 18% czytala ksiazke (ksiazki) Lisa i znaja jego poglady znacznie lepiej od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta 05.06.05, 19:38 twardokesek napisał: > Mysle, ze cala, albo prawie cala grupa tych 18% czytala ksiazke (ksiazki) Lisa > i znaja jego poglady znacznie lepiej od ciebie. W takim razie nie jest to próba reprezentatywna bo nie sądzę, żeby co piąty internauta znał książkę Lisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.ctftmy01.fl.comcast.net 05.06.05, 20:29 no to jezeli chodzi o reprezentatywnosc i znajomosc pogladow, to ja proponuje bezdomna z Centralnego na prezydenta... wiekszosc o niej slyszala; jest do bolu uczciwa, odmowila przyjecia 40 tys PLN z niewiadomego zrodla; no i jest w jakis sposob popularna; minimum kryteriow aby kandydowac spelnia, wiec do boju rodacy! Bezdomna na prezydenta!! Rownie dobra jak Lis!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veka Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: 80.72.34.* 05.06.05, 20:39 Bezdomna do domu. Lis do kacznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 06.06.05, 12:17 twardokesek napisał: > Mysle, ze cala, albo prawie cala grupa tych 18% czytala ksiazke (ksiazki) Lisa > i znaja jego poglady znacznie lepiej od ciebie. To lis umie jeszcze pisac???? Szkoda tylko ze 18% internautow nie umie czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroka Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: 80.51.90.* 05.06.05, 19:11 Nooo... , ładny jest. Jeden taki co był przystojny (ale się wypasł i już nie jest) dość długo miłościwie , ku uciesze gowiedzi w pałacu siedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poko Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:12 ..chyba im na głowę coś spadło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wg To mielibyśmy Lisa i PiS-a lub Lisa na PiS-a. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.06.05, 19:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wg Co do Gertychów, to wolę Adamsów. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.06.05, 19:15 Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: Co do Gertychów, to wolę Adamsów. 05.06.05, 23:45 radzę do wyszukiwarki wpisać to nazwisko Adams, Adamsów Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Bzdura! 05.06.05, 19:31 Jakże mnie wkurzają takie informacje. To że Lis jest na czele jakiegoś sondażu oznacza li tylko że jest na czele jakiegoś sondażu. Nic innego z tego artykuliku nie wynika. To jest takie plotkarskie pisanie. Gdzieś przeczytaliśmy czy usłyszeliśmy no to publikujmy, niech się inny domyślają o co chodziło. Plotka i manipulacja. Bo nie dowiadujemy się o co pytali tych bidnych internautów, niby reprezentantów całej populacji internautów. Na stronie tej całej firmy Geminus też niczego nie znalazłem. Bzdura i tyle. Po co to w ogóle publikować. Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liggy Kotlinowskiego nazywaja tu "Innym kandydatem"... IP: *.ny325.east.verizon.net 05.06.05, 19:37 ...ale nie wiedzialem, ze ma on az prawie 14% poparcia ;-) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicurpix Re: Kotlinowskiego nazywaja tu "Innym kandydatem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:32 To zawsze zalezy od sposobu przeprowadzania sondażu. Ja głosuje na siebie w 100% mam więc wielkie poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic A ja bym chciał by takie pathany zanim cos 05.06.05, 19:42 chlapną na necie uswiadomiły sie trochę wcześniej i nie osmieszały na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: A ja bym chciał by takie pathany zanim cos 05.06.05, 20:07 sam sie osmieszasz, czerwona świnio, wracaj skad przybyłes , won do Moskwy, stanowcze NIE dla Ligi Przyjaciół Rosji !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:44 Lis do lasu!!! Znajdźcie sobie w internecie materiał (mp3) na temat współpracy p. Lisa z biednymi "ku.." ludźmi. Ten materiał emanuje arogancją i tupetem tegoż pana. Jak zostanie wybrany prezydentem, to ja proszę o azyl polityczny, np. na Ukrainie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:47 skad sie wzielo tyle glabow chcacych glosowac na borowskiego??? rozumiem, ze w swiecie rzeczywistym czerwony post-komuszy beton trzyma sie mocno, ale ze towarzysze trafili juz do internetu? szok panie, prawdziwy szok - "pomozecie towarzysze? pomozemy!" borowski to kretyn jakich malo - przeciez ten facet wciaz zyje w epoce "socjalizmu z ludzka twarza" i wszystko co robi ma na celu powrot do tego pieknego systemu. to taki dobry wujek co tylko chcialby dopierd* wysokimi podatkami wszystkimi harujacym, by pozniej moc wspanialomyslnie pochylac sie nad losem ubogich (ktorych sam naprodukowal!!!) i rozdawac to co ukradl lapami fiskusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.ceron.pl 05.06.05, 22:29 Ja nie wiem skąd się wziął taki procent naiwnych, którzy sądzą, że jak pracodawcom będzie lepiej a pracownikom gorzej, to w istocie pracownikom też będzie lepiej. A Borowski to raczej zwolennik "kapitalizmu z ludzką twarzą" albo "socjalnej gospodarki rynkowej" - czyli stanowisko pośrednie. Bardziej socjalistyczny niż PO i PD, ale pozostałe liczące się ugrupowania są nie mniej krytyczne wobec pozostawienia wszystkiego mechanizmom rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony i tak jesteśmy amerykańskim satelitą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:51 i mięskiem armatnim dla Marines, tak więc nawet prezydent-agent-propagandowiec bardziej nam już nie zaszkodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.06.05, 20:04 lis na prezydenta, a wtedy ja na papieza. ej, lis, ic sie lepiej chuopaku w grafice komputerowej zatrudnij, co? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta 05.06.05, 20:11 ech, niech szczyle mają chwilę radochy... z Lisem na czele :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamors Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.chello.pl 05.06.05, 20:12 ja też młody zdolny wykształcony ambitny sądze ze zda egzamin lepiej niz kaczory i jego kolesie areszta to kompromitacja prócz prof religi bbbbb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyżunia Re: Polscy internauci chcą Lisa na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:29 gdyby wybory miały coś zmienić- zostałyby zxkazane. to po co ię wygłup[iać i marnować se niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johngalt Ile moherowcow wie co to panie ta Jinternet? IP: *.phil.east.verizon.net 05.06.05, 20:28 Odpowiedz Link Zgłoś