jamil 14.05.05, 11:34 Co ma większą przyszłość waszym zdaniem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geminix Re: Java czy .NET?? 25.05.05, 08:44 Pytanie takie samo jak: benzyna czy diesel Odpowiedz Link
margonik Re: Java czy .NET?? 09.06.05, 01:37 Wg mnie .NET. Obecnie jest dużo wydajniejszy od Javy, a .NET 2005 bije wszystko, co jest na rynku, o głowę. Odpowiedz Link
meteor.storm Re: Java czy .NET?? 10.10.05, 19:27 > Wg mnie .NET. Obecnie jest dużo wydajniejszy od Javy, a można wiedzieć jak dużo? Nie wiem na której wersji javy się zatrzymałeś, ale jakbyś nie zauważył - java też się rozwija Odpowiedz Link
reader_at_vp_pl :) 09.06.05, 16:22 mam nadzieje, ze zadna...po to jest sprzet by na nim soft uruchamiac, a nie tworzyc potworki w postaci maszyn wirtualnych..... Odpowiedz Link
bellicose Re: :) 01.10.05, 23:25 Ciekawa teoria. Na szczescie, ku twojemu rozczarowaniu, wirtualne maszynki mają się całkiem nieźle Odpowiedz Link
pthread Re: Java czy .NET?? 11.10.05, 01:43 To pytanie z rodzaju BMW czy Mercedes... Nie ma czlowieka ktory zna wysmienicie Jave i .NET naraz. Zbyt obszerny zakres obejmuja te srodowiska. Wystarczy poczytac na www.sun.com oraz www.microsoft.com... Stad porownywanie na forum i ta przyszlosc... Wrozenie z fusow.... Odpowiedz Link