Dodaj do ulubionych

KONIE - czy ktos ma ochote sie wymienic ?

19.05.09, 13:21
Potrzebuje eolus wind i cronos timer. Moge w zamian dac morpheus arms albo
golden apple albo black orchid albo cos tam innego, nie pamietam co tam
jeszcze mam, piece of cloud chyba mam tez.
Niby moglabym sobie kupic te rzeczy ktore potrzebuje, ale wyobrazcie sobie, ze
wciaz jeszcze wyklocam sie z howrse o te moje bonusowe pasy. Bo zaplacilam i
kupilam jeden i powinnam byla dostac 3 ale doastalam tylko 1 a na dodatek
mimo, ze kupilam to nie zaliczylo mi tego zadania przez tydzien; nie dostalam
tez zadnego mejla potwierdzajacego zakup ani nie dostalam 1 punktu karmy jaki
przysluguje za pierwszy zakup. Wiec napisalam skarge i przeslali to do dzialu
technicznego i rozpatruja. Dlatego nie chce nic robic z pasami zeby nie
zaciemniac sytuacji.
To co ? wymieni sie ktos ?
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: KONIE - czy ktos ma ochote sie wymienic ? 19.05.09, 14:13
      acha, jak nie chcecie sie wymieniac to tez napiszcie, zebym wiedziala i nie
      czekala w nieskonczonosc smile
      • loola_kr dobła :) 19.05.09, 14:25
        ja mam tylko ten wiatr, jak córka będzie chiała skórę to wymienię się na jabłko.
        Ale to po południu Ci napiszę.
        • oliwia5000 Re: dobła :) 19.05.09, 14:50
          ja mam na wymiane Piece of cloud
          • lenkaaa Oliwia 19.05.09, 14:54
            chcesz oddac PoC ? ale w zamian za co ?
            • oliwia5000 Re: Oliwia 19.05.09, 15:04
              nie wiem za co smile
              mam : Morpheus' arms , Fertility wand , Golden apple, Medusa's blood, Eolus's
              wind , Zeus' lightning bolt , Chronos's timer - wiec chcialabym cos innegosmile
              • lenkaaa Re: Oliwia 19.05.09, 15:21
                Ja mam jeszcze pandora's box i black orchid. Chcesz ktores z nich ?
                A moze dasz mi chronos timer i eolus wind w zamian za Hera pack ???
                • lenkaaa Re: Oliwia 19.05.09, 16:09
                  acha, juz wiatr dostalam od Loli, to teraz tylko bym chciala od ciebie ten timer
                  i chmure w zamian za hera pack (jesli jestes zainteresowana oczywiscie) smile
                  • loola_kr lenka! 19.05.09, 16:13
                    ja chce hera pack! jak to aktualne. mam chmurę i wodę i łzy afrodyty i fertility
                    wand. albo kupie Ci timer i dam chmurę, jezeli jeszcze aktualne.
                    • lenkaaa Re: lenka! 19.05.09, 16:18
                      no aktualne, aktualne, bo Oliwia sie nie odzywa. A nie masz czasem water of
                      youth ? Bo najchetniej to bym chciala wode i timer, ale jak nie masz wody, to
                      chmura tez moze byc.
                      • loola_kr Re: lenka! 19.05.09, 16:30
                        wodę mam.
                        a chmury i wody to pewnie nie chcesz? suspicious
                        • lenkaaa Re: lenka! 19.05.09, 16:33
                          generalnie to chcialabym, ale teraz mi najbardziej zalezy na tym timerze, bo
                          konia mam gotowego akurat... No chyba, ze zawiesimy negocjacje az sie Oliwia
                          odezwie, bo moze ona mi da timer. Ja mam 2 hera packi, to moge wam obu dac smile
                          • loola_kr Re: lenka! 19.05.09, 16:42
                            dobra, zawieśmy ale jakby to ja kupię po prostu ten timer...
                            na razie nazywamy Ani smoki z córką big_grinbig_grinbig_grin
        • lenkaaa Lola 19.05.09, 14:53
          to wyslij ten wiatr na Latte.macchiato, prosze. Jak corka nie bedzie chciala
          jablko to moze cos innego bys chciala ? Napisz to sprawdze czy mam.
          • loola_kr Re: Lola 19.05.09, 16:00
            wysłalam Ci ten wiatr. czekamy na jabłko big_grin
            • lenkaaa Re: Lola 19.05.09, 16:07
              a na jakie konto chcesz jablko ?
              • loola_kr Re: Lola 19.05.09, 16:11
                na Lole smile
                • lenkaaa Re: Lola 19.05.09, 16:13
                  Dobra juz lece wysylac smile Dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • loola_kr Re: Lola 19.05.09, 16:30
                    Juz mamy nowa skórę! big_grinbig_grinbig_grin
                    Córka wybrała big_grin
                    • lenkaaa Re: Lola 19.05.09, 16:48
                      Lojeja ale to jest super kon !!! On ma ponad 400 skills w wieku 4 lat a moja
                      Carmen (pierwszy kon) teraz ma 17 lat i 377 skills i wiecej sie nie dorobi bo
                      juz jej tylko na lekcjach minimalnie przybywa...
                      W ogole w mojej rasie (thoroughbred) to nie widzialam konia ponad 8*, no chyba
                      ze zle szukalam...
                      • loola_kr Re: Lola 19.05.09, 16:56
                        w twojej rasie może nie być. U arabów 10 to dużo, te 11* praktycznie widziałam
                        tylko na aukcjach prywatnych i raz widziałam 12*.
                        A carmen wiecej sie nie dorobi, mój marcello tez ma niewiele w sumie 371, tak to
                        jest z tymi pierwszymi kuniami, bez "zaplecza" przodków. One chyba nigdy nie
                        osiagaja 100 BLUP itp.
                        Mustangi tez chyba maja duzo mniej gwiazdek.
                        Ciekawe czy to zależy od rasy czy od długości hodowania - bo może araby
                        najpopularniejsze i hodowcy produkuja coraz lepsze konie i za jakis czas będą
                        miały po 15*?
                        • lenkaaa Re: Lola 19.05.09, 20:50
                          tez tak wlasnie pomyslalam, ze araby najpopularniejsze i duzo hodowcow maja smile
                          a czytalas, ze teraz maja projekt (nie wszyscy oczywiscie, tylko kto chce z
                          hodowcow) wyhodowania konia z jak najnizszym BLUP przy urodzeniu ? smile

Kurcze cos sie Oliwia nie odzywa... iKobieta tez milczy... a ja tak liczylam na
                          ten timer...
                          • loola_kr Re: Lola 19.05.09, 21:27
                            nie,nic takiego nie czytałam, ja na tamte fora nie wchodzę...

Możemy jeszcze poczekac na dziewczyny, kurka ten timer kosztuje 2 pasy,
                            myślałam, że 1...
                          • loola_kr Lenka 19.05.09, 23:07
                            ja i tak chciałam kupić ten hera pack bo moja Duska gotowa do rozrodu więc jak
                            chcesz to kupię twojemu kuniowi, tylko musisz napisać któremu z którego konta. A
                            chmurę (jeżeli może być chmura) to mogę tylko na lenkę chwilowo.
                            • lenkaaa Dobra ! wyslalam ci :) 19.05.09, 23:23
                              Hera juz poszla do ciebie. Timer chce koniecznie dla "Latte.macchiato". Bo ja z
                              Lenki nie moge juz nic wyslac, wyczerpalam limit.Chmura mozesz wyslac do "Lenka"
                              bo mnie wsio rawno smile Dzieki Lola smile
                              • loola_kr Re: Dobra ! wyslalam ci :) 19.05.09, 23:28
                                dzieki!
                                tylko najpierw musze wysłac do martusi bo dzisiaj juz na latte wysyłalam.... big_grin
                                • loola_kr Re: Dobra ! wyslalam ci :) 19.05.09, 23:33
                                  ok, poszło! i to i to.
                                  kiss
                                  Jutro będę mieć źrebaki big_grin
                                  bo teraz to idę spać.
                                  Dobranoc kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka