simplex Re: Na szybko - seriale szkodzą 09.06.09, 15:37 Moim skromnym zdaniem 3 sezon heroes jest najsłabszy ze wszystkich. Może nie jest to taka tragedia jak 4 sezon Prison Break, ale dobrze tez nie jest. No ale ja sie nie znam, moim zdaniem 4 sezon BSG był do kitu (a pierwsze 2 sezony genialne, trzeci taki sobie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:44 Rzym Pitbull Tudorowie Kompania Braci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: *.chello.pl 09.06.09, 15:49 The Sopranos jeden z najlepszych seriali jakie kiedykolwiek widziałem. Ani przez chwile mnie nie znudził. A tak poza tym to Galactica i może Dexter. Nałogowo też oglądam CSI wszelkiego rodzaju. A sporanos i tak rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: *.24.net.pl 09.06.09, 16:05 grey's anatomy rzadza !!!! :] i dr house tez ;] ja chce juz 28 wrzesnia ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emte Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: *.chello.pl 09.06.09, 16:10 jedyny serial ktory ogladam od kilku ladnych lat to the simpsons Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Na szybko - seriale szkodzą 09.06.09, 16:17 Shield, Sopranos, Rome, House, Supernatural, Fringe, X-files, Prison break, Lost, Mentalist, Californication, Dexter, Crash, True blood, Friends, Flashpoint, Kompania braci, Generation kill, Sons of anarchy, Heroes, Pitbull, Oficer wiecej nie pamietam. Ogolnie jestem uzalezniony od seriali, choc jak wiadomo sa lepsze i gorsze (a czesto w obrebie danego tytulu jest kilka swietnych, ale i kilka dennych sezonow, vide Prison break). Jest tez pare rzeczy ktorych nie widzialem, a ktore chcialbym nadrobic (wychwalany tu Battlestar galactica, 24 (widzialem tylko 2 sezony), Tudors, Gotowe na wszystko, Dollhouse, Jericho). Ogolnie top3 z tego co widzialem (biorac pdo uwage wszystkie sezony)- Sopranos, Rzym i Shield (kolejnosc dowolna). Jesli chodzi o najgorszy imo serial- Heroes- nie moge tego na trzezwo ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat48 Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 16:48 krzyś< Ściąganie filmów w Polsce jest legalne, więc o co się rozchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:51 Wszystkie sezony Friends Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strategy Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:01 Ja seriali nie oglądam, ale kojarzę schorzenie- Syndrom jeszcze jednej tury . Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: Na szybko - seriale szkodzą 09.06.09, 17:01 Jedyne co toleruję to mini seriale. Powiedzmy 4-6 odcinków opowiadający ciągłą historię. Z reguły o tematyce historycznej. Cała reszta to chłam. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow493 Re: Na szybko - seriale szkodzą 09.06.09, 17:07 Ja obejrzałem kilka odcinków w TV i tak się zafascynowałem ,że kolega nagrał mi wszystkie 5 sezonów na płytki i siedzę od 2 tyg i oglądam po 3-4 odcinki (czasami mniej). Ten serial jest świetny. Osobiście dzisiaj planuję zakończyć 3-i sezon. Aż mnie noga zabolała Odpowiedz Link Zgłoś
mateklive Re: Na szybko - seriale szkodzą 09.06.09, 17:09 Ja oglądam Dr HOUSE BO JEST NAJLEPSZE TAK JAK BATTLEFIELD 2 , CRYSIS WARS Odpowiedz Link Zgłoś
shadow493 Re: Na szybko - seriale szkodzą 09.06.09, 17:10 A tak w ogóle to Dexter rlz. Niedawno widziałem taki serial "Lie to me". Mało popularny (przynajmniej w Polsce) ,ale jest świetny. Trochę w nim prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maribot Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: 91.123.161.* 09.06.09, 17:10 A tam - wszyscy wiedzę, że najlepszym serialem są Simpsonowie Odpowiedz Link Zgłoś
szefu91 Re: Na szybko - seriale szkodzą 09.06.09, 17:42 Dr house jest świetny, ale do końca 3 sezonu. Dalej z tytułowym doktorem to już ma niewiele wspólnego ;\ Lostów nie lubię. herosi ujdą w tłoku, Prison Break godny polecenia, a jednym z najlepszych seriali jest The O.C - po polsku Życie na fali, choc i niestety to słabnie wraz z kolejnymi sezonami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: *.2-0.pl 09.06.09, 17:46 A ja tam uwielbiam "Rodzinę Soprano". Czegoś takiego już nigdy nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
strajker92 Re: Na szybko - seriale szkodzą 09.06.09, 17:48 Supernatural - tj. "nie z tego świata" Lost (chociaż ostatnio przynudzają...) Dwóch i pół - według mnie, najlepszy sitcom w ogóle Dr. House - może i schematyczne, ale mnie zawsze wciąga, ostatnio skończyła się też 4 seria w TVP2 to sobie posysam z neta kolejne odcinki ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal.uganda Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:01 polecam janosika:] Odpowiedz Link Zgłoś
mietas2 Re: Na szybko - seriale szkodzą 09.06.09, 18:11 Mi House znudził się po 3 sezonie, ale wtedy... przeczytałem artykuł na GC i zacząłem oglądać Battlestar Gallactica! =D To mnei na prawdę wciągnęło - nie poszedłem przez 3 dni do szkoły, tylko od rana do wieczora Galactica ^^, Ale muszę przyznać - serial był kozacki. House też jest fajny i jak leci w TV, to sobie obejżę z przyjemnością (ale teraz na AXN leci 3 sezon, więc i tak wiem, jak się skończy =P). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszczuch Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: *.xdsl.centertel.pl 09.06.09, 18:28 Ja house to obejrzałem 5 sezonów i mi mało szkoda że jeszcze 6 nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galactica Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: *.chello.pl 09.06.09, 18:43 Serial: Battlestar Galactica Po obejrzeniu pilotów (2x90min) zassalem od razu 4 sezony Swietna gra aktorow i ciagla zmiana akcji. Rodzaj: Sci-Fi Dostepnosc: Siec, siec, siec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galactica Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: *.chello.pl 09.06.09, 18:47 PS. Po zapoznaniu sie z serialem Battlestar Galactica polecam Gre planszowa o tej samej nazwie Gra kooperacyjna do szesciu osob, "nidgy" nie wiesz kto jest cylonem Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: Na szybko - seriale szkodzą 09.06.09, 19:53 Eeee tam, amerykański cukierkowy świat. "Pitbull", "Dom" to są seriale! Swietna gra, rewelacyjna fabuła, piękna muzyka....wszystkie Housy, Losty i inne takie się nie umywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sYnek Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:02 a ja lubie: CSI (miami i ny), Wzór, Kości i właśnie House'a... taka dawka seriali mi wystarcza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdtjdjdh Re: Na szybko - seriale szkodzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:09 The Big Bang Theory - świetny serial, do tego sitcom, których normalnie nie trawię,a tu można się popłakać ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś