Dodaj do ulubionych

iPhone także dla Polaków

09.07.07, 23:05
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: iPhone także dla Polaków IP: *.aareon.com 10.07.07, 07:51
      A kogo tam obchodzi jakiś tam IpHONE... Nie ma ciekawszych tematów?
      • Gość: mzb Jakoś nie widzę, żeby ten TNC nasprzedawał Iphonów IP: *.crowley.pl 10.07.07, 11:02
        Jakiś kolega pana redaktora?
        • krasnov Przereklamowany, tandetny gadżecik… 10.07.07, 11:33
          Wiele telefonów jest bardziej funkcjonalnych i wygodniejszych od iP. Że już nie wspomnę o najnowszych cudeńkach Nokii, albo telefonach, jakich się używa w Japonii. Przy nich iPhone to zacofany sprzęt…
          Ale - gratulacje dla speców od marketingu. Wypromować buleco za taką cenę to niezłe osiągnięcie.
          • Gość: marek Nokia działająca 1 dzień to dla mnie nie telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:04
            Śmiać mi się chce, gdy widzę "wypasione" Nokie typu N95 z WiFi, GSM itp. itd.,
            która działa 1 dzień. To chyba sprzęt dla jakichś miłośników ładowarek i
            ładowania telefonów.

To kpina, że producenci zapominają do czego ten sprzęt ma służyć i że powinien
            wytrzymać minimum kilka dni bez doładowania baterii.
          • Gość: fanatyk GNU Kupno iPhone jest wielkim obciachem IP: 66.28.139.* 10.07.07, 15:31
            Zakładanie blokad na sprzęt przez producenta jest upokarzające dla nabywcy i
            oznacza traktowanie go jako dupka. Niesamowite, że ludzie są gotowi zapłacić
            sporą kasę za to by dać się tak gnoić. Ja sobie nawet nie wyobrażam, że ktoś
            miałby mi dyktować co mogę a czego nie mogę zrobić ze swoją własnością! Niezły
            jest ten koleś z artykułu, któremu reklamy wyżarły mózg. :D
            • kwaczynski Wstrzymajcie z iPhonem dopoki nie zobaczycie TEGO 11.07.07, 10:33
              Juz istnieja konkurencyjne produkty dla iPhone, Meizu miniOne oraz NEO 1973,
              ktore dzialaja "bez problema" w kazdej polskiej sieci z pelnym oprogramowaniem,
              bez zadnego cudowania i lamania gwarancji. Kto chce niech zajrzy na moj blog
              JakubK.net, tam opisalem w szczegole te nowe cuda, przy ktorych iPhone
              jest zabawka dla "technicznych inaczej".
          • manonthemon Re: Przereklamowany, tandetny gadżecik… 12.07.07, 12:59
            > Ale - gratulacje dla speców od marketingu. Wypromować buleco za taką cenę to
            ni
            > ezłe osiągnięcie.

Z tym btyle co to chyba przesadzasz...zresztą to modne być "anty ipod" anty
            iphone" itd.

A przeciez ot nonsens. To doskonale wykonane produkty z górnej półki. Że im
            brakuje teog i owego to prawda. Ale odrazu "byleco" ?
            • dorsai68 Albo z "górnej półki" albo brakuje. [n/t] 13.07.07, 10:25
        • Gość: mutant potwierdzam! ten TNC nie sprzedał zadnego iphone IP: *.telprojekt.pl 10.07.07, 13:34
          jak wynika z historii jego transakcji - powinien pojawic sie przynajmniej jeden komentarz do tej pory

nie ma ani jednego!!

sitwa nawet w gazeta.pl sie panoszy!
    • kaytek34 i for one 10.07.07, 07:59
      bede go miec. ilekolwiek by nie kosztowal B-)

bubu node - chmielna 10a
      • Gość: chaos1024k Wyborcza cytuje kretynskie wypowiedzi IP: *.compi.net.pl 10.07.07, 10:41
        Rozumiem, ze gazeta jest medium powszechnym, niemniej nie powinna schodzic na
        poziom tabloidow cytujac Jacka, ktory wczoraj zakupił iPhone'a lub innych
        kretynow...

To jest prawdziwe cudo techniki, a ja chcę zaszpanować nim w pracy, że będę
        pierwszy. Wiem, że każdy będzie mi go zazdrościł - mówi Jacek, który wczoraj
        zakupił iPhone'a za 2,3 tys. zł.
        • Gość: Gość Re: Wyborcza cytuje kretynskie wypowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:53
          A co zazdrościsz że Ty go nie masz. ja tam sobie go kupię i cieszę sie że jest
          już dostępny w Polsce.
          • dorsai68 Potrzebny ci niedziałający telefon? [n/t] 10.07.07, 10:58
            • wioskowy_glupek Re: Potrzebny ci niedziałający telefon? [n/t] 10.07.07, 11:02
              Kretynizm, można sobie równie dobrze atrapę u rusków kupić.... Też szpan a taniej. Bo działać ani jedno ani drugie nie będzie :]
              No chyba ze jako odtwarzacz mp3... ale to zdaje się iPod starczy do szpanowania...

Ja tez chciała bym ten telefon nie powiem jest to niezły bajer. Ale na co mi on skoro nie działa ?
              Trzeba być niezłym pustakiem żeby kupować to tylko dla szpanu :]
              • mir123bych Re: Potrzebny ci niedziałający telefon? [n/t] 10.07.07, 11:07
                co mi z komunikatora w iPhone? już wolę laptopa z normalnym netem, wynalazek dla
                szpanu, który jest zbędny w normalnej pracy czy codziennym dniu
                • Gość: kibuc Re: Potrzebny ci niedziałający telefon? [n/t] IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.07.07, 12:13
                  "To jest prawdziwe cudo techniki, a ja chcę zaszpanować nim w pracy, że będę
                  pierwszy. Wiem, że każdy będzie mi go zazdrościł - mówi Jacek"

Można w ciemno strzelać, że gość z Warszawy
                  • Gość: x Re: Potrzebny ci niedziałający telefon? [n/t] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:36
                    może i mieszkający w Warszawie, ale urodzony na prowincji
                    :)
                    • Gość: Gość Re: Potrzebny ci niedziałający telefon? [n/t] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:51
                      Ni, to rodowity Warszawiak. To już taka, typowa mentalność zachodnio białoruska.
                      • Gość: x Re: Potrzebny ci niedziałający telefon? [n/t] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:34
                        i właśnie o to chodzi: rodowity Warszawiak nie ma kompleksów - on nie musi mieć gadżetów
                        co innego przyjezdni...
                        :)
                  • Gość: billyb Re: Potrzebny ci niedziałający telefon? [n/t] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:15
                    a ty pewnie z zapazdziewa dolnego? oj widac, widac

cheers, kmiotku
                  • Gość: Warszawa Drogi Kibucu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:10
                    ...czy zostałeś kiedyś zgwałcony za młodu przez jakiegoś mieszkańca stolicy?czy
                    może czym innym spowodowany jest fakt toich kompleksów i strachu przed Warszawą?
                • Gość: zorro_zx Re: Potrzebny ci niedziałający telefon? [n/t] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 18:35
                  To jest coś takiego, jak złota deska zamiast plastikowej w kiblu. No, może nie
                  do końca - ta się nie otwiera...
          • Gość: na zimno Kilka uwag na tematy ogolne. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.07.07, 11:10
            Tak wlasnie wyglada mentalnosc ksztaltowana przez medialne metody manipulacji,
            sluzace do tresowania odmozdzonego tlumu, ktoremu wydaje sie komendy za
            posrednictwem reklam w celu osiagniecia okreslonych korzysci rynkowych,
            niezaleznie od wartosci uzytkowej produktu.

Tresowanie to jest tym skuteczniejsze im bardziej uzalezniona jest od
            medialnej brei jednostka, ktora wchodzi w sklad tlumu. Zalosne.

Zupelnie jak z proszkiem do prania, ktory jest "lepszy od wszystkich innych
            proszkow". Biorac pod uwage to, ze kazdy reklamowany proszek jest "lepszy od
            innych proszkow" dochodzimy do absurdu, ktorego medilani idioci nigdy
            nie zauwaza. Samodzielna ocena wartosci uzytkowych jest wtedy zminimalizowana.

I o to chodzi.
            I dzieki temu funkcjonuje ta cala zabawa.
            • maruda.r Re: Kilka uwag na tematy ogolne. 10.07.07, 15:07
              Gość portalu: na zimno napisał(a):

> Tresowanie to jest tym skuteczniejsze im bardziej uzalezniona jest od
              > medialnej brei jednostka, ktora wchodzi w sklad tlumu. Zalosne.

Steve Jobs: beeee
              Tłum: beeee, beeee, beeee.

• Gość: arm Re: Kilka uwag na tematy ogolne. IP: *.chello.pl 13.07.07, 01:37
              to samo w polityce, to samo z religia, muzyka, to samo ze sztuka - tylko ta masowa chałtura się przebija.
    • Gość: ZiomisławPaliblant Czy ci lanserzy dupy rwią na te aparaty? IP: *.e-wro.net.pl 10.07.07, 11:09
      Czy ci lanserzy dupy rwią na te aparaty? Jesli rzeczywiscie posiadanie tego zapewnia wieksza ilosc dup, to biore dwa takie.
      • Gość: Lukasz Re: Czy ci lanserzy dupy rwią na te aparaty? IP: 212.244.222.* 10.07.07, 14:50
        niestety "dupe" bedziesz mial ciągle jedną.. a jeśli chodzi o kobiety... to
        błysk ekranu z milionami kolorów nie zastąpi Ci błysku oka inteligencji i
        męskości jaką możesz oślepiać swoje ofiary tak iż będą widziały tylko Ciebie...

każda zabawka jest tylko zabawką... zawsze możesz tym gwizdnąc o chodnik albo
        niedbale rzucic do Wisły i patrzeć jak czar prysnął wraz z odpłynięciem kawałka
        metalu i plastiku...
    • Gość: andy Polacy kupują iPhone'a choć nie działa w żadnej... IP: *.netcologne.de 10.07.07, 11:31
      niemcy tez, choc ceny w normie ca. 20% wiecej od 550-800 euro. - nie nerwowo,
      pozdrawiam
      • Gość: lojer Re: Polacy kupują iPhone'a choć nie działa w żadn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:43
        w sierpniu lece do usa, tez se kupie, za ludzka cene
        od wrzesnia wszystkie bitches z foksal moje, i moze gw o mnie napisze
    • Gość: tw bateria IP: *.mtvk.pl 10.07.07, 11:54
      bateria nie pracuje
    • Gość: Jonek Bzdura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:12
      Gościu sie podnieca że wszyscy będą mu zazdrościli tego gówna. Nie pomyślał
      jednak, że inni mogą nie być tak pier...ci aby sie podniecać czymś takim. Już od
      dawna można kopić smartfony, w których jest palmtop + telefon + odtwarzacz MP3 +
      aparat itd. Czym sie tu podniecać. Amerykanie jednak potrafią robić biznes,
      sprzedają nieco już przestarzałą technologię, sprzedawaną przez innych
      producentów od kilku już lat a potrafia wmówić klientom jaka to nowinka
      techniczna. Na szczęście nie wszyscy są tak walnięci aby sie na to nabrać.
    • Gość: lord To sięnazywa snobizm IP: *.zetosa.com.pl 10.07.07, 12:25
      nie ważne że nie będzie działać, ważne że to będę mieć :P
      • Gość: AlternatywyTNC jestem za połączeniem snobizmu z unikalnością IP: 212.244.222.* 10.07.07, 14:39
        Apple tego nie da... snobizmem nazwał bym Vertu
    • Gość: bozomaniak iphone opinie IP: 84.19.232.* 10.07.07, 12:25
      Proponuje przeczytaj najpierw <a
      href="http://www.bozo.pl/Telefony-komorkowe/Apple/iPhone/">opinie o Apple iphone
      </a> zanim dokonacie zakupu!
    • Gość: Michał Polacy kupują iPhone'a choć nie działa w żadnej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:32
      A ja właśnie wczoraj kupiłem to cudo. Jest super;)
    • Gość: Maciek A gazeta znowu IP: 57.66.197.* 10.07.07, 12:37
      ... uprawia reklame... moglibyscie chociaz napisac ze to material sponsowrowany.
      • Gość: Lukasz Re: A Maciek znowu ma zly humor IP: 212.244.222.* 10.07.07, 14:46
        Maciek nie bulwersuj się... przecież grono rozkrzyczanych twierdzi ze przecież
        nic nie sprzedałem.. a więc nic nie zarobiłem nie wzbogadziłem się nie pobieram
        opłat za rozmowę z Panem redaktorem itp a więc nie możesz mi zazdorościć..
        pomyśl dalej.. przecież za wystawienie aukji zapłacę prowizję a więc
        dołożę...hhehe pomyślisz dobrze mu tak... i mrucząc zadowolony możesz
        przeglądać z nudów dalej internet...
    • Gość: ogon dowód na... IP: 212.160.172.* 10.07.07, 12:47
      na to, że ludzi ogarnęło już totalne zdebilenie...
    • total_immersion Konsumizm... 10.07.07, 13:03
      Telefon HiTech za 3000 zl co nie dziala ,
      a od pazdziernika bedzie w abonamencie za zlotowke .
      Rower MTB za 5500 zl , amortyzowany , z hamulcami hydraulicznymi
      i przerzutkami co przerzuca nawet przy zjezdzie 45% po wybojach 70 km/h ,
      do jezdzenia w niedziele po parku i pod blokiem.
      Motocykl 750 cm3 , 290 km/h predkosc max. opony , zawieszenie , hamulce
      ktorych 3 lata temu urzywano w wyscigach na torze ,
      do przejazdu na drodze E94 z predkoscia 100-130 km/h .
      itd,itp.

Nie lepiej te 3000 wplacic na jakiegos dzieciaka bez rodzicow i ewentualnie
      zrobic sobie zdjecie z jego rozesmiana buzia ?
      To zostaje na cale zycie , a nie na tydzien , bo juz wyprodukowali cos lepszego.

• Gość: zzz przecież Iphon to szajs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:13
      jest wiele lepszych telefonów, które są bardziej zaawansowane i nie mają tylko tego "wspaniałego" ekranu (ciekawe jak będzie wyglądał po 3 miesiącach użytkowania).

Ot siła markeingu, przecież toto nie ma ani flasha, nie można doinstalowywać aplikacji, wymienić karty pamięci itd.

słabo
      • Gość: alternatywyTNC Re: przecież Iphon to szajs IP: 212.244.222.* 10.07.07, 14:35
        Gazeta ma na swoim koncie już bardzo ciekawy artykuł w którym wymienia zarówno
        zalety jak i wady iPhona... polecam jego lekturę... wylewanie goryczy jest
        nudne może by ktoś tak skrytykował to konstruktynie... ?
        np: osobiście czekam na coś bardziej zaskakującego... może SonyEricsson da rade?

na zarzuty w moim kierunku mówię yyyyyyyy..... i śmieję się niczym Andrzej L o
        prostytutkach... zapaleńcy krytyki proszeni są o nie odchodzenie od tematu...

arytkuł nie jest o mnie ale o telefonie...

ALE to jets takie bardzo polskie próbować na kogoś wejść...

PS są ludzie których stać na kupowanie przez telefon... a tymczasem allegro nie
        zabrania umieszczania danych kontaktowych na aukcji... jeszcze dają nam wolny
        wybór.. w przeciwieństwie do tych którzy tak bardzo chcą mnie zlustrować...

śmieję się dalej... miłego dnia
        • Gość: idjota Iphone musze to mieć!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.15.rev.vline.pl 10.07.07, 14:53
          Nie jutro ale teraz, mam przecież małego fiutka, orzeszek ziemny zamiast kory mózgowej duże konto i wygórowane mniemanie o sobie. Brakuje mi tylko tego phona
          • Gość: kloss tylko nokia IP: *.adsl.alicedsl.de 10.07.07, 16:15
            nokia e61 lun n80
            bije na glowe iphone
            bateria trzyma bardzo dlugo i ma wszystko co trzeba
            internet,mp3,aparat,zmienialne karty, mozna instalowac aplikacje, gry itp

iphone jest dla debili ktorzy nie wiedza ze takie telefony sa juz od kilku lat
            i sa dostepne za duzo nizsze pieniadze

fuck america and fucking american idiots
            • bezportek Tylko nokia, tylko margaryna mleczna... 11.07.07, 00:07
              Az milo popatrzec, jak sie wsrod antyglobiczego chamstwa zagotowalo. Za kazdym
              razem, kiedy potwierdza sie wiodaca rola Ameryki w cywilizacji swiatowej,
              wszelka menda i menelia dostaje wysypki naokolo odbytu i w glos odreagowuje
              kompleksy podkutej zaby.
              • Gość: Jonek Re: Tylko nokia, tylko margaryna mleczna... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 09:09
                Chory jesteś? A może sam masz jakieś kompleksy? Ludzi zwracają uwagę, że
                telefony typy iphone są już dostępne od kilku lat i że firma apple niczego
                nowego nie wprowadza a ty wyzywasz ich. zastanów sie nad sobą. Aż tak jesteś
                zakochany w Ameryce, że nawet dopuścisz do słowa krytyki pod jej adresem? Więc
                zauważ, że właśnie tam tak łatwo sprzedać takie gó.. i wmówić kupującym, że to
                nowość bo 90% amerykanów to tępaki dla których np. Europa to Wielka Brytania i
                jakaś tam reszta.
              • Gość: na zimno Nie tylko bez portek, ale i bez mozgu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.07.07, 09:45
                Przesylabizuj na glos i naucz sie na pamiec:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=65646416&a=65664791
                • maruda.r Re: Nie tylko bez portek, ale i bez mozgu 11.07.07, 10:33
                  Gość portalu: na zimno napisał(a):

> Przesylabizuj na glos i naucz sie na pamiec:
                  >
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=65646416&a=65664791

Bardzo dobrze wytresowany. Siada, daje głos i łapę.

• Gość: na zimno To jest jasne, ma teraz tylko dwie komorki: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.07.07, 12:50
                    - jedna, ta "wymarzona"
                    - druga, ta tzw. szara komorke

Wiecej komorek nie sa sie stwierdzic, nawet tomografem.
    • Gość: x OpenMOKO.com IP: *.agnat.pl 11.07.07, 12:37
      Jak ktoś chce poszaleć to powinien się zainteresować telefonem openmoko.com/. To dopiero cacko, gps, wifi itd i ... w pełni otwarte! Samemu można grzebać w oprogramowaniu (pełen dostęp do źródeł) itd.

Cudo (oczywiście dla tych, którzy lubią takie gadżety).

Jedna z reklam openmoko:
      www.youtube.com/watch?v=OZC3mjRW5Tg&feature=PlayList&p=472DE700A3CC70A4&index=8
      • Gość: dumny amerykanin to jest cud techniki, dupki IP: *.hsd1.or.comcast.net 11.07.07, 14:48
        chodzi o interface, bucki wolowe, nowa technologia touch screen wywali wasze
        galy na druga strone, tylko wiekszosc z was to kmioty pastewne i iphona nigdy
        nie bedzie mialo, trudno, my amerykanie tworzymy nowy swiat od 200 lat a wy
        kmioty mozecie albo nas nasladowac, albo zostac w tyle i krzywic mordy z
        zawisci, wybor jest dosc prosty,
        • Gość: na zimno Co do cudow, to jest w sumie nic nowego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.07.07, 15:14
          GUI zastosowane w tym telefonie niewiele sie rozni od tych zastosowanych w PDA.
          Moze nie znasz telefonow i PDA oraz ich wyposazenia (a popularnych w Europie) i
          stad to zauroczenie.

Co do posadzenia nas o wiesniactwo, to bylbym ostrozny, bo technologia GSM
          zrodzila sie w Europie, gdy w USA wszyscy wielcy walczyli miedzy soba i
          Motorola o system telefonii mobilnej, ktory juz w momencie wprowadzenia byl
          przestarzaly. W tym samym czasie Europa miala juz system cyfrowy, znacznie
          bardziej zaawansowany niz amerykanskie systemy analogowe.

Krzywienie mordy jak na razie wychodzi tylko Tobie.

Pamietaj, ze tworzycie ten nowy swiat tylko dlatego, ze dawno temu wybuchl bunt
          na tle oplat za angielska herbate i skonczylo sie to oderwaniem osadnikow
          od Europy ogolnie mowiac. Czy to jest najlepszy ze swiatow, no... musialbym
          sie mocno zastanowic, ale to nie jest forum na polityczne dyskusje.

PS
          Kup sobie Nokie N95
          • Gość: arm Re: Co do cudow, to jest w sumie nic nowego IP: *.chello.pl 13.07.07, 01:56
            to przez USA i jej koncerny papiernicze chcace robic papier z drzew, a nie konopii prowadzi sie teraz nieuzasadniona niczym walke z narkotykami! Wrzuca sie je do jednego worka, nie informujac. Brak informacji to zbrodnia. To ameryka zaproponowala tepy konsumpcyjny tryb zycia ludziom.
            • Gość: maciej Re: Co do cudow, to jest w sumie nic nowego IP: 70.91.50.* 05.08.07, 03:43
              zaproponowala a Europa ochoczo przyjela. Czemu w Europie nie uzywa sie wtedy
              konopii?
          • Gość: maciej Re: Co do cudow, to jest w sumie nic nowego IP: 70.91.50.* 05.08.07, 03:54
            GUI bardzo sie rozni od PDA. Te wszystkie inne PDAs sa bardzie anty-intuicyjne.
            Apple to wszystki zmieni i Noikie i inni producenci telefonow beda doganiac
            przez nastepne dwa lata.

W USA ludzie mieli telefony komorkowe na pocztku lat 90-tych. Prawda, byly jak
            cegly, ale w tym samym czasie w Polsce ludzie sie zachwycali jakie CB radio to
            cudowna rzecz.

CDMA jest o niebo lepsze od GSM. Dlatego najwieksi firmy w USA (Sprint,
            Verizon) uzywaja CDMA. Inne mniejsze firmy (t-mobile, at&t) zaczely uzywac GSM
            tylko dlatego zeby moc sie oglosic ze sa kompatybilni z Europa chcac zdobyc
            klientow ktorzy do Europy podrozuja.

Te jakies wyprzedzenie Europy pod wzgledem komorek to mit ktory zaczal sie od
            tego ze SMS tak podbil rynek, a w USA w ogile sie nie przyajal - latwiej i
            taniej bylo po prostu zadzwonic do kogos.
        • maruda.r Re: to jest cud marketingu, dupku 12.07.07, 10:02
          Gość portalu: dumny amerykanin napisał(a):

> chodzi o interface, bucki wolowe, nowa technologia touch screen wywali wasze
          > galy na druga strone,

Nic mi nie wywaliło. Tym bardziej, że technologia jest znana od dawna i słabo
          się nadaje do telefonów przenośnych ze względu na ergonomię. No chyba, że ktoś
          dzwoni raz lub dwa dziennie i to wtedy, gdy ma się obie ręce wolne.

• Gość: na zimno Nie warto IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.07.07, 13:34
            Szkoda czasu na tepaka. I tak nie zrozumie. Ma tabloidy we lbie zamiast
            przynajmniej paru szarych komorek.
            A jak chce cos robic palcem, to niech sobie go wsadzi w .....
            I wtedy osiagnie stan nirwany (az do wywalenia gal na wierzch).

pzdr
    • Gość: misio iPhone IP: *.cpe.townisp.com 13.07.07, 03:05
      bzdury piszecie to nie "UNIQUE Phones" złamało zabezpieczenia tylko DVD John to
      zrobił a oni tylko starają sie złamać zabezpieczenia uniemożliwiające używanie
      iPhonów poza siecią AT&T
    • Gość: booooolzeee bateria IP: *.range217-42.btcentralplus.com 14.07.07, 19:17
      max 5 godzin pracy na baterii? Przecież to śmiesznie mało. iPhone z tak krotkim
      czasem pracy nie nadaje sie praktycznie do użytku. Porażka.
    • Gość: tomek amerykanska tandeta= cale apple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:49
      jw
    • blq iPhone nie ma nic wspólnego z telefonem. 22.07.07, 18:38
      przynajmniej w Polsce to telefon nie jest.

to jest esencja lansu. i kupujący tego nie ukrywają.

żal mi tylko tych ludzi, co kupują w nadziei że sobie zdejmą simlock. jak kiedyś
      nokie bb5. no ale - kiedyś w końcu trzeba frycowe zapłacić.

serwisy.gazeta.pl/turystyka/1,62491,4326425.html - to jest chyba artykuł
      o tej samej kategorii społecznej, co kupujący iPhona. ach, ci karierowicze...
      gdzieś tam po drodze na sam szczyt rozum odrobinkę zanika.

PS. skończcie już z tym iPhonem, bo naprawdę nie ma się czym podniecać. towar
      przeciętnej jakości, nieprzydatny w Polsce.
      • Gość: na zimno Czemu Ci zal tych ludzi, co? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.07.07, 18:55
        Moja babcia mowila: "O moj Boze, za glupote trzeba zaplacic". I miala racje.
        To jest proces poznawania swiata i za glupote sie placi, bo nie ma nic za darmo.
      • Gość: pocalujta_wujta Wez to przeczytaj i zobacz zdjecie IP: *.gs.com 24.07.07, 22:50
        Zanim napiszesz bzdury wez zobacz fachowa opinie. I owszem iPhone nie jest
        telefonem, ale czyms wiecej. Przyszlosc nalezy do inteligentnych komunikatorow
        a nie prymitywnych telefonow. Te czasy sie koncza. W Polsce jak wiedac jeszcze
        potrwaja. Trudno sie dziwic jak wciaz internet nie jest powszechny podczas gdy
        np. w USA jest w prawie kazdym domu a wiekszosc ludzi juz nie placi swiadczen
        nawet czekiem (choc w Polsce to sie jeszcze stoi na pocztach w kolejce) tylko
        elektronicznie przez Internet uzywajac myszki i klawiatury oraz dostepu do
        wlasnych kont.

Mysle ze Polacy dojrzeja do tych nowych rozwiazan. W koncu smamemu nie bedac
        mlodym ale raczej sceptycznym czlowiekiem dojrzewam do tych rozwiazan.

Polecam opinie w angielskim... choc warto spojrzec na zdjecie poronwawcze.
        www.appleinsider.com/articles/07/07/24/iphone_review_series_iphone_vs_blackberry_8700.html

Apropos iPhone nie mam, ale w zespole w pracy trzech moich kolegow go ma wiec
        mialem okazje sie nim bawic. Dziala tez z Londynu. Nie ma prowynywalnego pod
        wzgledem elegancji takiego drugiego urzadzenia na rynkyu w chwili obecnej.
        Braki natomiast Apple potrafi kompensowac przez uaktualnienia programowe...
        zupelnie jak system Mac OS X (tego to juz uzywam i jestem szczesliwy ze Windows
        odlozylem do lamusa)

• Gość: na zimno Zajmij sie lepiej komentowaniem damskiej mody IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.07.07, 17:28
          (w zakresie np.: puderniczki, szminki, lusterka, torebki damskie i t.p.).

Do tego sie nadajsz.
      • Gość: pocalujta_wujta Bzdura - to jest wiecej niz telefon IP: *.gs.com 24.07.07, 22:51
        Masz marne pojecie o sprawach komunikacji przyszlosci
        • blq Re: Bzdura - to jest wiecej niz telefon 24.07.07, 23:49
          > Przyszlosc nalezy do inteligentnych komunikatorow
          > a nie prymitywnych telefonow.

No popatrz. sam głoszę tę tezę od mniej wiecej 3 lat. I co z tego? Ty naprawde
          nie dostrzegasz już istniejacych kombajnów multimedialnych, wyprzedzających
          iPhona przynajmniej o rok? takie iPhony były w japonii już w 2002, tylko
          zapóźnieni amerykanie tego nie dostrzegli.

> USA jest w prawie kazdym domu a wiekszosc ludzi juz nie placi swiadczen
          > nawet czekiem (choc w Polsce to sie jeszcze stoi na pocztach w kolejce)

Kto w Polsce stoi na poczcie? Stare kobity moherowe... Ty w ogole wiesz
          cokolwiek o bankowości elektronicznej w Polsce? slyszałeś o mBanku?

> Nie ma prowynywalnego pod
          > wzgledem elegancji takiego drugiego urzadzenia na rynkyu w chwili obecnej.

My tu o nowoczesnosci, czy o elegancji prawimy, hm?

> Masz marne pojecie o sprawach komunikacji przyszlosci

jak chcesz możemy porozmawiac o sprawach komunikacji przyszlosci. zobaczymy, kto
          ma bogatsza wyobraznie i wieksza wiedze. jestem otwarty na dyskusje.

PS. tak to jest, jak ludzie przyzwyczajeni do 6310i pod wplywem marketingu
          wielkich koncernow zaczynaja dostrzegac, ze swiat poszedl do przodu. szok
          technologiczny. szkoda tylko, zescie razem z tymi kolegami PRZESPALI poprzednie
          5 lat...
          • buraque Re: Bzdura - to jest wiecej niz telefon 25.07.07, 00:04
            blq napisał:

> > Masz marne pojecie o sprawach komunikacji przyszlosci
            >
            > jak chcesz możemy porozmawiac o sprawach komunikacji przyszlosci. zobaczymy,
            kt
            > o
            > ma bogatsza wyobraznie i wieksza wiedze. jestem otwarty na dyskusje.

zamiast się spierać z bałwanem lepiej pokaż mu to, może ochłonie

seria przemiłych "reklam" porównawczych

pl.youtube.com/watch?v=KTNgTsq8l08
        • Gość: landrover Mam pare rad dla Ciebie: IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.07, 12:43
          -czytaj "Pottera", "Bridget" i t.p.("prawdziwa literatura" w Twoim zasiegu)
          -ogladaj wszystkie seriale
          -chodz do kina na te wszystkie kicze
          -przegladaj codziennie tabloidy i inne podobne gazetki
          -sluchaj sie grzecznie wszyskich reklam
          -o polityce zasiegaj wiadomosci tylko z lokalnej TV
          -interesuj sie wylacznie baseballem
          -odzywiaj sie w ... sam wiesz najlepiej(tam, gdzie szybko daja)
          -zapiesz sie do jakiejs sekty dla rozwoju duchowego

Na razie starczy.

Bedziesz idealnym obywatelem-konsumentem.Tylko tacy sa potrzebni.
          I pamietaj, zadnych odstepstw od tych scislych regul,
          jesli chcesz osiagnac sukces.

No to pa.
          (nie odpowiadaj,przemysl to sobie spokojnie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka